Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Maggie Gyllenhaal
Maggie-Gyllenhaal-016-1024x768.jpg

Moja dilema oko njenog seksipila je nastala tokom gledanja Mracnog viteza, gde mi se ucinilo da je u jednom trenutku Nolan pokusao da je predstavi kao dobru ribu... mislim da je nesto kratko vrckala, koliko se secam. Ali definitivno je suvise babasta :)

Maggie Gyllenhaal je meni u istoj kategoriji fizički sa Chloe Sevigny, tetkaste i neprivlačne, s tim da Chloe ima kul faktor mada ja nisam njen fan i generalno mi ide na živce ceo hype oko nje.
Mada je Megi mogla da prođe u Sekretarici..lucky bitch slepovao je mladi James Spader.
Nije joj ni brat bog zna šta ali ipak mi se čini da je Džejk malo bolje prošao u podeli.

Meni nije babasta, nego ružna. Inače je zgodna - nije klasična 'dobra riba', ali sviđa mi se što ima široka ramena i sva je vretenasta i duguljasta... Ne deluje mi kao baba, naprotiv. Pola ovih holivudskih zvezda meni deluju kao babe i domaćice, a Megi mi deluje kao party girl i ljubitelj narkotika (a to nije babasto), samo mi se lice ne dopada (nekako je staromodno). A brat je OK, samo glumi u dno filmovima (Dan posle je izuzetak).
Evo da i ja stavim sliku glumice u donjem vešu

tumblr_lhay2gHCfI1qhsslto1_500.jpg

Poslednja izmena:
E pa stvarno, ima tu nesto! Mozda zbog tog polusnenog pogleda...tad se forsirao takav look:D
Dzejk mi je bio dobar u Doni darku, mislim taj film mi je genijalan sam po sebi

Ja taj film uopšte nisam ozbiljno doživela, tek sam posle shvatila da je to kultni (takoreći) film... Meni se dopao kao sin Denisa Kvejda u filmu katastrofe... i sve vreme sam mislila 'jao kad bih se ja upoznala sa tom porodicom, bio bi ršum' :rumenko:

Meni nije babasta, nego ružna. Inače je zgodna - nije klasična 'dobra riba', ali sviđa mi se što ima široka ramena i sva je vretenasta i duguljasta... Ne deluje mi kao baba, naprotiv. Pola ovih holivudskih zvezda meni deluju kao babe i domaćice, a Megi mi deluje kao party girl i ljubitelj narkotika (a to nije babasto), samo mi se lice ne dopada (nekako je staromodno). A brat je OK, samo glumi u dno filmovima (Dan posle je izuzetak).

meni nije njen imidz babast,ali faca mi jeste :) kao neka seljancica sa babastom facom,ala odakle si sele :)

Pih, svaka zena moze da se slika u donjem vesu da bi se predstavila kao dobra riba, ali oci ne lazu ;):D

Jes ružna...

Back