Gorda devojka

Meliot

Elita
Poruka
20.772
Situacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.

Situacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.
Kao 99% ljudi na ulici, djubrad gorda.

Meliote, posavetuj se sa lekarom ili farmaceutom.

to ti mislis. Vidi ona sve , pa i tebe skenira od glave do pete, ko rentgen.
Zato i ti sedi u njenu blizinu, drzi bradu visoko, budi pun sebe svestan svojih vrednosti, ne smej se, ne mrsti se.............i , cekaj.........dok joj ne uvatis pogled.........ondak joj nema spasa.

Pa podrazumeva se da treba prići takvoj devojci neko ko smatra da je njen kalibar. Poenta teme je kako prići takvoj devojci.

Isto kao i svakoj drugoj, narocito imajuci u vidu da velika vecina njih ima lazno samopouzdanje koje je toliko na staklenim nogama da kroz bahatost i nadrkanost pokusavaju da sakriju to. Bukvalno sa najboljim ribama mozes pricati najnormalnije, nemaju potrebu da se uzdizu preko tvoje kicme, znaju ko su i sta su.

Isto kao i svakoj drugoj, narocito imajuci u vidu da velika vecina njih ima lazno samopouzdanje koje je toliko na staklenim nogama da kroz bahatost i nadrkanost pokusavaju da sakriju to. Bukvalno sa najboljim ribama mozes pricati najnormalnije, nemaju potrebu da se uzdizu preko tvoje kicme, znaju ko su i sta su.
Možda je strah. Ja sam često bila uplašena, a drugima sam delovala
uobraženo. Samo sam iz straha držala gard.

Možda je strah. Ja sam često bila uplašena, a drugima sam delovala
uobraženo. Samo sam iz straha držala gard.

Ma, pusti me toga strah kao opravdanje za bahatost i ponizavanje drugih ljudi. Ok je da imas strah, ali ovo sto je on napisao u uvodnom se ne poklapa sa tim.

Bukvalno najbolje ribe u gradu ce pricati sa tobom na pumpi kad je sretnes, a ove izbegavas u sirokom luku.

ti si bez da prozboriš reč sa devojkom zaključio da je gorda i ta gordost umesto da ti bude alarm da bežiš od nje ti bi da joj priđeš baš zato što je gorda?

Ma, pusti me toga strah kao opravdanje za bahatost i ponizavanje drugih ljudi. Ok je da imas strah, ali ovo sto je on napisao u uvodnom se ne poklapa sa tim.

Bukvalno najbolje ribe u gradu ce pricati sa tobom na pumpi kad je sretnes, a ove izbegavas u sirokom luku.
Ma dobro. Ne žalim se ja. Svi koji su se plašili da mi priđu nisu trebali ni
da mi prilaze. :lol: Sve je ok.

Back