Go Tomo go...EU nema alternativu !!!

Раније је било лакше...само један противник-ДС...сада се СНС брани од два противника (ДС и СРС) и напада та два противника. И ми присталице, заједно са СНС...но, добро, издржаће се и удружени напад радикала и демократа...
Замишљам, 2015-та год...

Опозициони митинг пред народном Скуштином у организацији ДС и СРС.
Испред ДС говори Божидар Ђелић, испред СРС Немања Шаровић.
Немања Шаровић је изјавио како СРС нема пуно тоа заједничког са ДС али жели да смени "власт која је одустала од идеје Велике Србије".
Божидар Ђелић је поручио како је "привредни раст под влашћу СНС свега 5 %, запосленост се повећала за само 50.000, а инфлација износи чак 4 % годишње".
Потпарол СНС је одговорио да му је "интересантно видети ДС заједно" и да је "привредни раст 2009-те био негативан, запосленост се смањивала, а инфлација 2010-те била 11 % званично".

Србија 2015-те...:)

Ма мани се филозофије да сам знао да ћеш оволико да околишеш не бих те ни питао шта значи "транспарентно", него рекох читајући твоје постове да си образован па знаш да ми преведеш на српски језик?

Ne znam da ti objasnim takvim jezikom da bi ti to razumeo, malo mi je tesko da toliko uproscavam da bi ti razumeo, i to je jos pitanje da li bi i to razumeo, tako da....

Раније је било лакше...само један противник-ДС...сада се СНС брани од два противника (ДС и СРС) и напада та два противника. И ми присталице, заједно са СНС...но, добро, издржаће се и удружени напад радикала и демократа...
Замишљам, 2015-та год...

Опозициони митинг пред народном Скуштином у организацији ДС и СРС.
Испред ДС говори Божидар Ђелић, испред СРС Немања Шаровић.
Немања Шаровић је изјавио како СРС нема пуно тоа заједничког са ДС али жели да смени "власт која је одустала од идеје Велике Србије".
Божидар Ђелић је поручио како је "привредни раст под влашћу СНС свега 5 %, запосленост се повећала за само 50.000, а инфлација износи чак 4 % годишње".
Потпарол СНС је одговорио да му је "интересантно видети ДС заједно" и да је "привредни раст 2009-те био негативан, запосленост се смањивала, а инфлација 2010-те била 11 % званично".

Србија 2015-те...:)
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::super::super::super:
Sto je najgore, ovo ce izgleda biti istina, ako ovako nastave, ja ne mogu da verujem da srs koja se kao deklarise da je nacionalkana stranka, podrzava DS koja je izdajnicka stranka koja je rasprodala zemlju.

То је из стрипа докторе, ај што не знаш ни стране изразе које употребљаваш шта значе, ти бре ниси ни стрпове читао?

Pa sto, ako sam lekar moram da citam stripove, dok si ti citao stripove ja sam knjigu iz anatomije citao, pa sad mi kazi jel bi isao kod hiruga koji je citao stripove ili knjige iz anatomije.
Ali to ne znaci da si iz ministarstva za gubljenje vremena na forumu.

Presretaču zanimljiva diskusija :lol:, samo slabo ko razume ulogu Nikolića i SNS-a, a pogotovo ne ovi ostrašćeni. Suština cele priče je da se ne promeni ništa. Kako se ne bi ništa promenilo i kako bi Srbija i dalje ostala u podređenom položaju Evropske unije i Amerike treba pronaći “novog” čoveka koji će ponuditi “rešenja” za duboku krizu a u stvari sve bi ostalo isto. Taj čovek je Nikolić a SNS politička partija koja treba da nastavi započeto. Tu je ključna prevara Tominog mitinga od pre neki dan i cele ideje da je SNS alternativa sadašnjim vlastima.

Pa sto, ako sam lekar moram da citam stripove, dok si ti citao stripove ja sam knjigu iz anatomije citao, pa sad mi kazi jel bi isao kod hiruga koji je citao stripove ili knjige iz anatomije.
Ali to ne znaci da si iz ministarstva za gubljenje vremena na forumu.

Па видиш докторе слажем се са твојом логиком јер ко би волео да му гробар буде председник државе.
Ја јесaм из Министарство за истраживање руда и губљење времена, то је једно министарство, немој то да ми одвајаш.

Poslednja izmena:
Па видиш докторе слажем се са твојом логиком јер ко би волео да му гробар буде председник државе.
Ја јесма из Министарство за истраживање руда и губљење времена, то је једно министарство, немој то да ми одвајаш.

