Tanhojzer
Ističe se
- Poruka
- 2.081
ja sam, da se ogradim opet kao laik jer iskustva nemam, to shavtila da kundalini moze da bude destruktivna ukoliko ucenik nije pripremljen, ukoliko upravo ide tim putem od 2 meseca npr. pri tom ne mislim da postoje 2 kundalini vec da ista stvar moze da se odrazi drugacije u zavisnosti od ucenika.
Moguce je i to... vrlo verovatno se tad i budi ona demonska, lazna kundalini - to je taj put zmije. Iskreno, ja sam u tu pricu uleteo prebrzo, bez mnogo razmiljanja, hteo sam brze rezultate, pa je moguce da je greska bila u meni.
ha?
energija je energija, a posledice po coveka mogu biti mozda dobre ili lose.
E pa sad, ja govorim samo o onome sto sam osetio. Ja sam osetio ovu drugu pa sam relevantan da pricam samo o njoj. Tu "istinsku" kundalini jos nisam doziveo, tako da ne mogu da razgovaram o njoj. Sve u svemu, o kundaliniju ne mogu precizno misljenje da daju ni najstrucniji po tom pitanju i oni pocivaju samo u nagadjanju, a sta tek mi mozemo da kazemo. Ali msm. da je najbolje da se izbegne, ako je to ikako moguce, njeno budjenje. Ne valja je forsirati.
Znaci ja nisam znao da sam bolestan? A zasto onda nisam bolestan bas svakog dana nego samo tih dana dok radim vezbe
, ali bolje je ovako ukratko jer mislim da je tako razumljivije i preglednije.