Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Julia-Roberts-2012-2.jpg

Kad god je vidim u nekom filmu promenim kanal. Ako je ona jedna od najlepših glumica, onda stvarno... :bljak:

Slažem se. :ok:

Meni nije babasta, nego ružna. Inače je zgodna - nije klasična 'dobra riba', ali sviđa mi se što ima široka ramena i sva je vretenasta i duguljasta... Ne deluje mi kao baba, naprotiv. Pola ovih holivudskih zvezda meni deluju kao babe i domaćice, a Megi mi deluje kao party girl i ljubitelj narkotika (a to nije babasto), samo mi se lice ne dopada (nekako je staromodno). A brat je OK, samo glumi u dno filmovima (Dan posle je izuzetak).
Evo da i ja stavim sliku glumice u donjem vešu

tumblr_lhay2gHCfI1qhsslto1_500.jpg

Kad sam skontala da glumi u The Dark Knight :rida: Najveći, i verovatno jedini promašaj u filmu. Još u onim scenama gde glumi neku žensku :bljak: Kao da je tetka Kristijanu Bejlu :sad2: Fala Bogu kad pogibe ( Mislim na Rejčel) :lol:

Megi nije lijepa ali ima neki sarm oko sebe.Kao Girl Next Door sa potajnom zavisnoscu od droga :D

P.S. Shvatam sto neki ne misle da je Dzulija zgodna, hajp averzion and ol...ali Dzesika Lang, dajte...sad je stara i lose izbotoksirana,ali u njenom prajmu, nije postojala umiljatija glumica od nje.Nema savrseno lice,malo je pljosnato, ali svakako je otmeno nekako i ...umiljato.

6a00d83451cb7469e20153937861d7970b-400wi

Inace, jos jedna glumica koja nema savrsene crte lica a u svom prajmu je vjerujem (koji je bio kratak btv) vazila za ljepoticu po meni je Sibil Shepard. MIlsim da smo to i ranije raspravljali...

3266585_ori.jpg

Malo je kao seljancica i nema idealne crta, ali kao sto rece neko,da li je bio Bastiani u pitanju, u D Hartbrejker Kid,Taksi Drajveru i moram napomenuti, Munlajtingu je preslatka....

Poslednja izmena:
Zato što je nenametljivo sladak i drag . Daleko je on od seksipilnog savršenog šmekera, štaviše skroz je zbrčkan...ali je simpatičan na hipsterski način ( isto kao i James Franco kog obožavam). Jedina stvar koja mi se zapravo ne sviđa kod njega jesu spuštena ramena, to ne volim na ljudima. Ali dobro:)
Kapiram da odbija to što se podigla euforija ( jer on zaista nije neki seks simbol..i ne treba da bude percipiran tako):)

Ali slatkii jee
http://3.***************/-GqEs6yo2tCM/UI1bkqAXJDI/AAAAAAAAA_Q/CKOhiuy5P1E/s1600/Ryan+Gosling5.jpg

I meni je.:njam: Nije lep, ali ima ono "nesto" zbog cega je mmmmmm :zaljubljena:...i njegovom glumom sam sasvim zadovoljna. :D

I meni ima ,,ono'' nešto za šut u glavu:lol:
Šalim se. Joj nemam pojma zašto i pišem o je.benom Rajanu Goslingu, ili kako se već izgovara...

Evo, znam da ću biti stavljen na stub srama ali ovog nikako ne podnosim. Previše šabloniran i isklišeiziran
images

Poslednja izmena:
Kris Evans kao glumac ili fizički?

Ukucah ga pa sam taman našla novog za ovu temu:lol:

PA fizički definitivno nije moj tip, gluma- možda je i bio neki potencijačić, samo htedoh reći da mi je lepši i donekle prihvatljiviji od Goslinga a negde ih svrstavam u istu grupu, što bi moja baka rekla . "nikaki" :-D
images.jpg

Ta neka bezlična muška njuškica...
A na onoj drugoj sam postavila prave ljude :lol:

i meni denzel budi nagon za bljuckanjem... njegove filmove ni ne razlikujem zato sto je on u svakom apsolutno isti, bilo da glumi pozitivca ili negativca... jedan te isti paket grimasa... a tek kad se iskezi... e tu vec dobijem komleks zbog zuba :lol:

gosling je mica prava :heart: ne znam sto, ali se prikujem za tv kad ga vidim... ima neki pogled da se smrznes, a i malo je nekako mracan i tajnovit... nesto kao i bejl... nisu lepi al su njaam

i meni denzel budi nagon za bljuckanjem... njegove filmove ni ne razlikujem zato sto je on u svakom apsolutno isti, bilo da glumi pozitivca ili negativca... jedan te isti paket grimasa... a tek kad se iskezi... e tu vec dobijem komleks zbog zuba :lol:

gosling je mica prava :heart: ne znam sto, ali se prikujem za tv kad ga vidim... ima neki pogled da se smrznes, a i malo je nekako mracan i tajnovit... nesto kao i bejl... nisu lepi al su njaam

Ne porediti Bejla ni sa kim, no no :nono3::lol:

Back