Pa vec sam nekoliko puta rekao za diplomu i to ko je sta zavrsio ajde jos jednom samo za tebe, nema veze sta si zavrsio od skole, ako ne zas da vodis zemlju, evo BoTa je fakultetski obrazovan covek, pa sad mi reci jel nam je lepo u zemlji, ali molim te da mi na ovo odgovoris.
Moram da odvajam...

Poslednja izmena:
Predlozi mi moj prijatelj juce da se uclanim u SNS ,a on ce se kaze pobrinuti da dobijem mesto bar u nekom upravnom odboru kada Toma i Coa pobede na izborima...ja se nesto neckao,kada kaze on...covece nemoj da si smesan ,ljudi su resili da udjemo u EU ,a to isto su resili i tajkuni koji ih finasiraju,znam da ti je to najvaznije,jer EU nema alternativu....sada sam u teskoj nedoumici ,dali se prikljuciti novoevropeicima koji su do juce pljuvali na sve sto dolazi iz iste ili ne,iako vidim i da se moj drugar Dado prikljucio SNS i da je vec na prst na bulju sa *******im Acom,a i tamo je moja ljubimica seka :rumenko::D

Kada je JUL bio vodeca stranka u Srbiji,u to vreme sam imala svoju privatnu usluznu delatnost!Dodje meni tada prijateljica sa predlogom da se uclanim u stranku,sa obecanjem da necu ni porez placati,da me inspekcije nece obilaziti,da cu moci ovo ili ono!Kaze ona meni tada,"Ugledaj se na mene,evo ja prodajem Mirine knjige,i od kuvarice u mesnoj industriji,za tri meseca dobih diplomu vise skole,sa sve proknjizenim ispitima i sada sam sef prodavnice!"
Ja je tada gledm,onako ponosito i kazem,izvini,ja imam obraz i ne mogu to da radim! I pojedem VELIKO g.vno,sto tad nisam prihvatila prijateljicinu ponudu!Ta ista drugarica cim Mira pobeze iz zemlje,odmah predje u DS,i opet joj dobro!
Uglavnom,da sam na tvom mestu tu primamljivu ponudu od drugara ne bih odbila,jer ako ne uhvatis pravi voz,mozda sledci nikad ne dodje,a zivot ode!

Predlozi mi moj prijatelj juce da se uclanim u SNS ,a on ce se kaze pobrinuti da dobijem mesto bar u nekom upravnom odboru kada Toma i Coa pobede na izborima...ja se nesto neckao,kada kaze on...covece nemoj da si smesan ,ljudi su resili da udjemo u EU ,a to isto su resili i tajkuni koji ih finasiraju,znam da ti je to najvaznije,jer EU nema alternativu....sada sam u teskoj nedoumici ,dali se prikljuciti novoevropeicima koji su do juce pljuvali na sve sto dolazi iz iste ili ne,iako vidim i da se moj drugar Dado prikljucio SNS i da je vec na prst na bulju sa *******im Acom,a i tamo je moja ljubimica seka :rumenko::D

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:318752-Englezi-se-raspituju-za-naprednjake
Englezi se raspituju za naprednjake

Grupa G 3 bliska britanskom premijeru posetila Nikolića i prisustvovala mitingu

Tomislav Nikolić

ČELNICI konsultantske grupe G 3, bliske vladajućoj Konzervativnoj partiji britanskog premijera Dejvida Kamerona, sastali su se nedavno u Beogradu sa liderom SNS Tomislavom Nikolićem - saznaju ”Novosti”.

Kako prenose naši izvori, Britanci su se u višečasovnom razgovoru sa liderom SNS i njegovim zamenikom Aleksandrom Vučićem detaljno raspitivali o rejtingu SNS i šansama da posle sledećih izbora preuzmu vlast. Kao specijalni gosti prisustvovali su i nedavnom mitingu opozicije, koji su predvodili ”tomisti”.

Iako formalno nije potpisan nikakav ugovor, predstavnici G 3 načelno su obećali da će u Dauning stritu pokušati da otvore prostor za najjaču opozicionu partiju iz Srbije. Konkretno, nije isključeno da u naredim mesecima rukovodstvu SNS ugovore posetu Ostrvu i susrete sa zvaničnicima iz Kameronovog kabineta.

