Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.685
kao pojava mi nije tolko gadna al ko glumica uzas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maggie Gyllenhaal![]()
Moja dilema oko njenog seksipila je nastala tokom gledanja Mracnog viteza, gde mi se ucinilo da je u jednom trenutku Nolan pokusao da je predstavi kao dobru ribu... mislim da je nesto kratko vrckala, koliko se secam. Ali definitivno je suvise babasta![]()
E pa stvarno, ima tu nesto! Mozda zbog tog polusnenog pogleda...tad se forsirao takav look
Dzejk mi je bio dobar u Doni darku, mislim taj film mi je genijalan sam po sebi
Meni nije babasta, nego ružna. Inače je zgodna - nije klasična 'dobra riba', ali sviđa mi se što ima široka ramena i sva je vretenasta i duguljasta... Ne deluje mi kao baba, naprotiv. Pola ovih holivudskih zvezda meni deluju kao babe i domaćice, a Megi mi deluje kao party girl i ljubitelj narkotika (a to nije babasto), samo mi se lice ne dopada (nekako je staromodno). A brat je OK, samo glumi u dno filmovima (Dan posle je izuzetak).
Evo da i ja stavim sliku glumice u donjem vešu
![]()
Ja taj film uopšte nisam ozbiljno doživela, tek sam posle shvatila da je to kultni (takoreći) film... Meni se dopao kao sin Denisa Kvejda u filmu katastrofe... i sve vreme sam mislila 'jao kad bih se ja upoznala sa tom porodicom, bio bi ršum'![]()
Meni nije babasta, nego ružna. Inače je zgodna - nije klasična 'dobra riba', ali sviđa mi se što ima široka ramena i sva je vretenasta i duguljasta... Ne deluje mi kao baba, naprotiv. Pola ovih holivudskih zvezda meni deluju kao babe i domaćice, a Megi mi deluje kao party girl i ljubitelj narkotika (a to nije babasto), samo mi se lice ne dopada (nekako je staromodno). A brat je OK, samo glumi u dno filmovima (Dan posle je izuzetak).
![]()
Pih, svaka zena moze da se slika u donjem vesu da bi se predstavila kao dobra riba, ali oci ne lazu![]()
nikad mi nije bio simpatican
![]()
Liev Schreiber
![]()
Ni meni, dok nisam gledala neki poduži razgovor sa njim. Inteligentan, obrazovan tip. I ima super ženu : )
Kad god je vidim u nekom filmu promenim kanal![]()
Šalim se.Zato što ima lice kao da je svojevremeno imala nemile događaje sa peglom![]()
Priznajem, ima lepe oči, jako. I to je i razlog zašto se mnogi ˇprevareˇ pa i kažu da je ona zaista prelepa. Ali, kada malo bolje pogledaš...
![]()
ybt ko musko