Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.034
kao pojava mi nije tolko gadna al ko glumica uzas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Maggie Gyllenhaal![]()
Moja dilema oko njenog seksipila je nastala tokom gledanja Mracnog viteza, gde mi se ucinilo da je u jednom trenutku Nolan pokusao da je predstavi kao dobru ribu... mislim da je nesto kratko vrckala, koliko se secam. Ali definitivno je suvise babasta![]()
E pa stvarno, ima tu nesto! Mozda zbog tog polusnenog pogleda...tad se forsirao takav look
Dzejk mi je bio dobar u Doni darku, mislim taj film mi je genijalan sam po sebi

Meni nije babasta, nego ružna. Inače je zgodna - nije klasična 'dobra riba', ali sviđa mi se što ima široka ramena i sva je vretenasta i duguljasta... Ne deluje mi kao baba, naprotiv. Pola ovih holivudskih zvezda meni deluju kao babe i domaćice, a Megi mi deluje kao party girl i ljubitelj narkotika (a to nije babasto), samo mi se lice ne dopada (nekako je staromodno). A brat je OK, samo glumi u dno filmovima (Dan posle je izuzetak).
Evo da i ja stavim sliku glumice u donjem vešu
![]()
kao neka seljancica sa babastom facom,ala odakle si sele 
Ja taj film uopšte nisam ozbiljno doživela, tek sam posle shvatila da je to kultni (takoreći) film... Meni se dopao kao sin Denisa Kvejda u filmu katastrofe... i sve vreme sam mislila 'jao kad bih se ja upoznala sa tom porodicom, bio bi ršum'![]()
Meni nije babasta, nego ružna. Inače je zgodna - nije klasična 'dobra riba', ali sviđa mi se što ima široka ramena i sva je vretenasta i duguljasta... Ne deluje mi kao baba, naprotiv. Pola ovih holivudskih zvezda meni deluju kao babe i domaćice, a Megi mi deluje kao party girl i ljubitelj narkotika (a to nije babasto), samo mi se lice ne dopada (nekako je staromodno). A brat je OK, samo glumi u dno filmovima (Dan posle je izuzetak).
![]()
Pih, svaka zena moze da se slika u donjem vesu da bi se predstavila kao dobra riba, ali oci ne lazu![]()
nikad mi nije bio simpatican
![]()
Liev Schreiber
![]()
Ni meni, dok nisam gledala neki poduži razgovor sa njim. Inteligentan, obrazovan tip. I ima super ženu : )

Kad god je vidim u nekom filmu promenim kanal![]()
Šalim se.Zato što ima lice kao da je svojevremeno imala nemile događaje sa peglom![]()
Priznajem, ima lepe oči, jako. I to je i razlog zašto se mnogi ˇprevareˇ pa i kažu da je ona zaista prelepa. Ali, kada malo bolje pogledaš...
![]()
ybt ko musko