Ево да ја опет изјавим нешто за Дневник...

Серија ме подсећа на Југо Флориду - добра идеја, добар пројекат, али лоше реализован. Камера је лоша, део глумаца је лош. Има претеривања и кад би неко са стране ко не живи у Србији ово гледао, помислио би да живимо ко у Бронксу (а верујте, далеко смо ми од Бронкса и хвала Богу на томе). Неко је поменуо да се помиње национализам. Па наравно да се помиње, свако ко је барем једном напустио свој град и отишао у провинцију могао је да види да је још доста људи огорчено због свега што су нам западна браћа урадила 90-их, а богами и раније. Стога не чуди што у серији постоји лик као Муцула (Иван Бекјарев), који представља све оне људе којима су разноразне акције западне браће уништиле породицу (као нпр једном од мојих комшија). Схватите људи да Србија није = Београд или Нови Сад. У провинцији се много теже живи. Национализам је добар у одређеној мери, и не треба то гурати под тепих и понашати се као Пољаци или Украјинци који су после 1990 решили да забораве своју прошлост и да се потпуно увуку у гузу западној браћи. Не кажем да треба да бегамо од Запада, али ни једна крајност није добра. Ни према Истоку ни према Западу, али да се ја вратим на тему, рас****х о политиКи који мрзим...
Пеле, Узуновић, Бекјарев, Султановић, Краљ... - имају одличне улоге и супер их глуме. Узуновић одлично игра љигавог политичара, а Бекјарев ми је убедљиво најјачи лик у серији - ем због људи које представља кроз свој лик, ем због фантастичне глуме (препоручујем представу "Власт" која се игра у позоришту на Славији

). Проблем је у томе што имамо много глумаца за које ми није јасно шта уопште раде на платну! Љиљана Благојевић, која тако извештачено глуми да је то невероватно, још кад крене да се смеје...

Калина Ковачевић, која је добра риба, али како лоше глуми... Још је најгоре што је истрипована да је добра глумица!

Лик што игра Сашу је добар, има потенцијала, али мора још мало да поради на својој глуми. Али опет, шта очекивати од некога ко је тек изашао са Академије - не може све да зна као да игра 10 година! Видим да многи пљују девојку која игра Љубинку - глума јој није баш за Бамбија, боље би играла у позоришту, али уз вежбу може од ње нешто да се направи. Такође ми је скроз симпатична девојка која игра Милицу. Вуку Костићу баш не лежи улога џибера, најбољи ми је био у Апсолутних 100. Наш генерални проблем је у томе што се за млађе глумце узимају они који немају појма са глумом - као оно кретенасто дете Мирка Васиљевић, која не да не зна да глуми него убија у појам (али опет, шта се друго може очекивати из Пинкове кујне). Јбт у Анђелима 2 (који је говнеску неопевано) су сцену кад воз иде према Ајкули (уништише добар ауто!

) снимили из 13 или 15 пута, јер мали дебил није могао да престане да се смеје.