GRAD SNOVA

• Začetnik teme Začetnik teme fizio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3003191-Monmartre_at_night-Paris.jpg

FB1077~Les-Escaliers-de-Montmartre-Paris-Posters.jpg

http://3.***************/_36orjEDE3Hs/R09pCib3rlI/AAAAAAAAAmM/tEkW39gyOZU/s1600-R/montmartre_black_white.jpg

Poslednja izmena:
Verujte svi koji biste ziveli u Parizu - bila sam tamo dosta dugo da shvatim tj vidim da uopste nije onakav kakav je na slikama,razglednicama,snimcima itd...Centar jeste lepo uredjen ali ulice,gotovo sve,cak i one VRLO :rtfm: blizu centra nisu nesto privlacne...Po sred trotoara prosjaci i klosari razapeli satore i dobacuju prolaznicima i tamo se opijaju i drogiraju,i sta sve ne rade....Bukvalno vas vuku za rukav da im ostavite novac...Metro je vrlo opasan,i koknu te zbog 10 eura...Tako da znate da Pariz i nije bajka kakvom se cini... :confused:

Jedno pitanje za ženski deo foruma...Po čemu je bre taj Milano tako poseban grad da većina mojih drugarica ima nameru da živi tamo?:dash:Istina je da nikad nisam bio tu al' gledajući slike sa Google Earth-a uočavam jedino katoličku prenapucanu gradnju koja mi bode oči.:think:Ako mene pitate Bari je lepši,a evo i zašto:

page_bari.jpg

2010-Bari-Italy.jpg

bari.jpg

Vidi se suština,mnogo bi vremena potrošio da sam sa Earth-a skidao svaku zanimljivu sliku.Prve dve me asociraju na Novi Sad,verovatno zbog prostranih trotoara i dobre osvetljenosti(još da su novosadski putevi ovakvi,gde bi Vojvođanima sreći bio kraj).Sve u svemu Bari mi je međ' omiljenim posle Soluna.Nikad nisam maštao o golemom gradu u kojem su mi potrebna kola da bih stigao sa kraja na kraj,verovatno jer sam od rođenja naviknut na provinciju.

Zašto niko ne voli akcenat?! :( :cool:

mlooogo je bolij skotski akcenat...poslusaj npr grupu arab strap ili samo malcolma iz benda
Ne, ne.
Irski akcenat:zaljubljena:
Like it...:D
Jedno pitanje za ženski deo foruma...Po čemu je bre taj Milano tako poseban grad da većina mojih drugarica ima nameru da živi tamo?
Milano je centar italijanske mode :mrgreen:
Zamisli samo gomile i gomile cipela na jednom mestu.
To vide tvoje drugarice kad im spomeneš Milano.
Zabole ih za arhitekturu. Cipele! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back