neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
e njen nik me asocira na depilaciju i na brijanje a to mrzim iznad svega....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, Tijo, danas treba da joj se javim...ponedeljkom kafenisemo... Pazi, ja MORAM ovo da rascistim. Moram da popricam o svemu, jer mi je do yaya lose sto cu je izgubiti ko prijatelja, ali dalje je nemoguce.![]()
E, 'ocu, 'fala ti.Svaka postavljena tema vuče određen broj i provokativnih postova, a ova tvoja je dušu dala za to... pazi šta pišeš i isqliraj malo!![]()

Pa, ako tako hoce, neka glume dvostruke licnosti, ja cu biti iskrena, bas me briga. Takva sam ceo zivot i nekad patim, ali sam uglavnom srecna, jer sam to ja!Tje... ovaj lepo provocira na adminove oci i nista.Ko zna mozda im je to ona fora sa jednim nikom te vredjam sa jednim te branim aj se smuvaj sa mnom.
![]()
![]()
E, ***, stvarno cu umreti od smeha!!!!![]()

E, 'ocu, 'fala ti.
Ja reko' da ispicam sve u originalu, da sto vise priblizim publici, da bude sto vernije, kad ono...
![]()

Zoro, hocu, popricacu, ali je fora u sledecem. Ako je ona to krila sve vreme, mozda me slaze i sada kad budemo pricale otvoreno. A? Kako da joj verujem?
Hvala na komplimentima.![]()
Sto to budi mastu za raznorazne "profesionalne" price.
Al aj necu da budem previse brezobrazan. Ako oce da bude drugarica sa tobom bez da joj ponovo padnu takve ideje na pamet onda moze i to ti je to.
Da, da, to obavezno! Pa, pazi, ja jesam sad down, ali ona devojka ako se izuzme taj los dogadjaj je najbolja osoba koju znam. Tj, tako se ponasala sve ove godine. Reci cu joj sve sta mislim, pa sta bude.Hm, pa eto , dobro se pripremi i iznesi to sto osecas.
Nego ne mora da znaci da ces je izgubiti i jos nesto, njoj ce sigurno biti isto tako tesko. Nemoj je otpisivati. Sama si rekla da je ona tebi bila tu u teskim situacijama. Iznesi sta ti osecas, onda saslusaj nju sta ona ima da kaze pa posle toga donosi odluke. Nemoj donositi odluke a da je nisi ni saslusala.

Ej, bre ti si basnego posalji drugaricu na reedukaciju...kod cika sloncetamagicni dodir zlatnih ruku ucinice cudo...
sifra: golden surlica![]()

Ma, ne pada mi na pamet!Kaži ti meni... dušo, koliko godinica imaš?![]()

Ma, ne pada mi na pamet!![]()

Slusaj, j se plasim da sam izgubila poverenje u nju.Sta god da ti kaze, ona jeste gey. Zar ti verujes sve sto ti neko kaze.Sto to budi mastu za raznorazne "profesionalne" price.
Al aj necu da budem previse brezobrazan. Ako oce da bude drugarica sa tobom bez da joj ponovo padnu takve ideje na pamet onda moze i to ti je to.
Cuvaj se prica.![]()
![]()
Ok... ajd ovako, prvo da se išlifuješ, pa onda skok među vukove!![]()

Slusaj, j se plasim da sam izgubila poverenje u nju.
E, to je sad frka. Ja sam tako tvrdoglava, da kad se nesto razocaram ne umem da predjem preko toga. Tvrdoglava. Ili emotivna. To mu dodje jedno te istou mom slucaju.
Ej, bre ti si bas![]()

Pa, kako, bre?Nda zaebano je kad se jednom izgubi poverenje, uglavnom se nikad i ne povrati ali ona ti je samo drugarica a ne tip. Sto je toliko bitno da imas poverenje u nju?
Ako se ja njoj poveravam, valjda je bitno da imam poverenje, da me ne izneveri?e njen nik me asocira na depilaciju i na brijanje a to mrzim iznad svega....

Pa, kako, bre?Ako se ja njoj poveravam, valjda je bitno da imam poverenje, da me ne izneveri?
Kako da te izneveri da te oda nekom nesto... sumnjam ako nije do sad nece ni od sad. Mada je stvarno pitanje kakvo ona misljenje ima o tebi i za kakvu te ludu smatra da ti prica onakve price za malu decu i sta misli o tvojoj inteligenciji. :rolleyes:Pa, da ga menjam da me ne bi mrzela_![]()
...ma i za moj su rekli da je bedak.....
...kao neka pumpa za gorivo.....Meni je tvoj ok.ma ne mrzim tebe, nisita licno......ma i za moj su rekli da je bedak.....
...kao neka pumpa za gorivo.....

Dono malo drugacije gledamo na drugarstvo, mozda ste vas 2 bas previse bliske. Ja ako i se i nesto poverim nekom drugu pa sta nisam opljackao banku pa sad da me prijavi policiji.Kako da te izneveri da te oda nekom nesto... sumnjam ako nije do sad nece ni od sad. Mada je stvarno pitanje kakvo ona misljenje ima o tebi i za kakvu te ludu smatra da ti prica onakve price za malu decu i sta misli o tvojoj inteligenciji. :rolleyes:
A sta ako pokusa opet?Ozbiljno popricaj sa njom i oprosti joj.