Gorda devojka

Razbiram odlično ali ipak ne vidim ništa loše prići nekoj devojci u kafiću/restoranu, bar pitati da li je slobodno ili za broj telefon i ime i prezime. Kad ako ne tad? Tad je vidim i ko zna kad više?
Ako znaš unapred da neće da ti da broj zašto praviš suvišne pokrete?
Dovodiš sebe u situaciju da poveruješ da si luzer…

Smučila mi se... ne, zgadila mi se ta klasifikacija, predrasude, pretpostavke.

Žena je kriva što dobro izgleda, što je sama, što želi svojih par minuta mira, a muškarac zaboga - što si sama, mora da ti nešto fali! Što si takva "svoja" pa ti ne smem prići!

Bolje da ne nastavljam dalje.
melioti mi nisu u gravitacionom polju.
družim se sa normalnim muškarcima
ali znam o čemu pišeš, svakodnevno se srećem sa retrogradnim shvatanjima ovde na forumu.

Prepirka je svima neprijatna. Ima osoba koje ih i izbegavaju, nisu sklone svađama.

Pa prepirke su sastavni dio velike vecine brakova i veza,i uvijek ce svaka zena reci treba joj mir i ne zna sto joj bi pa izabra kretena itd ali ipak ga izabra i ipak je sa takvim,al opet preprike su samo jedan djelic drame tu su sumnja,brige,ljubomore tu je i humor i avantura, pokret da se ne miruje.To sto zena prica to je skroz nebitno bitno je kako djela.Muskarac se drzi za rijec a zena za djela

----Zena se mjeri po onome sto radi a ne po onom sto prica,zato zena moze i da pogazi obecanje i slaze bice joj oprosteno ali zena ako ima tone ljubavnika onda za nju nece biti razumijevanja kao za muskarca,jer tu je djelala

----Muskarac se mjeri po onome sto obeca ili prica - muskarac ako pogazi rijec ili slaze ne prasta mu to niko al zato ako ima tone ljubavnica a svi znaju to se prasta i tolerise vise nego zeni

Nikada u istoriji covjecanstva i niti u jednoj drzavi ma koliko god bila razvijena ili nerazvijena nikada ali bas nikada se promiskutetna zena nije slavila kao carica,kraljica ili neko bozanstvo niti je bila zavodnica vec svodnica ,nikada nije imala vrijednost ako je bila promiskutetna nebitno da li se radilo o zapadu ili istoku,uzmite bilo koju civilizaciju.Uvijek bi bila osudjivana i gubila bi postovanje

Muskarac je u vecini civilizacija bio slavljen ako je bio promiskuitetan ali muskarac nikada nije bio postovan i slavljen ako je nesto slagao ili je pogazio rijec,to je tako uvijek bilo

Poslednja izmena:
Razbiram odlično ali ipak ne vidim ništa loše prići nekoj devojci u kafiću/restoranu, bar pitati da li je slobodno ili za broj telefon i ime i prezime. Kad ako ne tad? Tad je vidim i ko zna kad više?

Poenta je da su se ljudi toliko otuđili da i takav normalan prilazak postaje bauk, čak mi je jedan drugar rekao kao "ja nikad ne bih prišao devojci na plaži, ona je došla da odmara i sad tu da je remetim". Ubedili su nas da smetamo jedni drugima i da se ne treba prilaziti, ćuti, pusti.

Priđite kome god i započnite normalnu konverzaciju, sve to ide kako treba.

Poenta je da su se ljudi toliko otuđili da i takav normalan prilazak postaje bauk, čak mi je jedan drugar rekao kao "ja nikad ne bih prišao devojci na plaži, ona je došla da odmara i sad tu da je remetim". Ubedili su nas da smetamo jedni drugima i da se ne treba prilaziti, ćuti, pusti.

Priđite kome god i započnite normalnu konverzaciju, sve to ide kako treba.
Tad je vidiš i ko zna kada. Zašto ne iskoristiti priliku i prići, pa većini žena prija pažnja od strane muškaraca kao što i muškarcima prija pažnja žena.

Pa prepirke su sastavni dio velike vecine brakova i veza,i uvijek ce svaka zena reci treba joj mir i ne zna sto joj bi pa izabra kretena itd ali ipak ga izabra i ipak je sa takvim,al opet preprike su samo jedan djelic drame tu su sumnja,brige,ljubomore tu je i humor i avantura, pokret da se ne miruje.To sto zena prica to je skroz nebitno bitno je kako djela.Muskarac se drzi za rijec a zena za djela

----Zena se mjeri po onome sto radi a ne po onom sto prica,zato zena moze i da pogazi obecanje i slaze bice joj oprosteno ali zena ako ima tone ljubavnika onda za nju nece biti razumijevanja kao za muskarca,jer tu je djelala

----Muskarac se mjeri po onome sto obeca ili prica - muskarac ako pogazi rijec ili slaze ne prasta mu to niko al zato ako ima tone ljubavnica a svi znaju to se prasta i tolerise vise nego zeni

Nikada u istoriji covjecanstva i niti u jednoj drzavi ma koliko god bila razvijena ili nerazvijena nikada ali bas nikada se promiskutetna zena nije slavila kao carica,kraljica ili neko bozanstvo niti je bila zavodnica vec svodnica ,nikada nije imala vrijednost ako je bila promiskutetna nebitno da li se radilo o zapadu ili istoku,uzmite bilo koju civilizaciju.Uvijek bi bila osudjivana i gubila bi postovanje

Muskarac je u vecini civilizacija bio slavljen ako je bio promiskuitetan ali muskarac nikada nije bio postovan i slavljen ako je nesto slagao ili je pogazio rijec,to je tako uvijek bilo
Da jeste, naravno da je deo vecine brakova, a sve dok je "razumna" i pod kontrolom nema problema.

Kažeš da se žena drži za dela, a muškarac za reč? Hm. Nisam razmišljala na taj način, dobra tema za razmišljanje.

Žena gazi obećanja koje je dala i sebi i drugima kada je to vredno. I obećanja i principe. Ljubav čini čuda. Što se tiče muške reči... iz tog ugla već ne mogu da komentarišem.

Ne bih tako startovao te prepitjke. One imaju bedem oko sebe, jbga sedne negde i cao kafic je kao ne gleda a u stvari gleda. a ona kao ne zna. Treba ti cv za nju.. A to znaci da caskas sa zenama oko nje. Startujes gospodju pored. Gospodjo, pokusavam da odaberem pravu, jel to faktor 50 ili 30? :D

A ako se i gospodja naduri u fazonu: ne ne zovem se milica, imam decka udata sam, ne
onda joj das glavom znak da si je kao razumeo, s poluotvorenim ustima, ustanes i odes da se bucnes. Ali brzinski se prilagodis, 2 - 3x pljuska i pravo u vodu ko ajkula. Ostavis ih tu da neverbalno komuniciraju.

Back