Go Tomo go...EU nema alternativu !!!

Maksim 3

Iskusan
Poruka
5.334
na ovoj temi se jako lepo vidi koliko smo mi kao Srbi loš narod.
Ovde se krpe likovi koji su do pre godinu dana bili jedna partija, jedno razmišljanje i sad jedni druge posipaju g0vnima, najgori pre tri dana bio Čeda, pre dva dana Koštunica, juče Tadić....danas Nikolić, sutra kad pukne tikva u ovoj novoj evropskoj partiji, biće Vučić

samo dokaz da su podele suština i srž srpskog naroda.

brate,najgori smo od sve dece,najgori :evil:oci bi jedan drugom izvadili samo zato sto se politicki neslazemo :eek:

Пресретач

Buduća legenda
Poruka
36.527
Pa naravno, pametni ljudi.

Nece valjda da osnuju savet za 'Kuku majko, srpstvo nam je ugrozeno, fistinguj me dzudo majstore, molim te!'

Јел постоји могућност да уласком Србије у Европску унију дође до наглог ширења утицаја Турске на простор Балкана потпомогнут од стране Велике Британије и САД, а који би се базирао на тобож бризи Турске за националне мањине у Србији?
Да ли ће Европска унија имати капацитета да спречи такву могућност, а рачунајући на сигурну резервисаност Вашингтона и Москве по том питању?
Па није се САД џабе уклинио на простор АП Косово и Метохија (Р. Србија) тобож због заштите права националних мањина!?
Колико уопште Великој Британији, САД и Русији одговара ексапанзија Европске уније и њено ширење на Балкан и Источну Европу?
Зар ћемо опет својом бахатом, неодговорном и непромишљеном политиком сами себе да доведемо у ситуацију када нам преостаје за одабир од два зла мање зло, водећи се илузијама о бољем животу у некој унију прецепцујући илузију у својим главама?
Зар нас прошлост не учи колико је опасно да се сврставамо у неке пактове и уније и колика је то авантура не само за државу већ и за народ?
Ми ништа не знамо о плановима Лондона, Вашингтона, Брисела и Москве, а принуђени смо са њима да играмо шах на Балканској шаховској табли и за то смо одабрали најгоре из наших редова, опчарани илузијом коју смо перцеповали у својој глави као да нисмо у прошлости били вођени илузијама исто наметнутим из тих центара моћи!?

Poslednja izmena:

mar_comm

Elita
Poruka
24.456

Maksim 3

Iskusan
Poruka
5.334
Делегација ЕУ у посети Српској напредној странци

Изјава, Томислав Николић, 14.02.2011
Томислав Николић: Даме и господо новинари, данас је у посети Српској напредној странци била делегација ЕУ коју је предводио господин Санино, заменик генералног директора Дирекције за проширење ЕУ. Разговарали смо о ономе што Србију чека не само до октобра, него и после октобра ове године кад се очекује, када је скоро извесно да Србија добије статус кандидата, можда чак и да отпочне преговоре са ЕУ око прикључења. Разговарали смо о томе како да све учинимо да уколико дође до избора до тада и да дође до промене власти као што сви то знамо да ће бити да нам се однос према ЕУ и однос ЕУ према Србији не промени, да ми само наставимо да радимо боље, брже, ефикасније, да стандарде за једну нормалну, развијену, уређену државу испунимо што пре, да ЕУ препоручи да инвестирају у Србију, да инвестирају у државу где нема мита, корупције и криминала, у држави која је стабилна, која има свој циљ, која има свој пут.

http://www.srpskanaprednastranka.org...ferencija.html

:worth::super::klap::klap:

jomini®

Elita
Poruka
16.801
Делегација ЕУ у посети Српској напредној странци

Изјава, Томислав Николић, 14.02.2011
Томислав Николић: Даме и господо новинари, данас је у посети Српској напредној странци била делегација ЕУ коју је предводио господин Санино, заменик генералног директора Дирекције за проширење ЕУ. Разговарали смо о ономе што Србију чека не само до октобра, него и после октобра ове године кад се очекује, када је скоро извесно да Србија добије статус кандидата, можда чак и да отпочне преговоре са ЕУ око прикључења. Разговарали смо о томе како да све учинимо да уколико дође до избора до тада и да дође до промене власти као што сви то знамо да ће бити да нам се однос према ЕУ и однос ЕУ према Србији не промени, да ми само наставимо да радимо боље, брже, ефикасније, да стандарде за једну нормалну, развијену, уређену државу испунимо што пре, да ЕУ препоручи да инвестирају у Србију, да инвестирају у државу где нема мита, корупције и криминала, у држави која је стабилна, која има свој циљ, која има свој пут.

http://www.srpskanaprednastranka.org...ferencija.html

:worth::super::klap::klap:
Tooooo, Tomislave srpski sine! Brzi voz za EU i NATO!!!!! :worth:

fresh&clean

Ističe se
Poruka
2.234
Predlozi mi moj prijatelj juce da se uclanim u SNS ,a on ce se kaze pobrinuti da dobijem mesto bar u nekom upravnom odboru kada Toma i Coa pobede na izborima...ja se nesto neckao,kada kaze on...covece nemoj da si smesan ,ljudi su resili da udjemo u EU ,a to isto su resili i tajkuni koji ih finasiraju,znam da ti je to najvaznije,jer EU nema alternativu....sada sam u teskoj nedoumici ,dali se prikljuciti novoevropeicima koji su do juce pljuvali na sve sto dolazi iz iste ili ne,iako vidim i da se moj drugar Dado prikljucio SNS i da je vec na prst na bulju sa *******im Acom,a i tamo je moja ljubimica seka :rumenko::D

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:318752-Englezi-se-raspituju-za-naprednjake
Englezi se raspituju za naprednjake

Grupa G 3 bliska britanskom premijeru posetila Nikolića i prisustvovala mitingu

Tomislav Nikolić

ČELNICI konsultantske grupe G 3, bliske vladajućoj Konzervativnoj partiji britanskog premijera Dejvida Kamerona, sastali su se nedavno u Beogradu sa liderom SNS Tomislavom Nikolićem - saznaju ”Novosti”.

Kako prenose naši izvori, Britanci su se u višečasovnom razgovoru sa liderom SNS i njegovim zamenikom Aleksandrom Vučićem detaljno raspitivali o rejtingu SNS i šansama da posle sledećih izbora preuzmu vlast. Kao specijalni gosti prisustvovali su i nedavnom mitingu opozicije, koji su predvodili ”tomisti”.

Iako formalno nije potpisan nikakav ugovor, predstavnici G 3 načelno su obećali da će u Dauning stritu pokušati da otvore prostor za najjaču opozicionu partiju iz Srbije. Konkretno, nije isključeno da u naredim mesecima rukovodstvu SNS ugovore posetu Ostrvu i susrete sa zvaničnicima iz Kameronovog kabineta.

Kakave ovo veze ima sa temom
Pa sebi skačeš u grlo.
Toma je za EU. Toma je za hapšenje Mladića...itd itd

Ključ molim