glupo mi je uopste da pitam

• Začetnik teme Začetnik teme Vrh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi razumeo moj post.:( Nije se odnosio na problem postavljachice teme vech na pitanje da li je zarazno kad je neko gej.
Dakle, nije zarazno, ali nepreciznost poruke :" U redu je biti gej" ( shto i jeste u redu ako to jesi...kao shto je u redu biti levoruk ili razrok) mozze dovesti do lutanja u mladom dobu zbog reklamnog karaktera medijske borbe za razlichitost.
Poruka bi morala da glasi u celini ovako:" U redu je da neko ko je gej bude gej jer je to ono shto on jeste i nema potrebe da ga izopshtavamo iz drushtva zbog toga jer nije opasno ni zarazno. Iako Aids jeste, ali to je druga problematika iako je povezana."

Znachi u sluchaju teme...Shuma nije gej...da jeste to bi dosad znala, nasluchivala...drugarica mozzda jeste a mozzda i nije...dakle...ragovor to reshava...uredjenje prijateljskog odnosa za ubuduche...
Ono shto osobe koje se nadju u sitaciji kao shuma zgrozi je velikim delom i osechaj izdaje, jer veruju da toj osobi mogu da veruju jer se dobro poznaju...a onda se ispostavi da je bash i ne pozna tako dobro...kao i osechaj iskorishchenosti...shta ako je konstantno bila predmet zzelje i pozzude i fantazije na shta nije dobrovoljno pristala...dok je naivno verovala u neshto drugo...

Takodje nije zanemarljiv i strah od gubitka tako bliskog prijatelja, jer to che promeniti dalji tok svakodnevnog zzivota...tumbanje svega naglavachke.
I zapravo je vrlo slichno situaciji kada najbolji drug drugarici pokusha da uvali...:)

Poslednja izmena:
Hormoni, can't live with them... a ne ide ni bez

A sada tema, pa sta da se radi. Nekako ovako sa strane mi se cini da je ona ipka ta koja zaista lose prolazi.
Mozda ocigledno, a da zaista popricate, ali ono sve. Pa iako bude ruzno, bar je istina na stolu.

Rupa na saksiji, znam, znam...

Haha koja si ti manipulantkinja. A sta mislis da li su u redu poruke "Nije u redu biti gey" ili "Nenormalno je biti gey"? :lol:

A i sta ce joj uopste takva polovicna alternativa. Moze grudi da joj masira i ljubi i neki tip,(a i jos mnogo stosta sto ova ne moze) na koga ce se ona loziti za promenu od ove koja je ne zanima uopste, a koja nasrce. ;)

Kazi ti svom sinu:

"Sine, budi gey... To je tako normalno, da ti nista drugo u zivotu ne mogu pozeleti... koliko je to O.K!".

Nisi razumeo moj post.:( Nije se odnosio na problem postavljachice teme vech na pitanje da li je zarazno kad je neko gej.
Dakle, nije zarazno, ali nepreciznost poruke :" U redu je biti gej" ( shto i jeste u redu ako to jesi...kao shto je u redu biti levoruk ili razrok) mozze dovesti do lutanja u mladom dobu zbog reklamnog karaktera medijske borbe za razlichitost.
Poruka bi morala da glasi u celini ovako:" U redu je da neko ko je gej bude gej jer je to ono shto on jeste i nema potrebe da ga izopshtavamo iz drushtva zbog toga jer nije opasno ni zarazno. Iako Aids jeste, ali to je druga problematika iako je povezana."

Znachi u sluchaju teme...Shuma nije gej...da jeste to bi dosad znala, nasluchivala...drugarica mozzda jeste a mozzda i nije...dakle...ragovor to reshava...uredjenje prijateljskog odnosa za ubuduche...
Ono shto osobe koje se nadju u sitaciji kao shuma zgrozi je velikim delom i osechaj izdaje, jer veruju da toj osobi mogu da veruju jer se dobro poznaju...a onda se ispostavi da je bash i ne pozna tako dobro...kao i osechaj iskorishchenosti...shta ako je konstantno bila predmet zzelje i pozzude i fantazije na shta nije dobrovoljno pristala...dok je naivno verovala u neshto drugo...

Takodje nije zanemarljiv i strah od gubitka tako bliskog prijatelja, jer to che promeniti dalji tok svakodnevnog zzivota...tumbanje svega naglavachke.
I zapravo je vrlo slichno situaciji kada najbolji drug drugarici pokusha da uvali...:)

Pipi, BRAVO!!!!!
Totalno si skapirala problematiku.

