Sviđa mi se mnogo i posle "pedale" kao baš me briga. Pa ne funcionišu stvari baš tako.Šta gubiš? Ponos? Ma daj!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sviđa mi se mnogo i posle "pedale" kao baš me briga. Pa ne funcionišu stvari baš tako.Šta gubiš? Ponos? Ma daj!!!
Zašto odmah ideš na "pedalu"? Ako ne probaš ne možeš znati. Koja je razlika od gorkog ukusa u ustima između "propuštena šansa" (i pitaćeš se dugo da li bi od toga bilo nešto) i odbijanja?Sviđa mi se mnogo i posle "pedale" kao baš me briga. Pa ne funcionišu stvari baš tako.
Ne mora da znači, ljudi ceo život pretpostavljaju nešto.Znaš kako kažu - pretpostavka je majka svih zajeba.
Da, nažalost ali te pretpostavke nas satraše. Ne samo kada je emotivni život u pitanju već i posao.Ne mora da znači, ljudi ceo život pretpostavljaju nešto.
Svakako ali "pedala" nikome ne prija, naročito ne u javnosti, bez obzira da li je u pitanju muško ili žensko.
Možda je to i dobro jer nas sprečava da donosimo loše odluke.Da, nažalost ali te pretpostavke nas satraše. Ne samo kada je emotivni život u pitanju već i posao.
Nije dobro. Propuštaš šansu. Izeš život bez rizika. Dosadno je.Možda je to i dobro jer nas sprečava da donosimo loše odluke.
Svakako ali "pedala" nikome ne prija, naročito ne u javnosti, bez obzira da li je u pitanju muško ili žensko.
prstimaАко у старту кренеш од негативности, нећеш никад ништа урадити.
Не знам ни како си јутрос отворио очи.
JA! nemoj da mi prilazis i da mi dosadjujes,da mi se dopadas vec bi znaoИма и жена које намерно иду са тим надрканим спољашњим ставом, да их не би смарали којекакви.
А иза фасаде су нормалне особе.
JA! nemoj da mi prilazis i da mi dosadjujes,da mi se dopadas vec bi znao
pre neki dan ,taxista iz kola od 50+ mi dobacuje dobra mama?! i onda devojke su nadrndane i gorde, i treba.Бра’о.
pre neki dan ,taxista iz kola od 50+ mi dobacuje dobra mama?! i onda devojke su nadrndane i gorde, i treba.
pred detetom?!zao mi je ali ne.Дао ти комплимент, шта се љутиш одмах.
pred detetom?!zao mi je ali ne.
kada muskarci nabave manire zene ce biti opustenije.
ali ovako uvece negde,volimo komplimente
tako je znacii strpi se covecee maalo,jel treba neko da cuje!Није проблем што је непознат мушкарац уделио комплимент мајци и удатој жени, него сатница није била одговарајућа?
tako je znacii strpi se covecee maalo,jel treba neko da cuje!
ima i toga,pravimo se mutave pa idemo na obukeБиће да и ви жене има доста тога да научите.