Gnezdo...

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa neki panj za stolicice...mislim jeste uradi sam ali nije udobno..mada mozda moze da bude...

dobro bre na panju da uzivam u jutarnjoj kafici:lol: pa gde je to udobno, ali dobro ubola si 1 od 3 uslova: jeftino :))) idemo dalje...cekam da djura okaci svoje stolicice:)

ps. nisam se uflekala od krecenja koliko od cokolade:roll:
pps. he he ovaj 1.ps. je trebalo da ide na sta kuvam danas:):)

jao vidite sto je dobro, ali je vece i skuplje od moje terase:(

njem_lezaljka_02.jpg

njem_lezaljka_03.jpg

jao meni se svidja onaj masivni i nabudzeni... mmmm...mislim da me niko ne bi mogao izvuci odatle, samo bih citala i grickala i pijuckala:)

I zamisli padne " pokopac" i poklopi te?? I niko ne zna gde si nedeljama..I an forumu te svi traze...i salju pp....Ma svasta bi se izdogadjalo...:mrgreen:
Ne , ne ...bolje ligestul...sto je sigurno, sigurno je8)

:lol::lol::lol: vazno je da bi imala hranu pice i knjigu da prezivim te nedelje zatvorena u lezaljci;) a zamisli ono malo ako me pricepi ostadoh bez najznacajnijeg dela moje licnosti:mrgreen: a kako ziveti bez guze:oops:

Alal...imala sam ovu slicicu u kompu...mislim da nije skupa ovakva stolica od plastike...samo ne znam gdje kod nas ima ...ili se moze naruciti da se napravi...ja obozavam stolice na ljuljanje...imam jednu i od drvete...sad cu i nju da postavim...povoljnost u narucivanju je da se prilagodjava prostoru...:)

ako vec neces panj(a moze da bude udoban,zamislila sam i znam da moze,imam ideju: ) ),ja glasam za ligestul...
i odmah me je asocirao na more i ja cu da poludim koliko mi se ide na more...

e kad skroz sredim terasu (ne mogu ovako polovicno skockanu da kacim;)) stavljam vam slicicu ali molim vas pripremite pohvale!

inace ni manje terase ni vece lezaljke, ipak kupljene(nisam mogla da pravim onaj ligestul:() i ne najlepse ali zato za te pare najvece i poprilicno udobne:D

Možda je i bila slična tema, :?:ali ja ne mogu da je nađem,:nono: pa neka moderatori onda ovo samo priključe toj temi.
Dakle, slično onome šta da nosimo danas, dođemo i u situaciju kako da promenimo, osvežimo ili oplemenimi naš životni prostor. Zato, hajde da prikačimo sličice onog našeg kućnog prostora kojim smo zadovoljne, :klap:možda će nekome poslužiti kao ideja za dalje.
Evo počinjem

Back