nsbee
Aktivan član
- Poruka
- 1.757
svidja mi se kako razmisljas :wink:. . .:IMislim kad su nasi stari mogli govoriti po nekoliko jezika ko od sale zasto onda ne bismo mogli i mi. . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svidja mi se kako razmisljas :wink:. . .:IMislim kad su nasi stari mogli govoriti po nekoliko jezika ko od sale zasto onda ne bismo mogli i mi. . .
to je zato sto ljudi generalno ne vide matu dalje od korena...storm cloud:"Шта ће ти математика, кад нема никакву примену?"![]()
nsbee:to je zato sto ljudi generalno ne vide matu dalje od korena...![]()
storm cloud:Еееее, а вино у недељу у Карловцима?
Iz mog razreda u srednjoj nas pet komada je upisalo matemaiku i dva informatiku, jedan je napustionsbee:pa, samo se seti koliko njih u tvom razredu u srednjoj i osnovnoj je volelo (lakse ih je izbrojati) matu i to sve govori... kad prodje skola ljudi prosto ne zele ni da cuju za nju![]()
A onda ti kaze kako je FTN ili tako neki bolji. . .storm cloud:"Шта ће ти математика, кад нема никакву примену?"![]()
storm cloud:"Шта ће ти математика, кад нема никакву примену?"![]()
Razmisljas li ti pre nego sto napises neki post?!Aleksej_BASO:Matematika ima primenu ali stace mi 100 vrsta diferencijalnih jed., teorija polja, kompleksna analiza, redovi....????
storm cloud:"Јеси ли задовољна послом?"![]()
![]()
![]()
Мислим, ко је данас задовољан послом? :?
Uuuu, ali ja obozavam to pitanje. Onda u'vatim sagovornika i krenem da mu kukam dok ne pozeleni.storm cloud:"Јеси ли задовољна послом?"![]()
![]()
![]()
Мислим, ко је данас задовољан послом? :?