doxxx
Aktivan član
- Poruka
- 1.116
Sto bi MI6 dala za Tomu kredit, da je za BoTu onda OK ovako cista glupost ...Dobro ako je MI6 dala garanciju za otplatu onda sto mu ne bi dali kredit ? Njihova se postuje u tim krugovima .
Sto bi MI6 dala za Tomu kredit, da je za BoTu onda OK ovako cista glupost ...Dobro ako je MI6 dala garanciju za otplatu onda sto mu ne bi dali kredit ? Njihova se postuje u tim krugovima .
jel' tebi jasno da je to "granica" koju banke same odredjuju? i da je same mogu menjati od slucaja do slucaja? da ti nacrtam?
Toma je prodao stan koji je imao u vlasnistvu, i to ulozio kao ucesce i podigao kredit od 200.000 evra.
Типичан жутаћ.
Чланови СНС се на понашају као ти...а ајде, тужи ме, баш да видим, како ћеш проћи...Oli ti znas da citas....nova nada SNS-a,jeb.te moracemo revidirati te spiskove clanova SNS-a ,ima mnogoclanova
![]()
ЛОЦК ! Катанац ! ЗАКЉУЧАТИ !!!
Evo vec zamisljam, pa ja sam ga na svakoj temi gde mi je odgovorio porio dokazima, a ti ako nemas svoju pamet pa ti je potreban neko treci da te "brani" onda ja sa tobom nemam sta da polemisem, jeb moja diploma i fakultet mi to ne dozvoljavaju jer si pokazao da ne umes da razmisljas svojom glavom, da umes mogao bih i sa tobom da polemises pa makar imao 1 razred osnovne skole, jer ja ljude ne gledam kroz "diplomu" vec kroz ono sto govore i kako se izrazavaju, da li misle svojom glavom ili cekaju nekog "Stalkera" da im nesto kaze pa ko ovce da ponavljaju.
Какве то има везе што се ја бринем о стоци, не видим зашто би ти имао икакве привилегије у политичком животу напаћене Србије што Ти имаш урамљену диплому која пада са зида?
Само износим нека лична запажања, а и какви су то чланови СНС-а када нестраначкој личности износе податке о својим члановима?
Ево ја као сељак ти кажем да то твоје писаније ни у шталу не може да прође па откачињале се теби дипломе или неоткачињале.
Мене не мож да убедуш да хебе рак жабу.
Jasno mi je ali nijedna banka ne daje kredit licima starijim od 50 godina a rok za otplatu poslednje rate je 65 godina![]()
Uostalom - od kojih para je onda kupljen stan za sina Branislava na Dedinju?
Sin ima 31 godinu i tek par godina radi. Do nedavno je radio u Teleoptiku a otac mu se kleo da radi za minimalac, mogu da nadjem te njegove izjave. I preko noci je kupio stan od pola miliona evra, na onom linku ti je adresa.
Od cega? Ko je to platio?![]()
Ко зна какав су вирус радикали убацили на тај сајт.a jel' si ti svestan da je to takodje rok koji odredjuju banke? u nekima je opsti rok recimo 68 i 70 godina? jel' ti je jasno da te rokove banke same mogu postavljati i menjati? i kad im dodje neko za koga procene da im moze vracati kredit i u 90 godini - one mogu da mu odobre kredit, ako to zele? jel' ti je to jasno?
pise na retardiranom sarovicevom blogu?
U Botu i ovu sadasnju lopovsku ekipu su ulagali vec dosta godina , rezultat mrsav , a i istrosili su se , iskompromitovali , nece jos dugo , sada je vreme da ulazu u mlade i nove snage ...Sto bi MI6 dala za Tomu kredit, da je za BoTu onda OK ovako cista glupost ...
Jel tvoja siva masa moze da shvati da JA poznajem neke ljude u toj stranci koji to mogu da provere, ajde samo mi reci da li to moze ili ne moze da znam sta da mislim o tebi, pazi jednostavno je pitanje ovo bi i prvak znao da odgovori.човек писао да није члан проевропске партије СНС, а сада је у стању са више њих да провери нечије чланство и ако није члан?
Da pogotovu je Toma jako mlad, ne znam da li ti imas kuci televizor pa covek je skoro svaki dan na TV ako ti onako izgleda mlad cove sa preko 50 godina onda nemam sta da komentarisem vise.U Botu i ovu sadasnju lopovsku ekipu su ulagali vec dosta godina , rezultat mrsav , a i istrosili su se , iskompromitovali , nece jos dugo , sada je vreme da ulazu u mlade i nove snage ...![]()
Uostalom pogledajmo samo koliko kosta ceo projekat SNS , infrastruktura , prostorije , konvencije , mitinzi, isplate u keshu,placeni termini u medijima ,putovanja po belom svetu od Kalifornije do Kine ... to ne moze bez strane i tajkunske pomoci .
a jel' si ti svestan da je to takodje rok koji odredjuju banke? u nekima je opsti rok recimo 68 i 70 godina? jel' ti je jasno da te rokove banke same mogu postavljati i menjati? i kad im dodje neko za koga procene da im moze vracati kredit i u 90 godini - one mogu da mu odobre kredit, ako to zele? jel' ti je to jasno?
pise na retardiranom sarovicevom blogu?
