A
Aleksej_BASO
Gost
HEMI 426:@ alexej
Svojevremeno sam ozbiljno razmisljao da upisem masinstvo ( zbog automobila i mehanike ) cak sam poceo da se raspitujem oko faxa i prijemnog! Najvecu frku mi je pravila matematika i nikad je nisam znao, voleo i razumeo ( inace, matori mi je zavrisio matematiku ) pa sam zbog toga odustao i otisao na prava ( i napravio dobar izbor ). Skontao sam da se automobilskom mehanikom mogu dobro baviti i kao pravnik a od 5 masinaca koje poznajem, niko ne moze da se meri sa mnom :shock: Od tad, postujem FTN ali od njega zazirem.... :wink:
Ma daj, ne lupaj, iskustvo je iskutvo, to ti priznajem, to stvarno imas, ali nemas pojma o mehnici na kojoj je sve zanovano, a koja se nazalosta zasniva na matematici....
Ipak kad sam ispolagao sve matematike (koje su uzgred teze na ET) shavtio sam da to i nije tako tesko ;-)
Ali mnoge stvari su nepotrebne. I odvalce vreme od bitnijih stvari.
FTN-masinstvo i bas moj smer za motore i vozila moze da bude mnogo bolji, tu sto sta fali, ali posto volim automobile onda hocu time i da se bavi.... Ne bih ti ja mogao zavrsiti pravo... :shock:
A inace inzenjera mog smera godisnje zavrisi nekoliko, tako da nije frka i za posao.