Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veoma često nazivi pesama umeju da prevare. Pesma koja se zove, na primer, Witch može da govori o problemu narkomanije i da nema nikakve (osim metaforične) veze sa vešticama.
Ja sam prvo slushala tresh (mislim josh ga slusham)...Pa sam htela da predjem na neshto slabije, i sluchajno dodje do mene cd Within Temptationa, to mi se svidelo...opet je proshlo neko vreme pa sam skontala Katatoniu i Tiamat (gothic rock) i to mi je jako opushtajuce...Lacuna Coil je dobra i slusham je ali nije bash neko (moje) vidjenje gothica...Shto se tiche oblachenja, hmm...jednostavno mi ne stoje te suknje i dark fazon...a i nisam pobornik toga da ako slushash neku muziku da se morash tako i oblachiti, mada su mi jako cool devojke u tom fazonu, a i mushkarci (obozavam da ih vidim u dugachkim crnim kaputima) toliko Mislim da bih ovde mogla da pitam. Da li po Beogradu imaju neki gotik sopovi?(adresa)
Kao prvo, Emilie Autumn nije bas gothic, to je victoriaindustruial.Ja ne volim gothic kooltooru...
Zika, pa dobro, oke je, malo je fag, ne umeju da pevaju... Emilie Autumn..
Jel The Cure gothic?
Kao prvo, Emilie Autumn nije bas gothic, to je victoriaindustruial.
Kao drugo, ona ne zna da peva? Ne lupetaj... Ne znam na sta tacno mislis, velikom broju ljudi se ne svidja njena boja glasa, ali da nema velike raspon i glasovne sposobnosti? To je glupost.