Zasto je Toma ostavio SRS?
Zasto se Vucic dvoumio do poslednjeg minuta?
Zasto su tako "radikalno" promenili svoje stavove?
Ako moze neko da mi to objasni...dok sam ovde...polse ce me mozda mrzeti da se vratim i da procitam:)

Kada je JUL bio vodeca stranka u Srbiji,u to vreme sam imala svoju privatnu usluznu delatnost!Dodje meni tada prijateljica sa predlogom da se uclanim u stranku,sa obecanjem da necu ni porez placati,da me inspekcije nece obilaziti,da cu moci ovo ili ono!Kaze ona meni tada,"Ugledaj se na mene,evo ja prodajem Mirine knjige,i od kuvarice u mesnoj industriji,za tri meseca dobih diplomu vise skole,sa sve proknjizenim ispitima i sada sam sef prodavnice!"
Ja je tada gledm,onako ponosito i kazem,izvini,ja imam obraz i ne mogu to da radim! I pojedem VELIKO g.vno,sto tad nisam prihvatila prijateljicinu ponudu!Ta ista drugarica cim Mira pobeze iz zemlje,odmah predje u DS,i opet joj dobro!
Uglavnom,da sam na tvom mestu tu primamljivu ponudu od drugara ne bih odbila,jer ako ne uhvatis pravi voz,mozda sledci nikad ne dodje,a zivot ode!
A sta cemo sa obrazom i moralom???

Presretaču zanimljiva diskusija :lol:, samo slabo ko razume ulogu Nikolića i SNS-a, a pogotovo ne ovi ostrašćeni. Suština cele priče je da se ne promeni ništa. Kako se ne bi ništa promenilo i kako bi Srbija i dalje ostala u podređenom položaju Evropske unije i Amerike treba pronaći “novog” čoveka koji će ponuditi “rešenja” za duboku krizu a u stvari sve bi ostalo isto. Taj čovek je Nikolić a SNS politička partija koja treba da nastavi započeto. Tu je ključna prevara Tominog mitinga od pre neki dan i cele ideje da je SNS alternativa sadašnjim vlastima.

Тешко да Србија има потенцијала сама да скрене са те странпутице звана Европска унија, јер је та унија уложила огормне напоре како би Србију интегрисала у своје редове, а актуелни политичари који су кратковиди својим јавним наступима још потпаљују наде господи из Брисела и ако је расположење грађана Србије поготово српског народа супротна од изјава политичке интелигенције и очекивања господе из Брисела.
Опасно је да неко и покуша да превари господу из Брисела типа: Ми хоћемо у Европску унију док нисмо на власти а кад дођемо окренућемо плочу, њихови методи убеђивања су добро познати.
Србија мора да прокламује Националне интересе у складу са тежњама свог народа како не би дошло до коализије и који би се заснивали на претходно постигнутом консензусу. Садашња политичка интелигенција је у коализији са српским народом и то је свима јасно, они се не усуђују нити помишљају на референдум као дирекни вид демократског одлучивања по питању интеграције у Европску унију јер би та опција доживела пораз на референдуму.
Србија се мора окренути пријатељским земљама које јој не оспоравају интегритет и које не шире антисрпско расположење у својим медијима, а то је тражење посматрачког места у Шангајско организацији за сарадњу јер Србија сама не може да се одупре пристисцима који би кренули да долазе из Брисела ако би Србија изнела своје резерве према уласку у Европску унију.

Poslednja izmena:
Zasto je Toma ostavio SRS?
Zasto se Vucic dvoumio do poslednjeg minuta?
Zasto su tako "radikalno" promenili svoje stavove?
Ako moze neko da mi to objasni...dok sam ovde...polse ce me mozda mrzeti da se vratim i da procitam:)

Prosta stvar.

Toma je na zadnjim izborima izjavio da se povlaci iz politike, ako ne pobedi.

Ko ne kapira da je Toma odrzao obecanje i presao u privatni sektor, dzaba da mu se objasnjava. :roll:

Dosta je bilo politike, vreme je da se obezbedi za crne dane...

Pa vec sam nekoliko puta rekao za diplomu i to ko je sta zavrsio ajde jos jednom samo za tebe, nema veze sta si zavrsio od skole, ako ne zas da vodis zemlju, evo BoTa je fakultetski obrazovan covek, pa sad mi reci jel nam je lepo u zemlji, ali molim te da mi na ovo odgovoris.
Moram da odvajam...

Ја ћу ти одговорити да није лепо у земљи и да ако дође СНС на власт исто неће бити лепо.
Немој после да кажеш да ти није нико рекао и да си био у политичкој заблуди.

Poslednja izmena:

Back