zxcvb
Aktivan član
- Poruka
- 1.275
+1Odličan izbor Bunny!

i Jon Bernthal i Norman Reedus su zanimljiviji od glavnog lika
a Jon me podseca na Manu Bennett-a iz Spartaka
Ben Whishaw ima ono nesto pored toga sto je odlican glumac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+1Odličan izbor Bunny!
^ Stvarno prelepa žena
Da li se računaju negativci-protagonisti, tipa Michael Corleone?
pazi sad, stižu još dvije, ali domaće, i za tvoje su oko, imam filing...)
Tatjana Pujin
...i grijeh bi bilo izostaviti Draganu Varagić-Jagodinku...uuuhhhhhh....kakva je to žena bila : padam u nesvijest :![]()
Prva da, druga ne (i druga je lepa, ali ne sviđa mi se faca/izraz)
ne znam koliko je objektivno lep, jer sam ga jedino ja pomenula na ovoj temi pre 2 godine
kad sam trazila koje slicice da stavim, otvorila sam jedno 20tak koje su mi bile super pa sam teskom selekcijom dosla do ove tri
i ne cudi me da igra uloge negativca jer ima taj vragolasti osmeh bad boy-a
Til Švajger - tu se stvarno nema sta zameriti, bas mi se svidja ovaj niz posle Emili![]()
Ena Begović, u "Čarugi" pokazala svu svoju fizičku raskoš...harala je, dok je surfovala ovdje na zemlji...jedno od seksipilnijih stvorenja, koje sam gleda u životu....
to da je najljepša, je veoma diskutabilno, ma daj Honda, uozbilji se, teško da može Begovićki i da prismrdi...![]()
Ena Begović je bila zgodna i lepa ali deluje malo prosto, i to je sa godinama bilo sve gore.
Rejčel je drugi tip,pa će lepo i ostariti.
(Obrati pažnju a buduće vreme, trebalo je da kažem: lepo stari/ je ostarila).
![]()
![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Vise slatka nego atraktivna,ili i jedno i drugo,ali je svakako posebna.
jbg, ne znam jel prosta u vugla, fizički sigurno nije, ali ono što znam, da fizički jako atraktivne žene, uglavnom nemaju šta da ponude, pa se slažem, ako si na to mislila...mislim, imaju pojedine nešto u glavi, ali nije to ono originalno, i vanserijski, da padneš na dupe, ako me razumješ...
što se tiče njene fizike, sumnjam da bi joj iko oprostio, može neka gejčina...
- - - - - - - - - -
nemam pojma ko je ova Rejčel, ali uopšte mi ne djeluje matoro, možda između 35-40, možda čak i manje, jer većina žena djeluje starije u odnosu na godište...a i ja sam malo omatorio, pa ne mogu više da procjenim preciznije, koliko ko ima godina..![]()
jbg, ne znam jel prosta u vugla, fizički sigurno nije, ali ono što znam, da fizički jako atraktivne žene, uglavnom nemaju šta da ponude, pa se slažem, ako si na to mislila...mislim, imaju pojedine nešto u glavi, ali nije to ono originalno, i vanserijski, da padneš na dupe, ako me razumješ...
što se tiče njene fizike, sumnjam da bi joj iko oprostio, može neka gejčina...
- - - - - - - - - -
nemam pojma ko je ova Rejčel, ali uopšte mi ne djeluje matoro, možda između 35-40, možda čak i manje, jer većina žena djeluje starije u odnosu na godište...a i ja sam malo omatorio, pa ne mogu više da procjenim preciznije, koliko ko ima godina..))
- - - - - - - - - -
ako je slatka, onda je i atraktivna, ne ide mi u glavu, što ljudi tu prave razliku..
inače imamo sličan ukus, crnke sa plavim očima, su zaista nešto spešl, nema ih mnogo...samo što ih nisam upoznao u životu, ono izuzetno pametnih...ipak, ne možeš sve u životu da imaš, i jare i pare, Bog je to fino uredio..))
Rejčel je 70. godište, znači 46, ali ne zam koliko je stara fotka. A takođe je mnogo bogatija od naših glumica, i to je faktor...
Inače ne mislim da su zgodne žene glupe, naprotiv, iskustvo je pokazalo da Bog kad daje, daje više talenata odjednom...
Baš sam mislila na fizički tip, Ena je taj senzualni tip, velika usta itd. takve žene su uglavnom lepše u mladosti, jer su sveže i jedre : )
Od te geeracije yu glumica sam više volela Miru Furlan, ona mi je kao neka naša Žaklin Bize/ Elizabet Harli
na ovoj slici ima 56 godina
![]()
nisam ni tvrdio da su glupe, mada ima i glupih svakako, ali su u nabjolju ruku prosječne, mislim na te vrhunske, atraktivne zgodnice...evo demantuj me, i navedi mi jednu veliku ženu u muzici, slikarstvu, nauci, da je izuzetno talentovana, i istovremeno i prelijepa fizički...
To je već za drugu temu, ali recimo Hedi Lamar je bila lepa,pronalazač, prva se skinula gola na filmu, i još je bila duhovita
![]()
![]()
(obratiti pažnju na izraz LOOK stupid. Potcenjuje se činjenica da dosta žena glumi glupost, onda mogu da vas vozaju kako hoće)
Evo sad zadatak za tebe: navedi mi jednog velikog muškarca u muzici, slikarstvu, nauci, da je izuzetno talentovan, i istovremeno i prelijep fizički