gost 41715
Elita
- Poruka
- 17.690
Hvala
Posto sam ja dobar djak , zelim da cujem jos informacija od jos nekoliko tumacha nase politicke scene sa krste![]()
Uzgred, ono za kapiranje nije bilo namenjeno tebi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala
Posto sam ja dobar djak , zelim da cujem jos informacija od jos nekoliko tumacha nase politicke scene sa krste![]()
Pa dobro, zamisli da svako tako razmislja, gde bi otisao ovaj svet, ja to ne podrzavam, ali ako to tvoj mentalni sklop kaze da je OK, nemam sta da ti kazem nego srecno...
Pozz
Idi bre doktore,ne moralisi!Na kraju krajeva,mnogi tako razmisljaju,yebi ga ne mogu svi biti intiligentni i moralni kao gdin Hirurg!
Idi bre doktore,ne moralisi!Na kraju krajeva,mnogi tako razmisljaju,yebi ga ne mogu svi biti intiligentni i moralni kao gdin Hirurg!
Dobro bre gospodjo/djice , ok ako vi tako razmisljate nemam nista protiv, ne moralisem samo kazem da to nije pravi nacin razmisljanja i da nas je to dovelo dovde, za onaj maliciozni nastavak ne zelim ni da komentarisem, toliko.
Srecno, bice vam potrebna sreca, a ja vam je zelim iako nije OK sto radite...
Uzgred, ono za kapiranje nije bilo namenjeno tebi![]()

Kad budes imao vremena, mozes u detalje da mi napises kako i zasto se Toma toliko promenio![]()

Covek je napokon ukapirao da EU nema alternativu, i da su trice i kucine to sto je 18 godina ziveo u zabludi slusajuci kuma....bravo Tomo..![]()

Kad budes imao vremena, mozes u detalje da mi napises kako i zasto se Toma toliko promenio![]()

Ето, "злочинци ће се врнути на место злочина" - сетите се како се *******и Ацика хвалио да је у Лондону био "само код брата" - а изгледа да је био КОД ВЕЛИКОГ БРАТА...
Predlozi mi moj prijatelj juce da se uclanim u SNS ,a on ce se kaze pobrinuti da dobijem mesto bar u nekom upravnom odboru kada Toma i Coa pobede na izborima...ja se nesto neckao,kada kaze on...covece nemoj da si smesan ,ljudi su resili da udjemo u EU ,a to isto su resili i tajkuni koji ih finasiraju,znam da ti je to najvaznije,jer EU nema alternativu....sada sam u teskoj nedoumici ,dali se prikljuciti novoevropeicima koji su do juce pljuvali na sve sto dolazi iz iste ili ne,iako vidim i da se moj drugar Dado prikljucio SNS i da je vec na prst na bulju sa *******im Acom,a i tamo je moja ljubimica seka
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:318752-Englezi-se-raspituju-za-naprednjake
Englezi se raspituju za naprednjake
Grupa G 3 bliska britanskom premijeru posetila Nikolića i prisustvovala mitingu
Tomislav Nikolić
ČELNICI konsultantske grupe G 3, bliske vladajućoj Konzervativnoj partiji britanskog premijera Dejvida Kamerona, sastali su se nedavno u Beogradu sa liderom SNS Tomislavom Nikolićem - saznaju ”Novosti”.
Kako prenose naši izvori, Britanci su se u višečasovnom razgovoru sa liderom SNS i njegovim zamenikom Aleksandrom Vučićem detaljno raspitivali o rejtingu SNS i šansama da posle sledećih izbora preuzmu vlast. Kao specijalni gosti prisustvovali su i nedavnom mitingu opozicije, koji su predvodili ”tomisti”.
Iako formalno nije potpisan nikakav ugovor, predstavnici G 3 načelno su obećali da će u Dauning stritu pokušati da otvore prostor za najjaču opozicionu partiju iz Srbije. Konkretno, nije isključeno da u naredim mesecima rukovodstvu SNS ugovore posetu Ostrvu i susrete sa zvaničnicima iz Kameronovog kabineta.

U Botu i ovu sadasnju lopovsku ekipu su ulagali vec dosta godina , rezultat mrsav , a i istrosili su se , iskompromitovali , nece jos dugo , sada je vreme da ulazu u mlade i nove snage ...![]()
Uostalom pogledajmo samo koliko kosta ceo projekat SNS , infrastruktura , prostorije , konvencije , mitinzi, isplate u keshu,placeni termini u medijima ,putovanja po belom svetu od Kalifornije do Kine ... to ne moze bez strane i tajkunske pomoci .
Jel ide Toma da sedi na stiroporu?
A vi?
Hebote gade mi se vise seljacine koje se loze na ovakve price.
Jel mozete da zamislite Kostunicu da vam predlozi da sedite na stiroporu?
ko se nervira
ja hocu da ti dobijes po koji C1 nema to veze sa nerviranjem
a u svakom slucaju treba pozdraviti svaki prelazak razocaranih glasaca DS-a, G17 i ostalih na stranu SNS-a, iz kojih god to razloga bilo![]()

Jel ide Toma da sedi na stiroporu?
A vi?
Hebote gade mi se vise seljacine koje se loze na ovakve price.
Jel mozete da zamislite Kostunicu da vam predlozi da sedite na stiroporu?
СНС формира савет за европске интеграције
http://sns.org.rs/srpska-napredna-straka-vesti/85-glavne-vesti/830-2010-06-04-22-11-11.html?lang=lat
Николић се у Бриселу састао са европским комесаром за проширење Олијем Реном и директором Дирекције за земље западног Балкана Пјером Мирелом. У саопштењу СНС-а наведено је да је пренео став странке да ће се залагати за „поједностављивање правних процедура, гаранција за сигурност инвеститорима и напор да се регионални односи нормализују”. Николић је изразио задовољство што је од високих функционера ЕУ добио чврста уверавања да Брисел не поставља Србији признање Косова као услов за наставак процеса европских интеграција.
http://sns.org.rs/srpska-napredna-straka-vesti/85-glavne-vesti/830-2010-06-04-22-11-11.html?lang=lat
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Наравно стара тактика господе из Брисела где се игра на карту наивности субјекта са којим треба манипулисати, по принципу од лакшег ка тежем, у овом случају уђите у Европску унију, а после се суочите са Резолуцијом парламента ЕУ о тзв. Косову (Р.Србија) као неповратној реалности.
Овде треба бити опрезан је постоје озбиљне назнаке из Париза и Берлина да тзв. Косово (Р. Србија) и Босна и Херцеговина због етничког састава попут Турске не могу да се надају уласку у Европску унију.
У сваком случају у оба случаја Србија је та која је на губитку.
Србија јесте и биће на губитку док год прихвата политику ЕУропске окупације.