Go Tomo go...EU nema alternativu !!!

Ма није џаба већ реко видим употребљаваш странски изрази, а ми сељци слабо стојимо са ти европски изрази па реко можда и знаш шта значи када га употребљаваш?

Naravno da znam, mozda ako bih ti na latinskom rekao mozda bi razumeo...cao...rakao sam normalni ne humani.

Па није могуће да и твоји болесници нису за СНС?
Па где ће нам крај бити када и лудац виде да је СНС погрешан избор за Србију?

Ja ni ne znam za koga su moji pacijenti, to me ne interesuje, kao lekara, ja ne radim na psihijatriji, ja sam hirurg, tako da obrati se lkolegama.

Naravno da znam, mozda ako bih ti na latinskom rekao mozda bi razumeo...cao...rakao sam normalni ne humani.
Ти бре докторе само ћао, ћао, па ћао.
Полако бре, видим ја по постовима да си ти нормалан али мало острашћен, не мораш да кажеш, напише бре?

Ja ni ne znam za koga su moji pacijenti, to me ne interesuje, kao lekara, ja ne radim na psihijatriji, ja sam hirurg, tako da obrati se lkolegama.

Па видим стално помињеш неки ненормални па сам мислио да не радиш са њих.
Па добро докторе јел си ти стварно оперисан па у СНС видиш наду за Србију?

e pa nisam ja :dash: da otkrijem kako mi se zove drugar i jedan od najvisih funkcionera SNS :tajna::tongue2:
Bitno je da si lupi LAZ a kad treba da kazes ko ti je to rekao, onda nista.
Ok, meni je jedan prijatelj inace u vrhu SRS rekao da ako se uclanim u SRS da cu uci u upravni odbor TS, naravno ne mogu vam reci ko je moj prijatelj ali eto dajem vam imforamcaju, na sta je spremna SRS da dobije sto vise clanova.

Znaci sad je to stanje, posto si lud.
ALi to je tvoj problem posto kao nenormalan zelis sebi isvojoj zemlji najgore, samo napred.

Ти бре ко ови ДОС-овци проричете неке катаклизме уколико нисте на власти?
У шта то гледате јел имате неке врачаре па гатате шта ће се десити са Србијом или сте Богом дани да баш ви извучете Србију?

Па видим стално помињеш неки ненормални па сам мислио да не радиш са њих.
Па добро докторе јел си ти стварно оперисан па у СНС видиш наду за Србију?

Pa da citas znao bi da sam ja njih tebe preporucio, ali opet ti ako nesto pisem ti to odmah mislis da sam ja to, strasno.
Ne ja operisem, a to sto ja mislim svakako je bolje od onoga sto ti pokusavas da mislis.

Pa istinu ti kazem svasta, jel ne razumes sta to znaci, nekada i jedna rec govori vise od 1000000 gluposti, ali ne mozes ti to da shvatis, prijatelju.

Ма мани се филозофије да сам знао да ћеш оволико да околишеш не бих те ни питао шта значи "транспарентно", него рекох читајући твоје постове да си образован па знаш да ми преведеш на српски језик?

Predlozi mi moj prijatelj juce da se uclanim u SNS ,a on ce se kaze pobrinuti da dobijem mesto bar u nekom upravnom odboru kada Toma i Coa pobede na izborima...ja se nesto neckao,kada kaze on...covece nemoj da si smesan ,ljudi su resili da udjemo u EU ,a to isto su resili i tajkuni koji ih finasiraju,znam da ti je to najvaznije,jer EU nema alternativu....sada sam u teskoj nedoumici ,dali se prikljuciti novoevropeicima koji su do juce pljuvali na sve sto dolazi iz iste ili ne,iako vidim i da se moj drugar Dado prikljucio SNS i da je vec na prst na bulju sa *******im Acom,a i tamo je moja ljubimica seka :rumenko::D

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:318752-Englezi-se-raspituju-za-naprednjake
Englezi se raspituju za naprednjake

Grupa G 3 bliska britanskom premijeru posetila Nikolića i prisustvovala mitingu

Tomislav Nikolić

ČELNICI konsultantske grupe G 3, bliske vladajućoj Konzervativnoj partiji britanskog premijera Dejvida Kamerona, sastali su se nedavno u Beogradu sa liderom SNS Tomislavom Nikolićem - saznaju ”Novosti”.

Kako prenose naši izvori, Britanci su se u višečasovnom razgovoru sa liderom SNS i njegovim zamenikom Aleksandrom Vučićem detaljno raspitivali o rejtingu SNS i šansama da posle sledećih izbora preuzmu vlast. Kao specijalni gosti prisustvovali su i nedavnom mitingu opozicije, koji su predvodili ”tomisti”.

Iako formalno nije potpisan nikakav ugovor, predstavnici G 3 načelno su obećali da će u Dauning stritu pokušati da otvore prostor za najjaču opozicionu partiju iz Srbije. Konkretno, nije isključeno da u naredim mesecima rukovodstvu SNS ugovore posetu Ostrvu i susrete sa zvaničnicima iz Kameronovog kabineta.

Ovo je sve OK jos jedna evropska stranka moderne desnice, kojih je vec dosta u EU parlamentu.

Ne zarumem sta si hteo ovim topikom da kazes?

Back