Eeee alal,taman mogla bi mi malo pomoci mozda u odabir boja,ovako kao umjetnik...ja nekako znam da posavjetujem,ali sad sam nesto neodlucna za sebe...
Konkretno sada najvise razmisljam kako urediti kuhinju i malo i veliko kupatilo...nekako mi se cini da su mi oni najkomlikovaniji,sve ostalo je opet nekako lakse,al' vidjecu...
Ovako...veliko kupatilo nece biti svo u plocice,samo tus kabina,koju pravimo,ono 2 zida u plocice,a dve strane u staklu,neko prosrano,reljefno,ili magleno...klizna vrata...Inace prostorija ima 9,50 kv...voljela bih voskarene zidove...
Svi koji mogu da mi daju neki savjet ...slobodno...volim da cujem razne ideje...nije da ja nemam neku sliku u glavi,ali novih ideja nikad nije na odmet...
Kuhinju planiram sa malo visecih djelova,vise volim "plakar" sa ugradnim elementima,i obavezno mora imati ostrvo...tu ce biti sudopera,a u sastavu pult-sank...tako kao za dorucak itd...Prostorija ima oko 10 kv...volim nekako bijele kuhinje,ali ne ono bljestavo,e sad opet ne bih da je komplet bijela,neka kombinacija ...sta znam...