Gorda devojka

Ja sam pohebo po sela na ignore foru.
Ali moras imati misicavo telo posebno dupe ispupceno i jaku vilicu.
Bez toga ne padaju.Kad vide jaku vilicu znate sto im padne napamet a dupe jako ne treba bre sve da crtam.

Situacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.
Baci pogled par puta pa ako je i dalje kao kamen šta imaš uopšte da joj prilaziš
Nekad su žene gorde i hladne kao kamen kad imaju neke bolove, nikad ne znaš šta joj je, ispoštuj to

Situacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.
A kako treba da izgleda da bi tvoj prilaz bio bezbedan i siguran?

ako nije pristojna kada joj pridjes pristojno, super jer ces odmah da znas da nije zainteresovana za tebe, i nebitno iz kog razloga

Ali cim ti to tak ovdje pitas, mozda je najbolje da trazis prosjecnog izgleda zenu, kao sto je vecina nas.

Da baci malo pogled i pokaže zainteresovanost ako joj je do toga, ako je slobodna, ako oseća potrebu da ima nekog.
Ali ti se postavljaš tako da svaka žena koja sedi sama u kafiću, restoranu, klupi... sedi sa planom da privuče muškarca? Možda je samo žedna, gladna, umorna...

Ako si ti zainteresovan za nju, priđi. Ne obraćaj pažnju na njen stav, možda je samo nadrndana jer je žulja cipela i namrštena jer je kratkovida.

I da dodam, ako mi je stalo do nekoga ili nečega onda je vredno svakog truda. Ako ti se toliko dopada šta te briga, priđi, možda uspeš. Ako ne uspeš probao si, neće se zemlja otvoriti i progutati te.

Back