Nije, nego sam prerastao pubertetske igrice.Nije vec pojma nemas o takvim zenama.
Neki si smokljo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, nego sam prerastao pubertetske igrice.Nije vec pojma nemas o takvim zenama.
Neki si smokljo
Onda necea takvu uloviti prosto ko pasulj.Nije, nego sam prerastao pubertetske igrice.
Lepo kažeš u kompliment l, ostaviš malo da ostoji, javiš se posle par dana, ako padne ljunav pala je ako žena neće svako na svoju stranu i to je to.Onda necea takvu uloviti prosto ko pasulj.
Ti nisi nikad hebo 100% zatrolavas bezveze ovde
Nista ti nisi niti ces hebati.Lepo kažeš u kompliment l, ostaviš malo da ostoji, javiš se posle par dana, ako padne ljunav pala je ako žena neće svako na svoju stranu i to je to.
Čoveče, ko ima vremena i živaca za takve gluposti, to je za pubertetlije.Nista ti nisi niti ces hebati.
Ne laži, odakle dobre ribe na pumpi, kad je opštepoznato da one ne dopunjuju gorivo, već to radi dečko za njih
Baci pogled par puta pa ako je i dalje kao kamen šta imaš uopšte da joj prilazišSituacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.
pa eto vidiš da znašŠto da ne? Kaže se pristojno "dobar dan, ja sam taj i taj, da li je slobodno?".
isto.Možda je strah. Ja sam često bila uplašena, a drugima sam delovala
uobraženo. Samo sam iz straha držala gard.
da su barem analnu kulturu preuzeleSrpkinje su teške ko crna zemlja još od turaka jbg
ponesi i karanfilZašto tako lepa dama nije nasmejana.
A kako treba da izgleda da bi tvoj prilaz bio bezbedan i siguran?Situacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.
ako nije pristojna kada joj pridjes pristojno, super jer ces odmah da znas da nije zainteresovana za tebe, i nebitno iz kog razlogaSituacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.
Da baci malo pogled i pokaže zainteresovanost ako joj je do toga, ako je slobodna, ako oseća potrebu da ima nekog.A kako treba da izgleda da bi tvoj prilaz bio bezbedan i siguran?
Ne pitam za sebe već je to opšta problematika.ako nije pristojna kada joj pridjes pristojno, super jer ces odmah da znas da nije zainteresovana za tebe, i nebitno iz kog razloga
Ali cim ti to tak ovdje pitas, mozda je najbolje da trazis prosjecnog izgleda zenu, kao sto je vecina nas.
Ili ružu ilo lalu. Samo ostavim na sto sa brojem telefona i imenom pa ako se javi javila se ako se ne javi ništa onda.ponesi i karanfil
Možda su je stegle brige pa se zamislila ali joj prilazak ipak prija?Baci pogled par puta pa ako je i dalje kao kamen šta imaš uopšte da joj prilaziš
Nekad su žene gorde i hladne kao kamen kad imaju neke bolove, nikad ne znaš šta joj je, ispoštuj to
Otvorio sam temu da čujem i drgačija mišljenja, da ćaskamo i polemišemo.pa eto vidiš da znaš
samo zaebavaš poštene forumaše....
Ali ti se postavljaš tako da svaka žena koja sedi sama u kafiću, restoranu, klupi... sedi sa planom da privuče muškarca? Možda je samo žedna, gladna, umorna...Da baci malo pogled i pokaže zainteresovanost ako joj je do toga, ako je slobodna, ako oseća potrebu da ima nekog.
Svakako ali "pedala" nikome ne prija, naročito ne u javnosti, bez obzira da li je u pitanju muško ili žensko.Ako si ti zainteresovan za nju, priđi. Ne obraćaj pažnju na njen stav, možda je samo nadrndana jer je žulja cipela i namrštena jer je kratkovida.
Ali ti si krenuo u startu sa pretpostavkama!Svakako ali "pedala" nikome ne prija, naročito ne u javnosti, bez obzira da li je u pitanju muško ili žensko.
Pa nije dobro ni ići sa velikim samopuzdanjem to se tek obije o glavu.Ali ti si krenuo u startu sa pretpostavkama!
Zašto toliko pretpostavljate? Ugušiše vas pretpostavke.
Šta gubiš? Ponos? Ma daj!!!Pa nije dobro ni ići sa velikim samopuzdanjem to se tek obije o glavu.