Gorki plodovi

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tematski, serija mi se dopada.

Tanasije Uzunović, Ljiljana Blagojević, Vuk Kostić, Dragan Petrović - najuverljivi. Odlični.

"Ljubinka" mi je jako loša. Kalina Kovačević "mestimično" loša. Jako mi je dobra i glumica koja glumi njenu majku, nažalost, ne znam kako se zove, moram pogledati...

Kava je serija svi ste i sami u stanju da procenite.

Zelim da se pozabavimo nekim drugim aspektom. NEPOTIZMOM.

Posle Gordana Mihica, Vere Cukic i (neizbezne svih '90-ih) Ivane Mihic, izgleda da je nastupio novi trio. Svaka cast gosp. Blagojevic, ali Kalina je nicim izazvano, a ponajmanje talentom, sveprisutna. Negativna selekcija, kao jedno od najgorih nasledja komunizma nikako da izumre u ovoj nasoj drzavici.

Razumem ja da vrana vrani oci ne vadi....ali ce nama oci da poispadaju gledajuci ova "remek dela " i ovakvu izvedbu.....z:(z:((

Sta vi mislite dokle cemo biti taoci ovakvih porodicno-serijsko-filmskih pseudoklanova...ili cega vec?:kletva::poludeo:

klasika...uvek ce biti tih glumackih "klanova"... plus nepotizam...nista cudno

pa pogledajte...nema serije ili filma u poslednja vreme bez cetkovica, nikolica, madzgalja, ejdusa... i jos par glumaca koji se uzimaju po sablonu da glume...a ima toliko glumaca koji came po provinciskim pozoristima (govorim o profesionalcima) koji svetlost kamere videli nisu nit ce jer nemaju tatu, mamu, strinu ili porodicnog prijatelja nekog reditelja, scenaristu il koga vec da ih ubaci u film... al toga je uvek bilo i bice...prosto moras biti beskrupulozan i laktati se do besvesti da bi uspeo u tom poslu...a i u svim drugim poslovima

a sto se kaline tice... sve najgore... ako je ono gluma ja cu se kandidujem za oskara :hahaha:

Kava je serija svi ste i sami u stanju da procenite.

Zelim da se pozabavimo nekim drugim aspektom. NEPOTIZMOM.

Posle Gordana Mihica, Vere Cukic i (neizbezne svih '90-ih) Ivane Mihic, izgleda da je nastupio novi trio. Svaka cast gosp. Blagojevic, ali Kalina je nicim izazvano, a ponajmanje talentom, sveprisutna. Negativna selekcija, kao jedno od najgorih nasledja komunizma nikako da izumre u ovoj nasoj drzavici.

Razumem ja da vrana vrani oci ne vadi....ali ce nama oci da poispadaju gledajuci ova "remek dela " i ovakvu izvedbu.....z:(z:((

Sta vi mislite dokle cemo biti taoci ovakvih porodicno-serijsko-filmskih pseudoklanova...ili cega vec?:kletva::poludeo:

http://en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Spelling
http://en.wikipedia.org/wiki/Kirk_Douglas
http://www.imdb.com/name/nm0000338/
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Huston#Personal_life
http://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Fonda
etc.

naravoucenije; nema to veze s...komunizmom z:)

ps serija jest bljak

jeste..nego, to je bes govorio iz mene.
znam da nismo cak ni to izmisliliz:lol:

nesto mi se ipak cini da tamo isplivaju oni talentovaniji iz tih porodica, a ovde se forsiraju znali-ne znali ....ocaj

gore bas fale onih 1000 brace Boldvinz:mrgreen:

klasika...uvek ce biti tih glumackih "klanova"... plus nepotizam...nista cudno

pa pogledajte...nema serije ili filma u poslednja vreme bez cetkovica, nikolica, madzgalja, ejdusa... i jos par glumaca koji se uzimaju po sablonu da glume...a ima toliko glumaca koji came po provinciskim pozoristima (govorim o profesionalcima) koji svetlost kamere videli nisu nit ce jer nemaju tatu, mamu, strinu ili porodicnog prijatelja nekog reditelja, scenaristu il koga vec da ih ubaci u film... al toga je uvek bilo i bice...prosto moras biti beskrupulozan i laktati se do besvesti da bi uspeo u tom poslu...a i u svim drugim poslovima

a sto se kaline tice... sve najgore... ako je ono gluma ja cu se kandidujem za oskara :hahaha:

sve si rekla...:amen:

Poslednja izmena:
Калина је,осим у Јесен стиже дуњо моја и Коњи врани,све улоге играла у остварењима свога тате.

А Љубиша Самарџић који је дотичне филмове режирао је стари пријатељ пара Благојевић-Ковачевић.

