Ja ne prilazim devojkama. Ja imam slatkog psa. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bukvalno najbolje ribe u gradu ce pricati sa tobom na pumpi kad je sretnes, a ove izbegavas u sirokom luku.
Pa pije nešto ako sedi za stolom u kafiću ili restoranu, što ne bi bila.Pije li ta zena nesto u toj situaciji?
A koje nemaju dečka? Radnici i radnice na pumpama?Ne laži, odakle dobre ribe na pumpi, kad je opštepoznato da one ne dopunjuju gorivo, već to radi dečko za njih
kažeš, de si bre gangula p.ti materina, ne pozdravljaš se a?Situacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.
Gorak ukus u ustima petlja.Situacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.
Kako kako. Pa kao pobjednik sa velikim osmjehom i krajnje kulturnoSituacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.
Zasto dama sedi sama, mistik, stara dzentlmenska skolaАко је суперриба, како то да је сама?!?
Па тако је онда и питаш...
Situacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.
Какво везе има њено држање или став? Ако ти се свиђа, приђеш.
Zašto tako lepa dama nije nasmejana.Zasto dama sedi sama, mistik, stara dzentlmenska skola
Pridjes joj i kazes joj da ima najoriginalniji stajling na plazi i gledaj reakciju.to je samo njena maska,umislila je da je Holivudska zvezda.ja takve i ne gledam u prolazu….moze da bude lepa koliko god hoceSituacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.
Ma dobro. Ne žalim se ja. Svi koji su se plašili da mi priđu nisu trebali ni
da mi prilaze.Sve je ok.
Pridji i reci nisi nešto imao sam i boljih i odi i cekaj da zagrize cekaj tjedan dva.Situacija: Sedi žena sa naočarima ili bez njih na plaži ili u kafiću, drži bradu visoko, sva puna sebe svesna da odlično izgleda, niti se smeje niti se mršti. Kako prići ovakvoj devojci kada je "korpa" unapred zagarantovana? Ima takvih žena svuda po Srbiji.
Ništa nisam razumeo ali igru štapa i šargarepe ne volim.Pridji i reci nisi nešto imao sam i boljih i odi i cekaj da zagrize cekaj tjedan dva.
Takve se pale na mudonje koji ih ignorirajuNišta nisam razumeo ali igru štapa i šargarepe ne volim.
Ma to je za decu ili za nezrele ljude.Takve se pale na mudonje koji ih ignoriraju
Nije vec pojma nemas o takvim zenama.Ma to je za decu ili za nezrele ljude.
Smokljo ocito hebo bi bez da udjeZašto bi joj prilazio ako znaš da nisi njen kalibar?