A
Aleksej_BASO
Gost
Eh zato tako kasni otvaranje....
Traze ti zamenu a ne mogu da nadju nikoga....
Traze ti zamenu a ne mogu da nadju nikoga....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEMI 426:mislis ona fora da nekog uzidaju u temelje da bi gradjevinu pretila sreca....? kapiram da je alexej jedva pobegao kad su pravili amidzine pumpe....![]()
ali je jos gore kad nekog sretnes pa te pita "Sta radis?"... :shock: mis' keve ti, prosim po ulici, sta cu da radim!!!etotako:Ima i ono Kako si?
LePiaf:Pitaju me ovi iz RL: "jel ima riba na forumu?".
A, stvarno, Hemi, što si ti tako nervozan ???. . .:U hemi ala si ti nervozan. . .
Da, kao što bi ti da pitaš Hemija, iz pomenutih razloga, ŠTO JE TAKO NERVOZAN, a posle da se kulturno čudiš kada upitani, nakon tog kurtoaznog pitanja, posegne za šipkom ili bokserom !!!. . .:I posle zasto sve vise nasilja na ulicama. . . Ljudi vas nesto lepo pitaju, ono kulture/reda/radoznalosti/konverzacije radi nesto pitaju a vi tako. . .
Ili da se posluzziss glupim,a li efektnim trikom tipa, naravno u izvedbi "Sam svoj majstor":etotako:Šteta što je šef, mogla bi da izmisliš neki senzacionalni poziv i poruku![]()
I meni su postavljali to pitanje nekoliko puta. Prvi put kad su culi da bih da ucim Madjarski (tu su se cudili ali ne bas jako, vise je bilo ono cemu ce ti to koristiti), a drugi put kad su culi da bih da ucim Hebrejski (ovde su padali na zemlju i mislili da zaj. . .). Po meni je sramota govoriti samo jedan jezik. Kad su jezici u pitanju jesam ogorman antitalenat, ali opet smatram da bi ljudi trebalo da govore nekoliko jezika. . . Mislim kad su nasi stari mogli govoriti po nekoliko jezika ko od sale zasto onda ne bismo mogli i mi. . .Neva:Ja se zgrozim od pitanja - " A sto bas ruski? Sta mozes da radis ? "
To pitanje me prati celog zivota! Sledeceg kome bude to pitao , ocekuje pravo iznenadjenje!:
ni kod mene nije mnogo bolje!!! "engleski? sta tu ima da se studira 4 godine?" (sad SVI ZIVI znaju engleski!!!):mad:Neva:Ja se zgrozim od pitanja - " A sto bas ruski? Sta mozes da radis ?