Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

craig.jpg

daniel_craig.jpg

Sexy...
Njam njam njam....

Awwww..Jel' sam ti ikada rekla da te obozavam?

Svidja mi se onaj Latino. Jel to onaj iz one serije 3 konja - 3 kobile (izvinjavam se ljubiteljima ali kod mene su je tako zvali) ?

Evo jos nekih mojih:

(Ovog sam volela kad sam gledala Zvezdanu kapiju na BK)
feathoniell-1.jpg
Richarddean2-2.jpg

pierce_brosnan_james_bond_007-1.jpg

michael-vartan-13-1.jpg

(e sada cete da mi se smejete, pogotovo ako se neko seti mojih postova kad je izlazio novi Bond, ali sta da radim. Slaba sam na plave Britance sa plavim ocima :lol:)
daniel-asriel-1.jpg

A od latino: Cesar Evora (secam se kad sam ga gledala u onoj seriji gde glumi svestenika. Tu je bio mnoogo dobar.Sad omatorio)
hmmm-1.jpg

I ovaj (sta da radim my guilty pleasure :lol: )
562932478_c5b44250e0_o-1.jpg

E taj Craig...
Dushu mi wadi...

@Alleyes itd.. :lol: Znam da je ruzan. I ja nisam mogla da ga podnesem. Svasta sam pricala, samo da sad neko moze da pronadje moje poruke o njemu. Ali sta da ti kazem osim: "Cud je zenska teska rabota" :lol: . Ne znam kako mi se dopao, ali mi se mnogo dopao. :)

btw...Opet gledam Zvezdanu kapiju i opet mi se mnogo svidja Richard Dean Anderson. :) U prvoj sezoni je tako dobar... :)

glumci: chad mike murrey, zac efferon, leonardo dicaprio, orlando blum. (ja iskreno mnogo vise volim sportiste)
glumice: penelope i monika kruz, barbara mori, scarlet johanson, eva longorija, monica belucci, jessika alba, alisa milano, paola rey i sofija loren iz mladjih dana (mada je i sada vrlo atraktivna). P.S.jel se slazete da je andjelina joli ruzna?:?:

glumci: chad mike murrey, zac efferon, leonardo dicaprio, orlando blum. (ja iskreno mnogo vise volim sportiste)
glumice: penelope i monika kruz, barbara mori, scarlet johanson, eva longorija, monica belucci, jessika alba, alisa milano, paola rey i sofija loren iz mladjih dana (mada je i sada vrlo atraktivna). P.S.jel se slazete da je andjelina joli ruzna?:?:

nije ruzna ali nije ni tolika riba sto je svi uzdizu u visine ima 100 puta boljih od nje ;)

Back