mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to jako dobro izgleda obojila sam kupatilo u narandžasto.
al sam dodala malo mnogo cinobera.
sad kad otvorim vrata napolje sukne crvena svetlost ko iz dubina pakla.
mnogo je dobro =D

....Mislim, ja već 5 godina ne živim sa roditeljima. Mada, moram priznati, i kod mene u stanu ima toliko boja 

Izašo je i PS3 i ima mnogo dobrih naslova.
)Joj, pa vasa kuca je kao Carobnjak iz Oza:
Ili Alisa u zemlji cuda
Ines, od danas si ili Doroti ili Alisa - biraj![]()
Možda je i bila slična tema,ali ja ne mogu da je nađem,:nono: pa neka moderatori onda ovo samo priključe toj temi.
Dakle, slično onome šta da nosimo danas, dođemo i u situaciju kako da promenimo, osvežimo ili oplemenimi naš životni prostor. Zato, hajde da prikačimo sličice onog našeg kućnog prostora kojim smo zadovoljne,možda će nekome poslužiti kao ideja za dalje.
Evo počinjem
![]()
Ja se onako neskromno lozim na potkrovlja... ovo poslednje samo mene ceka da se uselim... jao, sta bih mu uradila![]()
. Crni pod, hromirana kuhinja, ogromni prozori...itd.
.mnogo mi se svidja kuhinja,molim te mi na pp posalji kontakt onoga ko ti je radio ako si iz Beograda,posto ja planiram sad moju da renoviram,i ako nije tajna koliko je okvirna cena po metru

Ja na loftove, ovo poslednje mi lici na jedan. Obozavam prostore bez zidova, u industrijskom fazonu i pukotinama na sivim zidovima. Crni pod, hromirana kuhinja, ogromni prozori...itd.
Dobro je sto sam sve smislila.
) Iz istog razloga: obozavam veliki nepregradjeni prostor... ma, sve si napisala.I meni se svidja tamniji pod,al' je nezahvalan za odrzavanje...tj zahtjeva non-stop briskanje.....
Zna li neko kako da poplocam ispred kuce....opet da nije papreno ulaganje...planiram da mi vecina dvorista bude u travnjaku,uopsteno zelenilu....molim vas bas mi trebaju neke ideje...jer blize se ti radovi...preporucuju mi zivu ogradu...mada u jednom dijelu planiram i zid....zna li neko koliko vremena treba da ziva ograda dostigne odredjenu visinu....i da li mogu kupiti vec izraslu,bar pola metra,metar....?????