Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.850
Aha..i sta predlazes..samo zimi u prirodu?Sedeti kod kuce u prasini..dimu?e pa trebao bi da se tripujes i da pazis i da se stitis od krpelja.
ne samo deca nego i odrasli.
Nikad se nisam stitio i sta sad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha..i sta predlazes..samo zimi u prirodu?Sedeti kod kuce u prasini..dimu?e pa trebao bi da se tripujes i da pazis i da se stitis od krpelja.
ne samo deca nego i odrasli.
aj dođi pomozi mi da sredimo moju.. kapiram da si mi negde u komšiluku.ja bih bash sredjivala kucicu sada.![]()
bwahahaahaaapa super onda.
moja deca ce biti mlakonje, tvoja ce biti super mega giga.
i svi cemo biti srecni i zadovoljni. :smile:
bwahahaahaaa
i onda će moje da bude odeljenjski siledžija i da svima otima užinu.
al onda će da se ugoji.
problemi, problemi.
Ma idi bre..kakva smo mi bili bezazlena deca..po ceo dan napolju bez problema..danasnja ne znaju loptu sutnuti..domace zivotinje su videli samo na slikama...
e,zar vam nije jasno da sto se vise pazite vece su sanse da nahebete...isto vazi i za decu..da ne govorim o onome da sutra nece moci da se snadje u prirodi...ma ne u prirodi nego u zivotu...mislim krpelji...ako tako gledamo opasno je izaci na ulicu,pa znate li koliko ima manijaka koji voze kao sumanuti..i tako u nedogled...ako mi je zbog necega zao sto sam napustila staru kucu onda je to bilo dvoriste...i jos mnogo dvorista pored mog u kojima sam odrastala...i sai su bila prave dzungle,ali ne cak ni dzungle iz djurinih slika nego one najstrasnije,zapustene i najveci dozivlja je bio istrazivati sve to
eto tako,samo sam to htela da kazem

ne, nije nam jasno.e,zar vam nije jasno da sto se vise pazite vece su sanse da nahebete...isto vazi i za decu..da ne govorim o onome da sutra nece moci da se snadje u prirodi...ma ne u prirodi nego u zivotu...mislim krpelji...ako tako gledamo opasno je izaci na ulicu,pa znate li koliko ima manijaka koji voze kao sumanuti..i tako u nedogled

a, lepe ste sličice nakačili, pogotovo ona kućica iz Ivice i Marice,. ali da li iko od vas stavrno realno radi na stvaranju takve? Mislila sam da je tema kako vi vaše gnezdo uređujete, a ne guglati slike koje deluju simpatično. ja sve što pišem imam u planu da uradim..

Lepo
Onda se tebi stvarno izvinjavam![]()