B@mbi
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
Sexy...
Njam njam njam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Awwww..Jel' sam ti ikada rekla da te obozavam?
Svidja mi se onaj Latino. Jel to onaj iz one serije 3 konja - 3 kobile (izvinjavam se ljubiteljima ali kod mene su je tako zvali) ?
Evo jos nekih mojih:
(Ovog sam volela kad sam gledala Zvezdanu kapiju na BK)
![]()
![]()
![]()
![]()
(e sada cete da mi se smejete, pogotovo ako se neko seti mojih postova kad je izlazio novi Bond, ali sta da radim. Slaba sam na plave Britance sa plavim ocima)
![]()
A od latino: Cesar Evora (secam se kad sam ga gledala u onoj seriji gde glumi svestenika. Tu je bio mnoogo dobar.Sad omatorio)
![]()
I ovaj (sta da radim my guilty pleasure)
![]()
Slazem se za Denzela. Ona slika ispred prikolice prste da polizes. A i za ovog drugog. Bas mi se svidjao u 300. Inace Britanac.
Evo jos jednog Britanca koji mi se svidja (nije klasicno lep ali je sladak):
![]()
I
Za owog se slazem...

craig
hahahah pa dje su vama oci![]()

Znam da je ruzan. I ja nisam mogla da ga podnesem. Svasta sam pricala, samo da sad neko moze da pronadje moje poruke o njemu. Ali sta da ti kazem osim: "Cud je zenska teska rabota"
. Ne znam kako mi se dopao, ali mi se mnogo dopao. 
U prvoj sezoni je tako dobar... 

craig
hahahah pa dje su vama oci![]()

glumci: chad mike murrey, zac efferon, leonardo dicaprio, orlando blum. (ja iskreno mnogo vise volim sportiste)
glumice: penelope i monika kruz, barbara mori, scarlet johanson, eva longorija, monica belucci, jessika alba, alisa milano, paola rey i sofija loren iz mladjih dana (mada je i sada vrlo atraktivna). P.S.jel se slazete da je andjelina joli ruzna?![]()

Robert De Niro, Al Pacino, Jeremy Irons i Jean-Paul Belmondo - ali u A bout de souffle
Catherine Deneuve, Audrey Hepburn
Emmanuelle Béart negde je lepa a negde blah. Isto tako i Emmanuelle Seigner.

Subjektivna lista.
Ne volim lepotane i lepotice.![]()
mogu mislit sta ti je onda na glaviMeni na ledjima, tebi?
mogu mislit sta ti je onda na glavi