Gnezdo...

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nesto ovako?
CIMG1482.JPG

ili...

living_room2.jpg

nesto za ljubitelje drveta?

U indijskoj radnji sam kupio predivne podgužnjake.
Pošto nisam imao odgovarajuće stolice, kupio sam 6 novih kod Simpa.
Pošto nisam imao odgovarajući sto - kupio sam jedan veliki, predivni.
Kad mi je sto stigao, shvatio sam da uopšte ne može da stane u iznajmljenu sobicu.
Onda sam rešio da počnem da zidam kuću koja će se slagati s stolom, stolicama i podgužnjacima.

podsetise me ti kreveti da obozavam kovano gvozdje...krevete, stolice, ogledala, lampe, stepenice, kapije od njega...
mnogo volim i mozaike...
planiram da jednog dana kupim i stolicu za ljuljanje...
jedva cekam taj dan kad cu imati dovoljno love da napravim svoj dom onako kako zelim...
za sada je u planu samo krecenje, zastakljivanje terasa i promena rasporeda namestaja...

ja sam bila tamo juče. pločice se kreću od 15-25 evra po kvadratu. Čula sam i za Linea keramički centar, ali ne znam gde se nalazi

Imas jedan u Futoskoj, sa desne strane, a imas jedan i kod restorana bela ladja, ne mogu se sad setiti imena ulice... ima i u mise dimitrijevica... mislim da je enmon-tako nesto...jedan od prva dva moze biti taj-linea
U merkuru ima lepih samo sto nista nemaju na lageru vec moras da cekas da poruce, cena je do 3000din, mislim-nije sigurno...

taska mene je mrzelo da pisem jer je feng sui toliko hebeno komplikovan (kada se radi kako treba) da sam ja digla ruke.

za spavacu sobu ti je najbitniji 1.)polozaj kreveta i 2.)da se odredi ko spava na kojoj strani.

1.) ne valja da krevet bude tacno naspram vrata donjim delom- "polozaj mrtvaca", niti da stoji tako da "ci" koji ulazi kroz vrata "sece" spavaca. niti naspram ili direktno ispod prozora, krovnih konstrukcija , nista ne bi trebalo da visi nad krevetom. ne valja da bude ispod najnizeg dela kosog krova, ni da je postavljen tako da se samo sa jedne strane moze uci. treba izbegavati tv i ogledala u spavacoj sobi...

2.)teska zahebancija koja ukljucuje neka silna odredjivanja zvezda po rodjenju sl. kompas i druge kerefeke...

3.)krevet treba postaviti u oblast pozitivnog "ci-a": jos veca zahebancija...

znaci ako si dokona uzmi knjigu feng sui korak po korak rafael sajmona, esotheria i sve ce ti biti jasno :)

taska mene je mrzelo da pisem jer je feng sui toliko hebeno komplikovan (kada se radi kako treba) da sam ja digla ruke.

za spavacu sobu ti je najbitniji 1.)polozaj kreveta i 2.)da se odredi ko spava na kojoj strani.

1.) ne valja da krevet bude tacno naspram vrata donjim delom- "polozaj mrtvaca", niti da stoji tako da "ci" koji ulazi kroz vrata "sece" spavaca. niti naspram ili direktno ispod prozora, krovnih konstrukcija , nista ne bi trebalo da visi nad krevetom. ne valja da bude ispod najnizeg dela kosog krova, ni da je postavljen tako da se samo sa jedne strane moze uci. treba izbegavati tv i ogledala u spavacoj sobi...

2.)teska zahebancija koja ukljucuje neka silna odredjivanja zvezda po rodjenju sl. kompas i druge kerefeke...

3.)krevet treba postaviti u oblast pozitivnog "ci-a": jos veca zahebancija...

znaci ako si dokona uzmi knjigu feng sui korak po korak rafael sajmona, esotheria i sve ce ti biti jasno :)

Sto kaze Skvo.....dok sam citala FS nista mi se ne uklapa....:lol:......evo po tvom objasnjenju nova soba je ok,i predodredjen polozaj kreveta odgovara.....e sad ogledala i TV moraju biti pa kud puklo da puklo.......znaci za gvozdje nema nista konkretno......ok......samo znam da postoji "lijek".....za sve sto kao nije po FS.....ono postave se neki predmeti na odredjena mjesta i skrenu negativni ci.....nisam ni planirala da se slijepo povodim takvom sredjivanju.....samo kaze meni jedna poznanica,kad sam rekla za krevet....kao to je negativno po FS......

podsetise me ti kreveti da obozavam kovano gvozdje...krevete, stolice, ogledala, lampe, stepenice, kapije od njega...
mnogo volim i mozaike...
planiram da jednog dana kupim i stolicu za ljuljanje...
jedva cekam taj dan kad cu imati dovoljno love da napravim svoj dom onako kako zelim...
za sada je u planu samo krecenje, zastakljivanje terasa i promena rasporeda namestaja...

:(:(sto to crna skvo?
nema nista ljepshe od otvorene terase
samo srpchitji zastakljuju balkone
evo moj drug kupio stan i balkon od 32kvadrata
nista ljepse nego sjediti na otvorenom
osim ako ne planirash da sadish paprike i paradajz:)

Back