Ledzer
Domaćin
- Poruka
- 3.615
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije ružan, ali mi je sav nekako običan, prazan, nemam pojma.
mozda zbog uloga , ali recimo u filmu Mobilni je skroz oke , i sto se tice glume i svega .![]()
Meni je Joan tip glumice koji ni ne pretenduje da bude ' lep' , prosto se to pitanje nekako ni ne nameće
Ja opet smatram da je preslatka . Nije ' lepa lepa' ali je beskrajno šarmantna i slatka
Ima jako drvenu facu. Meni je doduše lepa. Još kad bi unela malo duha u sve to![]()
meni je ona po crtama lica slatka skroz,ima lepe oci...i ok,nije mi neka glumica,ali cenim taj njen nenametljiv stav,koji je pravo osvezenje danasvise me smara taj antihajp koji se oko nje stvorio.
let it go folks.
kao sto rece neko na forumu jednog dana,meni bas prija ona kao licnost na sceni,ne kao glumica....ali bas zato sto je u moru isfoliranih plastika koje imaju stav o svemu, ona takva kakva jeste,zbunjena,smusena,introvertna i slicno![]()
iNACE,jeste previse drvena da bi bila smatrana nesto lijepom, ali sjecam je se prije citave fame oko Tvajlajta u Into The Wild i tad je bila bas nekako slatka...
meni je ona po crtama lica slatka skroz,ima lepe oci...i ok,nije mi neka glumica,ali cenim taj njen nenametljiv stav,koji je pravo osvezenje danas![]()
slazem se, skroz je slatka, pravo osvezenje u odnosu na barbiwannabe holivudske glumice
idu mi na zivce te mlade nade tipa rachel wood, hayden panettiere, koje navuku na sebe pradu ipopnu se na stikle 15 i glume sofisticirane dame holivudske
chizs, imas 22-3-4 godine, ponasaj se tako
O_O
Ne bih je prepoznala sa svetlom kosom. Dobro joj stoji.
Evo jedne meni lepe..divna je kad se smeje
![]()