U Botu i ovu sadasnju lopovsku ekipu su ulagali vec dosta godina , rezultat mrsav , a i istrosili su se , iskompromitovali , nece jos dugo , sada je vreme da ulazu u mlade i nove snage ...![]()
Uostalom pogledajmo samo koliko kosta ceo projekat SNS , infrastruktura , prostorije , konvencije , mitinzi, isplate u keshu,placeni termini u medijima ,putovanja po belom svetu od Kalifornije do Kine ... to ne moze bez strane i tajkunske pomoci .
Ne znam ciji je blog ali znam da stan postoji
Odakle pare?
Ја познајем високе функцинере ДСС, па нисма члан те странкеJel tvoja siva masa moze da shvati da JA poznajem neke ljude u toj stranci koji to mogu da provere, ajde samo mi reci da li to moze ili ne moze da znam sta da mislim o tebi, pazi jednostavno je pitanje ovo bi i prvak znao da odgovori.
Конузин у Арени је био једини страни говорник...држао је говор 10 минута у коме је поприлично нахвалио допринос СНС руско-српској сарадњи.meni to mirise na FSB i KGB, vidi sta rade, oni priznaju da ce spijunirati za Ruse
27.Okt.2010
Jedinstvena Rusija i SNS potpisale sporazum o saradnji
Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić i predsednik Visokog saveta Jedinstvene Rusije potpisali su u Sankt-Peterburgu sporazum o saradnji.
Prema tom dokumentu "strane će se konsultovati i razmenjivati informacije o aktuelnim pitanjima situacije u Republici Srbiji i Ruskoj Federaciji, bilateralnih i medjunarodnih odnosa, upoznavaće jedni druge sa iskustvom u sferi partijske izgradnje, organizacionog rada, kontrolno-revizione delatnosti, obuke i pripreme kadrova, o učešću u aktivnosti organa zakonodavne i izvršne vlasti i drugim oblastima od uzajamnog interesa“.
http://www.vesti.rs/Politika/Jedinstvena-Rusija-i-SNS-potpisale-sporazum-o-saradnji.html
bio si u stanu? znas da je kupljen? od koga? za koliko para?![]()
A jel mislis da je potrebno da komentarisem OVO???
Sad mi odgovori gde sam ja to rekao da sma clan SNS, molim te ajde preposteni gradjaninu, daj citat gde sam rekao da sam clan to sto znam ljude koji su clanovi GO SNS i to mnogo jake ljude u zemlji to ne znaci da sam CLAN SNS eto kako tvoj mozak razmislja cim si glasac nekoga nuzno je i da si kod njega, ja cu covece danas glasati za Tomu, sutra ako me razocara, necu ga braniti i necu glasati za njega, kao ti sto glasas za te sto glasas iako nista dobro nisu ovoj zemlji doneli.
A sad bih te molio da mi citiras gde sam decidno rekao da sam clan SNS ili mi se vise ne obracaj molio bih te kao ozbiljan covek, i da ako ne nadjes DA MI SE IZVINIS ZA LAZ koju si izrekao, ili ako nadjes gde kazem da sam clan ja se tebi onda javno izvinjavam.
Moze???
Go Tomo go...EU nema alternativu !!!
Predlozi mi moj prijatelj juce da se uclanim u SNS ,a on ce se kaze pobrinuti da dobijem mesto bar u nekom upravnom odboru kada Toma i Coa pobede na izborima...ja se nesto neckao,kada kaze on...covece nemoj da si smesan ,ljudi su resili da udjemo u EU ,a to isto su resili i tajkuni koji ih finasiraju,znam da ti je to najvaznije,jer EU nema alternativu....sada sam u teskoj nedoumici ,dali se prikljuciti novoevropeicima koji su do juce pljuvali na sve sto dolazi iz iste ili ne,iako vidim i da se moj drugar Dado prikljucio SNS i da je vec na prst na bulju sa *******im Acom,a i tamo je moja ljubimica seka
Конузин у Арени је био једини страни говорник...држао је говор 10 минута у коме је поприлично нахвалаио допринос СНС руско-српској сарадњи.
Ја познајем високе функцинере ДСС, па нисма члан те странке![]()
Jel tvoja siva masa moze da shvati da JA poznajem neke ljude u toj stranci koji to mogu da provere, ajde samo mi reci da li to moze ili ne moze da znam sta da mislim o tebi, pazi jednostavno je pitanje ovo bi i prvak znao da odgovori.