Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

aha, zadatak...hmm, takav ne postoji...ako i postoji, to jemožda jedan u 1000, ali nema ih...ako pričamo o ozbiljnim naučnicima, poput Tesle...

Ma nikoga neću da šibnem, samo te zezam. Nikoga ne interesuje kako izgledaju muškarci koji su face, pa zato...
A inače Hedi
Hedy Lamarr bila je i inovatorica u području bežičnih komunikacija. Kao otvorena protivnica fašističke Njemačke u Drugom svjetskom ratu prijavila je 1942. patent upravljanja torpeda izmjenjivim frekvencijama koje bi stoga tada bilo nemoguće predvidjeti i omesti (US-Patent Nr. 2,292,387). Iako Mornarica SAD taj izum nije iskoristila, ta se tehnologija, bez koje bi bio nemoguć WiFi, i danas koristi za mobilne telefone i za upravljanje frekvencijama. Premda za života nije dobila zaradu i zahvalu za svoj izum, smatraju je velikom inovatoricom, pa se međunarodni Dan izumitelja slavi 9. studenoga, na njezin rođendan.

pa interesuje to svaku ženu, šta onda kojeg đavola radite ovdje na temi...:zcepanje:

hmm, Honda to je bulšit, izumitelj bezične komunikacije je Tesla, prvi je upravljao daljinskim upravljačem, maleni brodić, na nekom jezeru, ili rijeci, postoji i snimak...tako da je Tesla pionir bezične komunikacije...koliko je meni poznato..

Ne insistiram, pošto uopšte ne razumem o čemu se radi.
Ali tako ti i treba, glupo pitanje - glup odgovor!
; )

inače, rođena je istog dana, kad i ja...sad ću da je gotivim...:heart:

Eto, ipak sam nešto postigla danas ; ) Odoh, poz

Evo jedan hipster za kraj, da ne bude totalni spam
mifune3_b.jpg

Još od kad sam gledao Čarlijeve Anđele kao klinac simpatija mi je Dru Berimor. Ima neki kvalitet, neku toplinu, neuhvatljivu. Japanci to zovu Wabi Sabi. Kad vazna padne, polomi se, pa je ponovo zalepiš, onda ima grešku koja je čini savršenom.

Da, ona je strašno simpatična.
Verovatno je i luda, jer je već treća ili četvrta generacija holivudksih frikova...

Back