Gorki plodovi

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hah, da da Legija, u seriji je onaj Sone navodno Legija a onaj ratni invalid mu dodje kao Zvezdan.

Polako ali sigurno serija se blizi kraju.

E nego jel zna neko ko je ona glumica sto glumi Ljubinku, ne secam se da sam ja igde gledao dosad.

Kao i sve ostale stvari u Srbiji...

Pitao sam se ko moze da gleda ovu bljuzgu od patetike - mrtvi dobri postari, veseli cigancici sa odsecenim prstima, pun minut Sultanoviceve iskrivljene face kad je satro umro od misomora, ocajno glumatanje, prenemaganje, do bola drvene metafore i do vristanja glupi pokusaji objektivnosti, kad kad Legija cmizdri za crknutim psetom jer je, eto, i on covek - i u tebi sam dobio odgovor.

Ova serija je snimana za tebe.

Vidim i ti pratis...:p
Svet je lep kad se gleda povrsno, sve je lepo i uvijeno u oblandu, ali kad se zagrebe po povrsini, vidis sve sto i u Gorkim plodovima.

Lepo je ako je snimana samo za mene, ali sta da radimo sa jos dva miliona ljudi koji svakog petka biraju RTS1, umesto Seljaka s Pinka...:think:

Vidim i ti pratis...:p
Svet je lep kad se gleda povrsno, sve je lepo i uvijeno u oblandu, ali kad se zagrebe po povrsini, vidis sve sto i u Gorkim plodovima.

Lepo je ako je snimana samo za mene, ali sta da radimo sa jos dva miliona ljudi koji svakog petka biraju RTS1, umesto Seljaka s Pinka...:think:

Dva miliona?:eek:Da proveris opet svoj piplmetar?Da nisu baterije?:think: Ako cemo po toj logici,koliko njih slusa Grand?Jel brojnost merilo kvaliteta po tebi?

Back