S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.718
I Kenedija isto, a čuo sam priče i da je bio na Titaniku.Baculov je ubio i Djindjica 100%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Kenedija isto, a čuo sam priče i da je bio na Titaniku.Baculov je ubio i Djindjica 100%.
Usput Grobari (crni grafit) kod Djeram pijace napisali "Blokaderi ....."Da si ti živ i zdrav, petooktobarka je bila super u poređenju sa Slobinih 800 milijardi, od kojih si mogao šibice da kupiš.![]()
pa ne, kao da me je pitao "a kako je radio saobraćaj u New Yorku posle rušenja Kula Bliznakinja"?
dobar momak ali bistar ko boza...![]()
Ne znam.
siroti mladi svet koje sve stresove doživljava zbog obesnog sveta
80% ovih na forumu koji su protiv ćacija su nepismeniji od njih.Vijeruješ li da može neko da bude gori od ćacija, o Živadine?![]()
Kako vucic sme da udje kod coveka kome je kriticno u bolnici

Pre puštanja jezika u pogon, proveri podatke. Nigde ali baš nigde se studenti nisu izjasnili da su navedeni njhova glasila. Studenti se jedino oglašavaju putem svojih naloga. Ne znam kako vas nije sramota da upoređujete jajca bačena na nekog glavonju i prebijaja i sakaćenja ljudi, razbijanje njihovih lokala i prodavnica? I vidiš, zato je podrška sns-u u vrtoglavom padu. Sada se više i ne foliraju da su ispravni, plasiraju gluposti koje čak ni njihovi članovi ne prihvataju.Današnja predstava je za onaj najniži sloj ćacija, da lakše progutaju EU rezoluciju. Samo oni jadni ne shvataju da će posle pada njihovog idola, prost narod najviše da strada jer je država unIštena. Neće tu da se zlopati ni Mali, ni Vesić, Brnaba već takvi kao ti, koji leba neće imati.Ne bi li supermoderator trebao biti trunku objektivan. Nisu li studentska glasila Nova, N1, Danas i sl. druga strana novčića. Nisu li tokom studentskih protesta naladane nečije stranačke prostlrije, gađani atranački ljudi, autobusi? Treba pomenuti gomile gluposti na svim stranama. Vjdite, zato veliki broj ljudi ne glasa.
@lapsi Lapušo, da li je gosn lektor, tj. dr. Živadin kompetentan da donosi ovakve zaključke?80% ovih na forumu koji su protiv ćacija su nepismeniji od njih.

da dodješ sad za vikend, disprazniš...Legenda kaže da je @Stojkov Menidjer nekada imao kanalizaciju.
Sve dok jednog dana Bačulov nije unezvereno prošetao njegovim krajem.
Kad je to izjavio brka naš omiljeni?@lapsi Lapušo, da li je gosn lektor, tj. dr. Živadin kompetentan da donosi ovakve zaključke?![]()
Nisam znala da mi je kolega,al ništa čudno, pristalice su stručLJaci za sve oblasti 
Ne može, mi blokaderi vikendom razvijamo kore za gibanicuda dodješ sad za vikend, disprazniš...
ima pune ruke posla...
donesi mu sendvič, nije problemNe može, mi blokaderi vikendom razvijamo kore za gibanicu![]()
Legenda kaže da je @Stojkov Menidjer nekada imao kanalizaciju.
Sve dok jednog dana Bačulov nije unezvereno prošetao njegovim krajem.

Neće vam otimamo iz ustadonesi mu sendvič, nije problem

Pa odavno on daje zanimljivo formulisane izjave...Kad je to izjavio brka naš omiljeni?Nisam znala da mi je kolega,al ništa čudno, pristalice su stručLJaci za sve oblasti
![]()

Tako je Simo. Svaka ti je zlatna. Laž.Ona je tek dobar primjer nepismenosti i podkapacitiranosti.
Dušo moja draga, vrati srpski u upotrebu, veliki Srbi sebi ne smeju dozvoliti ove vratolomije sa izrazima.Ona je tek dobar primjer nepismenosti i podkapacitiranosti.

Ne sećam se da sam je uvatio nekada u toj vrsti greške, a padaju mi u oči, lako...Ona je tek dobar primjer nepismenosti i podkapacitiranosti.

Dušo draga nisu svi Srbi iz Srbije,niti su Srbi iz Srbije nekakav meritum srpstva.Zapravo niste nikakav.Dušo moja draga, vrati srpski u upotrebu, veliki Srbi sebi ne smeju dozvoliti ove vratolomije sa izrazima.![]()