Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Olivija Vajld mi je odurna kao glumica. Mislim da ne ume da glumi uopste. Zna da se obnazi doduse, to otvara neka vrata. Ali nije mi ni lepa. Osecam neku opstu nedefinisanu odbojnost. Ali tu je i ta asovska vilica dostojna Roba Z'Dara koji je nesrecnik morao vazdan po filmovima strave da glumi cudovista i serijske ubice.

olivia-wilde-rosario-dawson-spirit-awards-2012-04.jpg

974883.1142541424980.Robert_Z'Dar.jpg

neve campbell
Neve-Campbell.jpg

Neve mi je preslatka

denise richards
denise_richards1_300_400.jpg

A ova je stvarno jako odbojna.....

Kako ti se bre Neve ne dopada?
20000508-750-107.jpg

Kad smo kod neatraktivnih :lol:

Stvarno mi se ni jedan Bond ne dopada:

Barry Nelson

Barry_Nelson_1962.jpg

Sean Connery

Sean_Connery_007.jpg

David Niven (ovaj je toliko ružan da ide u spoiler :lol:

579px-David_Niven_Allan_Warren.jpg

George Lazenby

article-1048480-02633CB500000578-60_468x602.jpg

Christopher Cazenove

Christopher%20Cazenove.jpg

Roger Moore

roger-moore-james-bond-c10101933.jpg

Timothy Dalton

Timothy-Dalton-Interview-2.jpg

Pierce Brosnan

TND-James-Bond.jpg

A tek on :bljak:
daniel-craig-james-bond-contract.jpg

Poslednja izmena:
Neve ima grudi prilicno nezdravog izgleda. Jedan od razloga zasto u 'Wild Things' sa tada vec ofucanom Denise i lisicavim Kevinom Slaninom nije htela da se obnazi. Simpaticna devojka, ali ocigledno nesigurna. A i cudno mi je, zasto je pa uopste prihvatila takvu ulogu kada je znala kakav je film? Pa secate se onog filma sa Metjuom Perijem gde je kao ljubavnica nekog posesivnog bogatasa kojim dominira zena a Cendler je neki arhitekta.. tu je i Oliver Platt mislim glumio.. ciju raspolozenu okruglost i recitost obozavam. Neve je jedino dobra u ulogama nespretnih simpa mozgatih devojaka.
Denise je bila strasno atraktivna u svojim ranim 20-im.

Ali onda je srela nesrecnog Carlija Sina, koji ima tako naviku da se rastigri sa vremena na vreme i demolira sve oko sebe.

Neve ima grudi prilicno nezdravog izgleda. Jedan od razloga zasto u 'Wild Things' sa tada vec ofucanom Denise i lisicavim Kevinom Slaninom nije htela da se obnazi. Simpaticna devojka, ali ocigledno nesigurna. A i cudno mi je, zasto je pa uopste prihvatila takvu ulogu kada je znala kakav je film? Pa secate se onog filma sa Metjuom Perijem gde je kao ljubavnica nekog posesivnog bogatasa kojim dominira zena a Cendler je neki arhitekta.. tu je i Oliver Platt mislim glumio.. ciju raspolozenu okruglost i recitost obozavam. Neve je jedino dobra u ulogama nespretnih simpa mozgatih devojaka.
Denise je bila strasno atraktivna u svojim ranim 20-im.
.

Ja Neve uopšte tako ne doživljavam. A kada pomislim na nju, pomislim na Altmanov film The Company, koji je snimljen po njenoj priči.
Gle:
194247__company_l.jpg
6a00d83451c3cb69e20120a59916d9970b-320wi
neve-campbell-big.jpg

A mislim da Denise Richards može da se svidi samo muškarcima ( i to ne svim) - sve je na njoj veštačko. Mislim, možda je i pravo, ali izgleda veštački, žena bukvalno izgleda kao lutka.

Ja Neve uopšte tako ne doživljavam. A kada pomislim na nju, pomislim na Altmanov film The Company, koji je snimljen po njenoj priči.
Gle:
194247__company_l.jpg
6a00d83451c3cb69e20120a59916d9970b-320wi
neve-campbell-big.jpg

A mislim da Denise Richards može da se svidi samo muškarcima ( i to ne svim) - sve je na njoj veštačko. Mislim, možda je i pravo, ali izgleda veštački, žena bukvalno izgleda kao lutka.

Hmm, nisam gledao ovaj sto navede. Mozda ako nabasam.Gledao sam Neve u nekom cudnom filmu, 30-te godine 20-og veka, tako nesto. Kao neke aristokrate i ekscentrici se okupljaju sa vremena na vreme i prave neke cudne sedeljke na kojima pricaju o tada zabranjenim stvarima. Uglavnom, njihovi konfuzni zivoti i izmestene licnosti su fokus price, i Neve je bila u svom klasicnom izdanju rezervisane simpolike intelektualke.
Denise, da. Ona je bila lutka. Ne preterano pametna, ali veoma atraktivna u mladosti, kao sto vec rekoh. Rodjena da bude lepa i opipavana.

Poseduje manekensku lepotu, uvek jeste. Ali nekako je uvek bila previse sigurna u svoju atraktivnost. Uvek sam osecao da ona treba da me privlaci, da je to jednostavno normalno, no iz nekog razloga.. Ona je lepa bila, i to svojevremeno strasno lepa, ali ne privlaci me. Nedostajalo joj je ljupkosti.

Ne verujem da iko Saru smatra atraktivnom:lol:
Meni je ona inače jako draga i simpatična - koliko jer mi deluje kao kul osoba, toliko i zbog činjenice da je svi hejtuju i porede sa konjima i štatijaznam. Čak se sećam da ju je Maxim proglasio najružnijom ženom na svetu što je onaj najveći WTF momenat:lol:
Definitivno mi nije seksi( ima tu specifičnu koščatu, šo bi rekli konjastu facu) ali nije mi ni ružna...ali jako loše stari, to je činjenica.

Meni je ona inače jako draga i simpatična - koliko jer mi deluje kao kul osoba, toliko i zbog činjenice da je svi hejtuju i porede sa konjima i štatijaznam. Čak se sećam da ju je Maxim proglasio najružnijom ženom na svetu što je onaj najveći WTF momenat:lol:
Definitivno mi nije seksi( ima tu specifičnu koščatu, šo bi rekli konjastu facu) ali nije mi ni ružna...ali jako loše stari, to je činjenica.

Ma ne stari ona loše, izgledala bi OK kada se ne bi trpala gde joj mesto nije - tj. među omladinu. Šta god da radiš, ne možeš večno biti mlad. Tako da ona ne stari loše, nego nedostojanstveno.

evo ja mislim da je atraktivna z:lol:
dok nisam videla komentare da ima konjastu facu, mislila sam i da je lepa
zasto? pa ima mrsavo i misicavo telo, prelepe oci i kosu

John Cusack
johncusack.jpg

Honduras
A ima i tu nesto...mozda i malo ipak da salca nabaci, sta znam...:D

I da prestane da nosi plavu loknastu kosu do struka, tj. do 10cm iznad minića : )
(Da li se sećate prve epizode SG? Ona tu ima tamno smeđu loknastu kosu, kao neki neuredan paž? To joj je odlično stajalo, i svaki put kada se u toj seriji pojavila u smeđem izdanju izgledala je mnogo bolje.)

Back