Cru
Veoma poznat
- Poruka
- 10.403
A i trpaju previshe estrogena u hranu.
jes'.. i ja sam primetila
spuca me u glavu
a i sire
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i trpaju previshe estrogena u hranu.
Nije se odnosio na problem postavljachice teme vech na pitanje da li je zarazno kad je neko gej.
Haha koja si ti manipulantkinja. A sta mislis da li su u redu poruke "Nije u redu biti gey" ili "Nenormalno je biti gey"?![]()
A i sta ce joj uopste takva polovicna alternativa. Moze grudi da joj masira i ljubi i neki tip,(a i jos mnogo stosta sto ova ne moze) na koga ce se ona loziti za promenu od ove koja je ne zanima uopste, a koja nasrce.![]()
Ту сам ја, само мање коментаришем упоследње време...
Приметио сам да овде мало ко слуша...
Nisi razumeo moj post.Nije se odnosio na problem postavljachice teme vech na pitanje da li je zarazno kad je neko gej.
Dakle, nije zarazno, ali nepreciznost poruke :" U redu je biti gej" ( shto i jeste u redu ako to jesi...kao shto je u redu biti levoruk ili razrok) mozze dovesti do lutanja u mladom dobu zbog reklamnog karaktera medijske borbe za razlichitost.
Poruka bi morala da glasi u celini ovako:" U redu je da neko ko je gej bude gej jer je to ono shto on jeste i nema potrebe da ga izopshtavamo iz drushtva zbog toga jer nije opasno ni zarazno. Iako Aids jeste, ali to je druga problematika iako je povezana."
Znachi u sluchaju teme...Shuma nije gej...da jeste to bi dosad znala, nasluchivala...drugarica mozzda jeste a mozzda i nije...dakle...ragovor to reshava...uredjenje prijateljskog odnosa za ubuduche...
Ono shto osobe koje se nadju u sitaciji kao shuma zgrozi je velikim delom i osechaj izdaje, jer veruju da toj osobi mogu da veruju jer se dobro poznaju...a onda se ispostavi da je bash i ne pozna tako dobro...kao i osechaj iskorishchenosti...shta ako je konstantno bila predmet zzelje i pozzude i fantazije na shta nije dobrovoljno pristala...dok je naivno verovala u neshto drugo...
Takodje nije zanemarljiv i strah od gubitka tako bliskog prijatelja, jer to che promeniti dalji tok svakodnevnog zzivota...tumbanje svega naglavachke.
I zapravo je vrlo slichno situaciji kada najbolji drug drugarici pokusha da uvali...![]()
Idi spavaj, mozda dobijes ideju za roman.ovo još traje?
e sad.
ne mozze tako...
samo kazzi dal` je gej il` nije, pa da mirno spavamo nocas....

jeste.
Nisi razumeo moj post.Nije se odnosio na problem postavljachice teme vech na pitanje da li je zarazno kad je neko gej.
Dakle, nije zarazno, ali nepreciznost poruke :" U redu je biti gej" ( shto i jeste u redu ako to jesi...kao shto je u redu biti levoruk ili razrok) mozze dovesti do lutanja u mladom dobu zbog reklamnog karaktera medijske borbe za razlichitost.
Poruka bi morala da glasi u celini ovako:" U redu je da neko ko je gej bude gej jer je to ono shto on jeste i nema potrebe da ga izopshtavamo iz drushtva zbog toga jer nije opasno ni zarazno. Iako Aids jeste, ali to je druga problematika iako je povezana."
Znachi u sluchaju teme...Shuma nije gej...da jeste to bi dosad znala, nasluchivala...drugarica mozzda jeste a mozzda i nije...dakle...ragovor to reshava...uredjenje prijateljskog odnosa za ubuduche...
Ono shto osobe koje se nadju u sitaciji kao shuma zgrozi je velikim delom i osechaj izdaje, jer veruju da toj osobi mogu da veruju jer se dobro poznaju...a onda se ispostavi da je bash i ne pozna tako dobro...kao i osechaj iskorishchenosti...shta ako je konstantno bila predmet zzelje i pozzude i fantazije na shta nije dobrovoljno pristala...dok je naivno verovala u neshto drugo...
Takodje nije zanemarljiv i strah od gubitka tako bliskog prijatelja, jer to che promeniti dalji tok svakodnevnog zzivota...tumbanje svega naglavachke.
I zapravo je vrlo slichno situaciji kada najbolji drug drugarici pokusha da uvali...![]()
To je u redu samo geyevima. Takodje je poredjenje biti gey sa nekom stvari kao desnjak ili levak krajnje neprimereno i degutantno. Geyizam je psihicka bolest osim u jedan promil slucajeva kad je urodjena greska prirode i nikako se ne moze tretirati kao nesto normalno i prirodno kao sto ti pokusavas da profulas jer to jednostavno nije normalno i prirodno niti ce ikad biti. Majeste.
Nije da krijem, nego me boli glava od svega, a jos pojedinci kojima je zabavno pisu gluposti i ne vidim ozbiljnost kojom sam pristupila temi i za koju sam molila.
Aj, ispricacu ti sta je bilo, kad me prodje ovo stanje u glavi.
Palim na trening.
Majeste.
Nije da krijem, nego me boli glava od svega, a jos pojedinci kojima je zabavno pisu gluposti i ne vidim ozbiljnost kojom sam pristupila temi i za koju sam molila.
Aj, ispricacu ti sta je bilo, kad me prodje ovo stanje u glavi.
Palim na trening.
pa kad si dosadan
a i ne drogirash se
Pa, aj, da zakljucamo temu.
Evo kako je bilo. Necu da detaljisem, posto stvarno ima bolesnika koji se nasladjuju na devijantan nacin i nisu tu da pomognu nego lupetaju i vise negos sto su glupi.
Dakle...
Знаш, неко је некад рекао да паметном савети не требају, а глупом не помажу...
Теби ту нико не може да помогне јер нико нема приступ твом СЖ-у...
А и не верујем да си спремна да прихватиш било чију помоћ...