КРЦУН
Zainteresovan član
- Poruka
- 462
Питао сам се чему појава Шарића и шта најављује при том прозива Вучића за Косово "Зна ли Вучић зашто Лазар и Обилић нису предложили Мурату поделу Косова?".
Дакле ништа друго до нови Људевит Гај са илирском пропагандом где би се утопили у неке древне као Румуни и Албанци и као такву без чврстих историјских корена могли постати шта хоће-Хрвати.
Нисам сигуран уопште да је раскрстио са Ватиканом јер је Ватикан подржавао илирски поктрет!
Дакле ја сам се питао зашто смо поштедели Бугаре више пута као и они нас али одговор је био Византија били смо потребни једни другима , Бугарска као бедем Србији од Печењага и разних других плачкашких хорди.
Хрвати су чували наше прогнане династије јер су им Срби чинили тампон између Бугара , и данас је тако Хрвати колико год инжењеринг радио на мржњи и неасимилацији треба им донекле јача Србија да би се одбранили од освајача који надиру са друге стране а свесни су неке опасности први је Израел онда могуће још неки опаснији ближи.
То би био, а биће, а суштински јесте њихов проблем, и то са Србима нема никакве везе.