Gnezdo...

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je muka kad vidim roditelje kako uvek kraickom oka posmatraju dete..na nekoj travi ili u totalno bezazlenom okruzenju.:rolleyes:
Da dodam..obicno sa cigaretom.
I meni isto.
Ali da pitam ovo sa početka - jel' problem što POSMATRAJU, ili što je to KRAJIČKOM oka?
Iskreno, nije mi jasno ni jedno ni drugo - ako je bezbedno, nije potrebno trčati za njim non-stop; a ako ima godinu i po obavezno ga je imati stalno u vidu. Znači posmatrati ga uvek krajičkom oka u datoj situaciji je optimalno.

Sto se mene tice nije nikakav problem..samo meni takvi roditelji deluju nezrelo..video sam kako deca padaju sa ljuljaske..tako da taj pogled samo pokazuje njihov strah a ne odgovornost da nesto mogu uraditi u takvom trenutku.
Takodje deca trce glavom bez obzira i sa 5-6 godina.

do 1.60 m h imas bele a lupila bi neku boju iznad belih? jesam dobro razumela?

ako je tako bice malo fiju sto intenzivna boja ide gore, a dole je bela... a dokle bi ih stavila samo jedan red ili do plafona? ja sam uvek za naranzastu inace:)

Eeee alal,taman mogla bi mi malo pomoci mozda u odabir boja,ovako kao umjetnik...ja nekako znam da posavjetujem,ali sad sam nesto neodlucna za sebe...
Konkretno sada najvise razmisljam kako urediti kuhinju i malo i veliko kupatilo...nekako mi se cini da su mi oni najkomlikovaniji,sve ostalo je opet nekako lakse,al' vidjecu...
Ovako...veliko kupatilo nece biti svo u plocice,samo tus kabina,koju pravimo,ono 2 zida u plocice,a dve strane u staklu,neko prosrano,reljefno,ili magleno...klizna vrata...Inace prostorija ima 9,50 kv...voljela bih voskarene zidove...
Svi koji mogu da mi daju neki savjet ...slobodno...volim da cujem razne ideje...nije da ja nemam neku sliku u glavi,ali novih ideja nikad nije na odmet...:)

Kuhinju planiram sa malo visecih djelova,vise volim "plakar" sa ugradnim elementima,i obavezno mora imati ostrvo...tu ce biti sudopera,a u sastavu pult-sank...tako kao za dorucak itd...Prostorija ima oko 10 kv...volim nekako bijele kuhinje,ali ne ono bljestavo,e sad opet ne bih da je komplet bijela,neka kombinacija ...sta znam...:)

to trazi vise mesta od obicne kuhinje, ja sam zato odustala. ciciban, valjda bi tako lepu kuhinju sredjivala, nije tu predvidjeno nagomilavanje posudja na sudoperi
mozda nije predvidjeno ni da se kuva u njoj, nego postavis kao izlozbu a za veceru ides u restoran :lol:

Шта је ту кич?

nema kica..samo sta ko voli..:)

galleryimage585652dy0.jpg

Back