xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
![]()
Kad god je vidim u nekom filmu promenim kanal. Ako je ona jedna od najlepših glumica, onda stvarno...![]()
Slažem se.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Kad god je vidim u nekom filmu promenim kanal. Ako je ona jedna od najlepših glumica, onda stvarno...![]()
Meni nije babasta, nego ružna. Inače je zgodna - nije klasična 'dobra riba', ali sviđa mi se što ima široka ramena i sva je vretenasta i duguljasta... Ne deluje mi kao baba, naprotiv. Pola ovih holivudskih zvezda meni deluju kao babe i domaćice, a Megi mi deluje kao party girl i ljubitelj narkotika (a to nije babasto), samo mi se lice ne dopada (nekako je staromodno). A brat je OK, samo glumi u dno filmovima (Dan posle je izuzetak).
Evo da i ja stavim sliku glumice u donjem vešu
![]()
Zato ja ne gledam film gde glumi ovaj lik, ali i još gomila tako bezličnih mravojeda.
Zato što je predivan, nemate pojma
Šalu na stranu, Gosling je meni divan![]()
Zato ja ne gledam film gde glumi ovaj lik, ali i još gomila tako bezličnih mravojeda.
I meni je.Nije lep, ali ima ono "nesto" zbog cega je mmmmmm
...i njegovom glumom sam sasvim zadovoljna.
![]()
Kris Evans kao glumac ili fizički?
Ukucah ga pa sam taman našla novog za ovu temu![]()
PA fizički definitivno nije moj tip, gluma- možda je i bio neki potencijačić, samo htedoh reći da mi je lepši i donekle prihvatljiviji od Goslinga a negde ih svrstavam u istu grupu, što bi moja baka rekla . "nikaki" :-D
Pogledajte prilog 268485
Ta neka bezlična muška njuškica...
A na onoj drugoj sam postavila prave ljude![]()
i meni denzel budi nagon za bljuckanjem... njegove filmove ni ne razlikujem zato sto je on u svakom apsolutno isti, bilo da glumi pozitivca ili negativca... jedan te isti paket grimasa... a tek kad se iskezi... e tu vec dobijem komleks zbog zuba
gosling je mica pravane znam sto, ali se prikujem za tv kad ga vidim... ima neki pogled da se smrznes, a i malo je nekako mracan i tajnovit... nesto kao i bejl... nisu lepi al su njaam