Posto vidim da ovde ima ponekih besmislenih likova, necu da komentarisem dalji rasplet slucaja. Bar ne danas. Nisam bas raspolozena da slusam sprdnje.
Hvala svima koji su pozitivni, ostale budalastine ne razumem kako neko moze uopste tako da lupa...

Samo cu reci. Nemam nista protiv homoseksualaca. Imam mnogo toga protiv izdaje i neiskrenosti. Svako neka bude sta hoce, ali neka se razotkrije, a ne na perfidan nacin da pravi budalu od svog prijatelja.
Prijatelja... uh, muka mi na tu rec.

Prvo biti gey nije u redu i nikad nece biti u redu. :!: To je u redu samo geyevima. Takodje je poredjenje biti gey sa nekom stvari kao desnjak ili levak krajnje neprimereno i degutantno. Geyizam je psihicka bolest osim u jedan promil slucajeva kad je urodjena greska prirode i nikako se ne moze tretirati kao nesto normalno i prirodno kao sto ti pokusavas da profulas jer to jednostavno nije normalno i prirodno niti ce ikad biti.

Takodje tvoje nametanje ideje da je mozda bila predmet sexualne fantazije je takodje degutantna. Moglo se isto tako posmatrati i sa druge strane tj da je bila predmet najprstijeg muvanja zarad zadovoljavanja sopstvenih zelja bez obzira na nju sta ona misli i zeli. Radjenje jedne devojke da postane lez, da postane nesto sto ona nije. :nono:

Zalosno je samo sto ima osoba koje slusaju takve price i upijaju ih.

Poslednja izmena:
Moze i marsovac da te startuje ali ne sme da te maltretira. Nisi gej, a to sto je ona zena i sto ste prijateljice, ne daje joj za pravo da pokusava da te siluje. Ne daj joj da zloupotrebljava prijateljstvo i ne obaziri se na to sto je zena. Tretiraj je kao bilo koga ko te muva a ti nisi zainteresovana.

pa kad si dosadan
a i ne drogirash se

Ти си се баш нешто примио на мене...
Да ниси негде видео фотку мог "близанца" па ти сад не излази из главе? :D:D:D:D
Идиотски је копирати коментаре који нису теби упућени, а и немају везе с темом...
@тема...
Пошто је оочигледно да Шума све зна и све "капира" питам се што нам је све ово причала...
Ја и даље подржавам Паркино мишљење...
@СајлентБоб...
Потпуно си у праву...

Pa, aj, da zakljucamo temu.
Evo kako je bilo. Necu da detaljisem, posto stvarno ima bolesnika koji se nasladjuju na devijantan nacin i nisu tu da pomognu nego lupetaju i vise negos sto su glupi.
Dakle...

Знаш, неко је некад рекао да паметном савети не требају, а глупом не помажу...
Теби ту нико не може да помогне јер нико нема приступ твом СЖ-у...
А и не верујем да си спремна да прихватиш било чију помоћ...

Знаш, неко је некад рекао да паметном савети не требају, а глупом не помажу...
Теби ту нико не може да помогне јер нико нема приступ твом СЖ-у...
А и не верујем да си спремна да прихватиш било чију помоћ...

Svakome je potreban savjet, pa i najpametnijem................ne postoji osoba koja sve zna, sve moze, pa mu nicija lijepa rijec, savjet, pomoc...nisu potrebni

Ok, sele na kafu. Sve kao sto je i do sada bilo. Ona krenula da mi prica kako je nabavila nesto sto sam jurila pre 3 mseca i vise i ja je odmah prekinem.
Rekla sam joj najodlucnije sto sam mogla da svaki, ali svaki dan rezimiram poslednji put kad me masirala. Da me to opterecuje, da sam nesrecna i da hocu otvoreno da mi odgovori da li je gay.
Naravno, odmah me napala da sam ja nezahvalna, neupucena u njenu struku, itd, itd. Ok, ali zasto si me dodirnula usnama?
E tad, kad sam je to pitala je zacutala.
Pazi, kad mi je bilo sto posto jasno da sam pogodila da je gay.
I onda ja opet pitam da li jeste. Ona cuti. Tako pitam, pitam, pitam, namerno je nerviram i onda ona meni kaze doslovno:'Nisam lezbejka, nijedna me zena, devojka ne privlaci. Ja sam samo zaljubljena u tebe. Citav zivot.'
E, stvarno sam tu poludela. Pa, sta sad ja da kazem.
Dalje, detaljisati necu. Rekla sam vec.
Za sve: Na moju veliku zalost sa kojom cu videti kako cu da se nosim, nas dve prekidamo druzenje.
Tema moze da se zakljuca.
Hvala na podrsci svim normalnim ljudima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back