Gnezdo...

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima ..ima kraj..zavisi sta sve radis ..ako kao ja ,..sve..keramiku..podove..zidove i ostalo..oko mesec dana..na kraju o finansijama neces ni da razmisljas..samo o tome kada i kako da vidis majstorima ledja..meni je ostalo par sitnica..treba da zvrcnem po dogovoru majstora da dodje i to zavrsi..ali veruj..jos ne mogu,omrzla sam coveka ni krivog ni duznog..:D..zvacu ga..

Treba u skorije vreme da menjam zavese...bar zelim...Ne svidZa mi se sve od ovoga, ali me interesuje kakve vi preferirate...?

Imate li letnje i zimske...i jos kakve postoje?

I nadjoh ovaj interesantan krevet....:mrgreen:

Prilozi

• es.jpg
    es.jpg
    2,7 KB · Pregleda: 136
  • zavesa.jpg
    zavesa.jpg
    12,3 KB · Pregleda: 20
  • SQNCAEYN0WMCADW8UBICA6JF4U2CABC17PECACENXW2CAZVAOLCCALEUEIICATARQM1CA9YLH3XCA6K4VWHCATFHBZYCA0XI.jpg
    SQNCAEYN0WMCADW8UBICA6JF4U2CABC17PECACENXW2CAZVAOLCCALEUEIICATARQM1CA9YLH3XCA6K4VWHCATFHBZYCA0XI.jpg
    3,5 KB · Pregleda: 136
vise mi se svidjaju letnje yavese, one yimske su mnogo masivne i guse...

NE LEPITE bre vise te slike kreveta koje ja obicna smrtnica nemam para da kupim ČevilĆ )e bem ti sr=

eto... prava tema za mene... upravo sam narucio kuhinju... i nista drugo... sad, probacu da procitam sve postove i da pokupim koju dobru ideju... znam samo da to nece izgledati tradicionalno... i sto vise prostora iskoriscenog... pre nego pocnem da citam, lepo bi bilo da mi neko kaze da li je vec na temi neko postavio link nekog dobrog casopisa koji se bavi uredjivanjem stanova... nije to uopste lak pos'o, moram vam priznati...

e nisam, ja sam zamislila nesto nadrealno
fredi kruger stil
njega sam sanjala kad sam bila dete kako me juri u nameri da me isecira svojim kandzama
al' sad kad razmislim...ovaj tvoj me vise plasi...
nemoj vise molim te, molim te...

eto... prava tema za mene... upravo sam narucio kuhinju... i nista drugo... sad, probacu da procitam sve postove i da pokupim koju dobru ideju... znam samo da to nece izgledati tradicionalno... i sto vise prostora iskoriscenog... pre nego pocnem da citam, lepo bi bilo da mi neko kaze da li je vec na temi neko postavio link nekog dobrog casopisa koji se bavi uredjivanjem stanova... nije to uopste lak pos'o, moram vam priznati...

Bravcasa, Art&decor, CASA facile, Kuća Stil, Moj stan...
A ukoliko imaš viška para možeš uzeti dizajnera enterijera... i on ti lepo prema tvojim navikama, osobinama i naravno željama donese idejno rešenje...
E sad, mene zanima koliko te usluge diz.enter. koštaju?

10-20 evra po kvadratnom metru. meni je to bilo suvise smorno, jer otprilike znam sta zelim i u kom fazonu. A ti dizajneri zapravu sprovedu svoje zelje i zamisli ubedjujuci te da je to pravi izbor. ne mora da znaci da nije, ali meni recimo stvarno nije potreban neko da mi bira stekere, stone lampe, vrstu sudopere, itd. meni je bio potreban neko da mi uradi rasvetu u stanu, spustene plafone, raspored sanitarija u kupatilu zbog odvoda, raspored u kuhinji i to je sve. A gde cu da stavim stonu lampu ili biljku, nekako cu sama da smislim.

ja sam postavila slike svoje kuhinje zbog koje sam više nego srećna jej je tako funkcionalna, prostor iskorišćen izuzetno, pa prelistaj prošle strane ako te ne mrzi

Back