gospodjo ili gospodjice ???

Ne mislim ja,misle drugi,a i kad bih pravio izbor verovatno bi ih poslušao.:)

Samo da te upozorim (iz ličnog iskustva) da muškarac od 40 i nešto teško može da isprati tempo i ispuni očekivanja žene/devojke od 20 i nešto. Može jedno vreme ali na duže staze... paučina!!! :sad2: Al' šta ću, volim ga.

A i ti, Milane, da znaš da teta od nekih 45-50 hvata zadnji voz da se iživi, nebitno kako ćeš da je oslovljavaš, mislim da ipak traži "piletinu", mnogo izdržljiviju od, recimo, mog dragog (koji je takođe '65. godište).

Sve u svemu, što se niste ženili na vreme?! :rtfm:

od skora u komsiluku imam jednu vrlo zanimljivu i privlacnu zensku osobu koja ima 45 godina ,odraslu cerku ,razvedena vec desetak godina ali . . .
kad je oslovim sa :" gospodjo Protic "
ona od toga shizi i insistira da je oslovljavam sa gospodjice .
hajde sad dame dajte mi savet sta da radim sa damom koju bih sto pre za sebe !

To ti je sranje..koji ku''rac upotrebljavas ista od toga.
Znaci posto joj se vec svidja onda trebas samo da napravis nekakav razlog zasto da dodje kod tebe/nje u sp.sobu i to je verovatno to.

Док су комунисти били на власти, све је било јасно.
''Другарице Протић, дозволите да Вас загрлим.''
Или тако некако у смислу даљег развоја ситуације.

i ovo je bas super!
inace , danas sam bio na "dorucku" kod doticne drugarice .
da joj pogledam slivnik u WC-u koji se zacepio itd .
posto kafu ne pijem ponudi me toplim sendvicem i tako. . .
malo sedeli i pricali.
retko fina "drugarica" .
naravno , vidimo se opet .

Samo da te upozorim (iz ličnog iskustva) da muškarac od 40 i nešto teško može da isprati tempo i ispuni očekivanja žene/devojke od 20 i nešto. Može jedno vreme ali na duže staze... paučina!!! :sad2: Al' šta ću, volim ga.

A i ti, Milane, da znaš da teta od nekih 45-50 hvata zadnji voz da se iživi, nebitno kako ćeš da je oslovljavaš, mislim da ipak traži "piletinu", mnogo izdržljiviju od, recimo, mog dragog (koji je takođe '65. godište).

Sve u svemu, što se niste ženili na vreme?! :rtfm:

hmmmm ,
pa zenio sam se !
cerka -20 god
sin - 17 god
ja - 43 god- razveden

i sta sad ?????????
pa svidja mi se "drugarica Protic " !!!

Koja kontradikcija...devojke su ipak zakon.:worth:

Pa da, mi smo uopšte jako kontradiktorna stvorenja, šta ćeš, takav je poredak na Veneri. Kod vas na Marsu je sve to mnogo jednostavnije?

A to da su devojke zakon, da ako si sebičan ili neiskren prema sebi i drugima kao moj muž. Mada, ne bih sad mogla da zamislim sebe pored nekog svog vršnjaka. Sve ima svoje prednosti i mane. A ti citiraš samo onaj deo koji se ne tiče tvog problema... Da vidimo, ako te sad drma sredovečna kriza, da li to znači da ćeš da živiš preko 80 godina? Definitivno nisi isplativ, neće dočekati da bude mlada udovica. :lol:

Milane, šta si rešio, kako ćeš da oslovljavaš komšinicu? I kako napreduje osvajanje?

Pa da, mi smo uopšte jako kontradiktorna stvorenja, šta ćeš, takav je poredak na Veneri. Kod vas na Marsu je sve to mnogo jednostavnije?

A to da su devojke zakon, da ako si sebičan ili neiskren prema sebi i drugima kao moj muž. Mada, ne bih sad mogla da zamislim sebe pored nekog svog vršnjaka. Sve ima svoje prednosti i mane. A ti citiraš samo onaj deo koji se ne tiče tvog problema... Da vidimo, ako te sad drma sredovečna kriza, da li to znači da ćeš da živiš preko 80 godina? Definitivno nisi isplativ, neće dočekati da bude mlada udovica. :lol:

Milane, šta si rešio, kako ćeš da oslovljavaš komšinicu? I kako napreduje osvajanje?

hhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mislim da cu je oslovljavati mojim prezimenom !!!!!!!!!!!!!!!!

neverovatnooooooooooooooooo ali izgleda istinito !
zaljubljen sam u nju .

Evo,da se malo informišeš... http://forum.krstarica.com/threads/198234 ...a koliko ja kapiram stvari,malo je žena koje zaista žele da budu udovice...lepo uredite stvari i onda kanarinac crkne.:roll:Što se tiče devojaka,nisam ja sebičan,nego su žene/devojke ispod 30 mnogo otvorenije i komunikativnije...:cmok:

Evo,da se malo informišeš... http://forum.krstarica.com/threads/198234 ...a koliko ja kapiram stvari,malo je žena koje zaista žele da budu udovice...lepo uredite stvari i onda kanarinac crkne.:roll:Što se tiče devojaka,nisam ja sebičan,nego su žene/devojke ispod 30 mnogo otvorenije i komunikativnije...:cmok:

Mislila sam na onu sredovečnu krizu o kojoj piše Banshee, pa bila to stvarno kriza ili samo manifestacija da je ista prošla i ostavila duboke posledice, kao što smatra (ko ono beše?) Tako su i mom mužu rekli da mu je vreme da se skrasi i zasnuje porodicu i tu sam mu ja legla kao kec na desetku, mlada (kažu i lepa) i plodna, bez dlake na jeziku... Obilo mu se o glavu ovo poslednje. :twisted:

Back