GRAD SNOVA

• Začetnik teme Začetnik teme fizio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ajd' života ti,možeš li sa srednjom zarađivati 60000€ godišnje,onako čim se doseliš?:dash:I da si kojim čudom sportista bez novčanih problema,dugo će te z**ebavati jer si stranac...To je samo realnost čoveče,mi Kraljevčani već deceniju kuburimo sa Kosovarima i"kopamo jame"jedni drugima.

Kakve je bene veze ima Njujork sa Kraljevcanima? A kamoli sa Kosovarima..A i sad ce neko odozdo dobro da te nasapunja :hahaha:..
Sta sam bese htela.. A da! 60000? Policajci nadzornici, i to rodjeni Amerikanci, zaradjuju 40.:dontunderstand: Uostalom , kako mozes da znas ako nisi ni sam probao...

Sta sam bese htela.. A da! 60000? Policajci nadzornici, i to rodjeni Amerikanci, zaradjuju 40.:dontunderstand:
45000-60000£ je godišnja plata prosečnog engleskog kuvara.To što su Ameri propali kao m*da kroz iscepane gaće,druga je stvar.
Uostalom , kako mozes da znas ako nisi ni sam probao...
Ujak mi je u Engleskoj već više od dve decenije...Čovek je otišao kao ilegalac,što mu je dalo inspiraciju da sad bude glavni.Engleski zakon propisuje da svak' ko u njihovoj zemlji živi 10 godina dobije državljanstvo i sve ostale papire.Sad,kako su oni znali da je prošlo tačno 10 godina,nem' pojma.:confused:Gazda je srednje prometnih novina u Londonu,vozi 2 auta i ima isto toliko žena(a samo jedno dete,bedak)...Za naše uslove prebogat čovek.

Sever, sever, sever. Da je hladno i da ima snega. Norveska, Finska, moze i Island.
U stvari, definitivno Island. Akureyri mi se jako svidja, kao iz bajke...

Island mi se bas svidja..nekako je neobicno i hladno,sto mnogo volim :) :) :)

San Francisco

3945447-Travel_Picture-San_Francisco.jpg

i Buenos Aires
BuenosAires.jpg

A svidja mi se i Buenos Aires,iako je a little bit dangerous :)

ka tvoja glava
Beograd je s**nje...Kao i cela Crna Gora.:thumbdown:

ma nemoj? nekad si baratao s lopatom a danas se qrcis na forumu? fino bogami...
ehej pa nemoj tako...ima ovde dosta dobrih likova iz CG i BG-a mozda ce se uvrediti kad procitaju tvoj post... :confused: :confused:

nije stvar u tome sta je napisano vec ko je napisao;)
:lol: sta ga boli patka ko ce da se uvredi, ima covek pravo na svoje misljenje, ja samo to mislim za CG! :lol:

eh sad da li je covjek u pitanju....to je vec druga stvar...

Po meni najlepse mesto za zivot je Gstaad - Svajcarska. Prelepo mondensko skijaliste.Mesto okupljanja svetskog dzet-seta. Ne bi tamo odlazili da nije predivan. (ziveo i ja tamo 5 godina)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back