Luludia
Zainteresovan član
- Poruka
- 261
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o.k....holivud je sigurno moj grad iz snova
sta bre kolutas tim ocima..... opusteno...... salila sam se
sto, ka da je bg nesto posebno...ne bi ja mijenjala moju podgoricu vidji...
Beograd je s**nje...Kao i cela Crna Gora.![]()
ehej pa nemoj tako...ima ovde dosta dobrih likova iz CG i BG-a mozda ce se uvrediti kad procitaju tvoj post...![]()
![]()
A ajd' života ti,možeš li sa srednjom zarađivati 60000€ godišnje,onako čim se doseliš?I da si kojim čudom sportista bez novčanih problema,dugo će te z**ebavati jer si stranac...To je samo realnost čoveče,mi Kraljevčani već deceniju kuburimo sa Kosovarima i"kopamo jame"jedni drugima.
45000-60000£ je godišnja plata prosečnog engleskog kuvara.To što su Ameri propali kao m*da kroz iscepane gaće,druga je stvar.Sta sam bese htela.. A da! 60000? Policajci nadzornici, i to rodjeni Amerikanci, zaradjuju 40.![]()
Ujak mi je u Engleskoj već više od dve decenije...Čovek je otišao kao ilegalac,što mu je dalo inspiraciju da sad bude glavni.Engleski zakon propisuje da svak' ko u njihovoj zemlji živi 10 godina dobije državljanstvo i sve ostale papire.Sad,kako su oni znali da je prošlo tačno 10 godina,nem' pojma.Uostalom , kako mozes da znas ako nisi ni sam probao...
Sever, sever, sever. Da je hladno i da ima snega. Norveska, Finska, moze i Island.
U stvari, definitivno Island. Akureyri mi se jako svidja, kao iz bajke...
San Francisco
![]()
i Buenos Aires
![]()
Kao cela CG
Beograd je s**nje...Kao i cela Crna Gora.![]()
ehej pa nemoj tako...ima ovde dosta dobrih likova iz CG i BG-a mozda ce se uvrediti kad procitaju tvoj post...![]()
![]()
sta ga boli patka ko ce da se uvredi, ima covek pravo na svoje misljenje, ja samo to mislim za CG!
![]()
Dan-danas to radim...Šta da se radi,ja nemam more a i iskreno,vaše mi ne treba.ma nemoj? nekad si baratao s lopatom a danas se qrcis na forumu? fino bogami...
Ljudi a sta vam fali tu gde zivite?
Ljudi a sta vam fali tu gde zivite?
BRAVOOOOO ! Dodirljiva ,sta Vam bre ljudi hvali tu gdje zivitee? ? ?
![]()