Дакле,Калина јеси симпатична али ако си ти уписала глуму у 18 година ја сам требала да полажем у 10.

jeste..nego, to je bes govorio iz mene.
znam da nismo cak ni to izmisliliz:lol:

nesto mi se ipak cini da tamo isplivaju oni talentovaniji iz tih porodica, a ovde se forsiraju znali-ne znali ....ocaj

gore bas fale onih 1000 brace Boldvinz:mrgreen:

jes, Konjoglava npr. ona je bas..."talentovana"...

tori-fug.jpg

fale Boldvini, slazem se...:lol:

Meni je sve gora i gora,iz epizode u epizodu.Dosta nasilja,patetike,neopravdane vulgarizacije,fore koje su smesne samo scenaristi izgleda i neki nacionalizam,koji sve vise uzima maha u seriji(mi smo baje,"prokleta je Amerika i zlato sto sjaaaaa" i pre cemo da umremo kao klosari,nego da uzemo jedan prljavi dolar).Mislim,stvarnooooooo :dash:

Serija je odlična!
E sad za televiziju se malo više razvlači i ubacuju sporedne priče pa se glavna priča negde zaturi. Smeta mi i što su bukvalno svi likovi povezani na ovaj ili onaj način. što se glume tiče ima njih koji su fenomenalno bez glumatanja naboli uloge, pre svih Ljiljana Blagojević i Goran Sultanović koji su malo iznad svih a i Tanasije Uzunović je tu negde.
Siniša Kovačević je bez sumnje izvrstan scenarista i od ove serije je mogao da napiše scenarija za bar tri odlična filma, ovako mi je sve malo nedorečeno, previše likova...
Ali u svakom slučaju jedna od naših boljih serija u poslednjih 10 godina.

Serija je odlična!
E sad za televiziju se malo više razvlači i ubacuju sporedne priče pa se glavna priča negde zaturi. Smeta mi i što su bukvalno svi likovi povezani na ovaj ili onaj način. što se glume tiče ima njih koji su fenomenalno bez glumatanja naboli uloge, pre svih Ljiljana Blagojević i Goran Sultanović koji su malo iznad svih a i Tanasije Uzunović je tu negde.
Siniša Kovačević je bez sumnje izvrstan scenarista i od ove serije je mogao da napiše scenarija za bar tri odlična filma, ovako mi je sve malo nedorečeno, previše likova...
Ali u svakom slučaju jedna od naših boljih serija u poslednjih 10 godina.

Izvinjavam se Draganu Petroviću Peletu koga sam izostavio a koji blilijantno tumači svoju ulogu!

Tematski, serija mi se dopada.

Tanasije Uzunović, Ljiljana Blagojević, Vuk Kostić, Dragan Petrović - najuverljivi. Odlični.

"Ljubinka" mi je jako loša. Kalina Kovačević "mestimično" loša. Jako mi je dobra i glumica koja glumi njenu majku, nažalost, ne znam kako se zove, moram pogledati...

Kovačević želi da ukaže na katastrofu koju doživljava srpsko društvo. Pokušao je to i ranije. Posebno je slab utisak ostavio filmom "Mrtva zemlja".
U seriji on pomalo govori i o nečemu čemu ni sam nije uspeo pobeći-o nepotizmu. Tako je glavnu žensku ulogu poverio svojoj ženi, drugu žensku ulogu ćerki, predpostavljam da je i ostale uloge podelio po kumovsko-prijateljskoj shemi. Otuda imamo seriju koja ima relativno malo glumaca, posebno dobrih. Atmosfera je morbidna kao i u filmu Mrtva zemlja. Imam osećaj da Kovačević pomalo mrzi svoje likove kao i svoje gledaoce, nažalost...

Kovačević želi da ukaže na katastrofu koju doživljava srpsko društvo. Pokušao je to i ranije. Posebno je slab utisak ostavio filmom "Mrtva zemlja".
U seriji on pomalo govori i o nečemu čemu ni sam nije uspeo pobeći-o nepotizmu. Tako je glavnu žensku ulogu poverio svojoj ženi, drugu žensku ulogu ćerki, predpostavljam da je i ostale uloge podelio po kumovsko-prijateljskoj shemi. Otuda imamo seriju koja ima relativno malo glumaca, posebno dobrih. Atmosfera je morbidna kao i u filmu Mrtva zemlja. Imam osećaj da Kovačević pomalo mrzi svoje likove kao i svoje gledaoce, nažalost...

Prvo film se ne zove "Mrtva zemlja",nego "Drzava mrtvih",a kao drugo,taj film je tata za ovu glupost od serije i nastao je po Sinisinom fantasticnom komadu "Janez".U svemu ostalom se slazem manje-vise sa tobom.

O.K. - Država mrtvih, stvarno... režiser Živojin Pavlović - mislim da je to njegov zadnji film. Fim je katastrofa. Sramota me je bilo da ga preporučim svojim prijateljima, fanatičnim ljubiteljima srpske kinematografije. Niti blizu filma Bure baruta (Paskaljević) koji se bavi istom temom (slomom države, morala, društva uopšte...), istim istorijskim periodom... Serija je još morbidnija...

Poslednja izmena:

Back