Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Al to mi je jedan jedini dobitak u zivotu...
Inache nemam ama bash nikakve srece na te igre na srecu... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al to mi je jedan jedini dobitak u zivotu...Inache nemam ama bash nikakve srece na te igre na srecu...
![]()
Sad bi Laki rekla- Holandija!![]()
Кад би мени неко сунуо 500еура одма' бих се жениоmalo li je? nek mi sune neko sad 500 jura, i ne mora vise u zivotu niko nista da mi da...![]()
Иххх... па мене би већ сад требало да посипају сувим златом да би ме частили за сва добра дела која сам у животу починиоPa dobro, jedan al vredan.To mi se isplatilo za sva dobra dela koja sam pochinila...
![]()
Evo ga opet... Pa nisi dovoljno! Daklem, oni koji jesu su dobili nagradu, like moi!Иххх... па мене би већ сад требало да посипају сувим златом да би ме частили за сва добра дела која сам у животу починио![]()
Evo ga opet... Pa nisi dovoljno! Daklem, oni koji jesu su dobili nagradu, like moi!![]()
Dublin..ma cela Irska..joooj.
Jedva cekam sledeci septembar da mi dupe vidi Dublina
Hocu( i burence i kriglu)
Ali ti nemoj da se ljutis na mene zbog onoga na Spejsu.
Onaj tvoj Slobodan me napljuva. Ne razume on moju mudrost![]()
Ja veoma volim Novi Sad.Što se tiče tog Novog Sada - evo ja baš danas bio tamo. Jako lep grad, baš mi se svideo, vrlo je sličan Subotici. One fine široke ulice (bulevari), svuda čisto, arhitektura totalno drugačija nego ovde. Jednostavno, ne postoji deo Beograda koji mogao da podseća na NS (možda jedan jako mali deo Bulevara revolucije malo ispod Cvetkove pijace). Muvao sam se nekih sat i po po samom centru i još dva sata tu na potezu od centra do železničke stanice (zayebali me za red vožnje). Nema veze, lepo sam se našetao i primetio jako puno mladjih ženskih persona kako u grupicama od po nekoliko njih šetaju, što i nije baš uobičajeno za ovde.
Takodje, obratio sam pažnju na ono poznato Novosadjanke su najlepše. Pa sad baš, uglavnom jeste, mada bih ja to više prepisao placebo efektu nego realnosti.
Aaaa... meni se Pančevo baš dopada. Bila sam tri dana ovog leta, nisam ti se javila jer nisam imala kakoНисам одговорио на ову тему јер немам идеју... Нисам много ишао напоље углавном крстарим по бившој СФРЈ... једини град у који ВОЛИМ да одем је Бијељина... ово остало све мање-више... ахх да... Панчево не волим из дубине душе.
Dođi u SomborDaaa, Vojvođanski gradovi...
Još kad bi i fijakeri lutali ulicama..![]()
Aaaa... meni se Pančevo baš dopada. Bila sam tri dana ovog leta, nisam ti se javila jer nisam imala kako, uglavnom... baš mi se svidelo. Opet kao kod kuće, tipična vojvođanska varoš, a na samo pola sata od Beograda.
Daj meni![]()