Gothic

Па да ли нормалан човек може да воли овако нешто?

8aziy3k.jpg

Нек свако ради шта хоће, његова је ствар, али... кад је нешто гадно....

hehehe...

e,sad mi reci sta je u vezi gothic slika tako strasno??

Ма далеко било.....
...али је бар моја поента више него јасна!

Како НОРМАЛАН човек може да воли тако нешто.....?

Па сад....:D (шалим се)

Не кажем ја да теби расте нешто из ушију, или да имаш трећу ногу или не знам шта, па да на тај начин "одскачеш" и да си ненормална, али ми заиста није јасно како неко може да воли нешто што је по мени, недвосмислено, наказно, накардно, морбидно, "нездраво", а да притом, врло вероватно ни не зна шта је све у позадини свега тога! А веруј ми, у позадини тога свакако нису цветићи, љубав, радост, лепота.....

Не кажем ја да теби расте нешто из ушију, или да имаш трећу ногу или не знам шта, па да на тај начин "одскачеш" и да си ненормална, али ми заиста није јасно како неко може да воли нешто што је по мени, недвосмислено, наказно, накардно, морбидно, "нездраво", а да притом, врло вероватно ни не зна шта је све у позадини свега тога!

sigurno misliš na narodnjake :lol:

Не кажем ја да теби расте нешто из ушију, или да имаш трећу ногу или не знам шта, па да на тај начин "одскачеш" и да си ненормална, али ми заиста није јасно како неко може да воли нешто што је по мени, недвосмислено, наказно, накардно, морбидно, "нездраво", а да притом, врло вероватно ни не зна шта је све у позадини свега тога! А веруј ми, у позадини тога свакако нису цветићи, љубав, радост, лепота.....

blablablabalbalablablablablabalbaalbalabaalablaba
Jel mora da znaci da se to i meni svidja?

P.S ne mogu citati ceo post jer je ovo gomila gluposti

Па да ли нормалан човек може да воли овако нешто?

8aziy3k.jpg

Нек свако ради шта хоће, његова је ствар, али... кад је нешто гадно....

To simbolise tugu,nemoc,usamljenost.

Ti verovatno mislis da neko ko slusa tu muziku balavi za ovim slikama :lol::lol::lol:

Ja slusam ponekad.. Kada mi dodje da slusam, ali ne uvek..
A gothic slike obicno ne volim (mislim na one gde jedni drugima jedu srce (bukvalno), organe.. i slicno)..

prestao sam da slušam većinu stvari koje imaju veze sa gotikom...goth metal mi je dosadio, goth rock mi je previše sladunjav...na bilo kakvu vrstu elektro gotike bacam peglu...i takoo...

Back