Millie80
Iskusan
- Poruka
- 6.450
Док су комунисти били на власти, све је било јасно.
''Другарице Протић, дозволите да Вас загрлим.''
Или тако некако у смислу даљег развоја ситуације.
hehe, a ima i ono: drugovi ina drugarice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

od skora u komsiluku imam jednu vrlo zanimljivu i privlacnu zensku osobu koja ima 45 godina ,odraslu cerku ,razvedena vec desetak godina ali . . .
kad je oslovim sa :" gospodjo Protic "
ona od toga shizi i insistira da je oslovljavam sa gospodjice .
hajde sad dame dajte mi savet sta da radim sa damom koju bih sto pre za sebe !

Ne mislim ja,misle drugi,a i kad bih pravio izbor verovatno bi ih poslušao.![]()
Al' šta ću, volim ga.
jes da mi danas nije bas dobro..pa mozda zato sporije kapiram..Ukusi su različiti...i meni ljudi kažu da se zezam,i da je u ovom momentu pravi par devojka od 25-30...meni je to smešno.![]()

jes da mi danas nije bas dobro..pa mozda zato sporije kapiram..
ali ubij me ako sam ja sad skontala koliko ti imas godina?
40?45?65?:???:
od skora u komsiluku imam jednu vrlo zanimljivu i privlacnu zensku osobu koja ima 45 godina ,odraslu cerku ,razvedena vec desetak godina ali . . .
kad je oslovim sa :" gospodjo Protic "
ona od toga shizi i insistira da je oslovljavam sa gospodjice .
hajde sad dame dajte mi savet sta da radim sa damom koju bih sto pre za sebe !
Koja kontradikcija...devojke su ipak zakon.A i ti, Milane, da znaš da teta od nekih 45-50 hvata zadnji voz da se iživi, nebitno kako ćeš da je oslovljavaš, mislim da ipak traži "piletinu", mnogo izdržljiviju od, recimo, mog dragog (koji je takođe '65. godište).

Četrdeset dve i još koji mesec...eto,da ne razmišljaš mnogo.jes da mi danas nije bas dobro..pa mozda zato sporije kapiram..
ali ubij me ako sam ja sad skontala koliko ti imas godina?
40?45?65?:???:

Četrdeset dve i još koji mesec...eto,da ne razmišljaš mnogo.![]()

Samo da te upozorim (iz ličnog iskustva) da muškarac od 40 i nešto teško može da isprati tempo i ispuni očekivanja žene/devojke od 20 i nešto. Može jedno vreme ali na duže staze... paučina!!!Al' šta ću, volim ga.
A i ti, Milane, da znaš da teta od nekih 45-50 hvata zadnji voz da se iživi, nebitno kako ćeš da je oslovljavaš, mislim da ipak traži "piletinu", mnogo izdržljiviju od, recimo, mog dragog (koji je takođe '65. godište).
Sve u svemu, što se niste ženili na vreme?!![]()
...pa, zovi je onda gospo'icom! Brže ćeš do cilja!![]()

Koja kontradikcija...devojke su ipak zakon.![]()

Pa da, mi smo uopšte jako kontradiktorna stvorenja, šta ćeš, takav je poredak na Veneri. Kod vas na Marsu je sve to mnogo jednostavnije?
A to da su devojke zakon, da ako si sebičan ili neiskren prema sebi i drugima kao moj muž. Mada, ne bih sad mogla da zamislim sebe pored nekog svog vršnjaka. Sve ima svoje prednosti i mane. A ti citiraš samo onaj deo koji se ne tiče tvog problema... Da vidimo, ako te sad drma sredovečna kriza, da li to znači da ćeš da živiš preko 80 godina? Definitivno nisi isplativ, neće dočekati da bude mlada udovica.
Milane, šta si rešio, kako ćeš da oslovljavaš komšinicu? I kako napreduje osvajanje?
Evo,da se malo informišeš... http://forum.krstarica.com/threads/198234 ...a koliko ja kapiram stvari,malo je žena koje zaista žele da budu udovice...lepo uredite stvari i onda kanarinac crkne.Pa da, mi smo uopšte jako kontradiktorna stvorenja, šta ćeš, takav je poredak na Veneri. Kod vas na Marsu je sve to mnogo jednostavnije?
A to da su devojke zakon, da ako si sebičan ili neiskren prema sebi i drugima kao moj muž. Mada, ne bih sad mogla da zamislim sebe pored nekog svog vršnjaka. Sve ima svoje prednosti i mane. A ti citiraš samo onaj deo koji se ne tiče tvog problema... Da vidimo, ako te sad drma sredovečna kriza, da li to znači da ćeš da živiš preko 80 godina? Definitivno nisi isplativ, neće dočekati da bude mlada udovica.![]()

hmmmm ,
pa zenio sam se !
cerka -20 god
sin - 17 god
ja - 43 god- razveden
i sta sad ?????????
pa svidja mi se "drugarica Protic " !!!

Svojevremeno sam citao da se za zenske osobe po bontonu do 40 godina kaze gospodjica a preko gospodja. Sad sto neke babadevojke vole da se hvale kako su gospodjice u 80 to je vec njihov problem![]()
hmmmm ,
pa zenio sam se !
cerka -20 god
sin - 17 god
ja - 43 god- razveden
i sta sad ?????????
pa svidja mi se "drugarica Protic " !!!
Jao, pa to je tako slatko. Baš lepo da neko još uvek ima vere u ljubav.Evo,da se malo informišeš... http://forum.krstarica.com/threads/198234 ...a koliko ja kapiram stvari,malo je žena koje zaista žele da budu udovice...lepo uredite stvari i onda kanarinac crkne.Što se tiče devojaka,nisam ja sebičan,nego su žene/devojke ispod 30 mnogo otvorenije i komunikativnije...
![]()