Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Odličan izbor Bunny :ok:!
+1 :D

twd.jpg

i Jon Bernthal i Norman Reedus su zanimljiviji od glavnog lika
a Jon me podseca na Manu Bennett-a iz Spartaka

f976a98aa6fc1f6501e04ca7b04743fc.jpg

Ben Whishaw ima ono nesto pored toga sto je odlican glumac
Ben-Whishaw-in-The-Hour.jpg

ne znam koliko je objektivno lep, jer sam ga jedino ja pomenula na ovoj temi pre 2 godine
kad sam trazila koje slicice da stavim, otvorila sam jedno 20tak koje su mi bile super pa sam teskom selekcijom dosla do ove tri
i ne cudi me da igra uloge negativca jer ima taj vragolasti osmeh bad boy-a :lol:

Til Švajger - tu se stvarno nema sta zameriti, bas mi se svidja ovaj niz posle Emili ;)

ja znam-nikoliko, jer ne postoji tako nešto kao ''objektivno lep/dobar/pametan'' itd itd,sve je to subjektivno, ne može nikako biti objektivno lol

inače se slažem, s tim što bih rekao da je više harizmatičan nego lep

Ena Begović, u "Čarugi" pokazala svu svoju fizičku raskoš...harala je, dok je surfovala ovdje na zemlji...jedno od seksipilnijih stvorenja, koje sam gleda u životu....

E, da, Ena je stvarno bila faca.

Najlepša je :) I pametna, i kul, sve...

"People find out I'm an actress and I see that 'whore' look flicker across their eyes." lol

to da je najljepša, je veoma diskutabilno, ma daj Honda, uozbilji se, teško da može Begovićki i da prismrdi...:)

Ena Begović je bila zgodna i lepa ali deluje malo prosto, i to je sa godinama bilo sve gore.
Rejčel je drugi tip,pa će lepo i ostariti.
(Obrati pažnju a buduće vreme, trebalo je da kažem: lepo stari/ je ostarila).

Poslednja izmena:
Ena Begović je bila zgodna i lepa ali deluje malo prosto, i to je sa godinama bilo sve gore.
Rejčel je drugi tip,pa će lepo i ostariti.
(Obrati pažnju a buduće vreme, trebalo je da kažem: lepo stari/ je ostarila).

jbg, ne znam jel prosta u vugla, fizički sigurno nije, ali ono što znam, da fizički jako atraktivne žene, uglavnom nemaju šta da ponude, pa se slažem, ako si na to mislila...mislim, imaju pojedine nešto u glavi, ali nije to ono originalno, i vanserijski, da padneš na dupe, ako me razumješ...
što se tiče njene fizike, sumnjam da bi joj iko oprostio, može neka gejčina...:D

- - - - - - - - - -

nemam pojma ko je ova Rejčel, ali uopšte mi ne djeluje matoro, možda između 35-40, možda čak i manje, jer većina žena djeluje starije u odnosu na godište...a i ja sam malo omatorio, pa ne mogu više da procjenim preciznije, koliko ko ima godina..:)))

- - - - - - - - - -

Zooey-D-3-zooey-deschanel-14321391-500-391.jpg

zooey-deschanel-2014.jpg

zooey-deschanel-long-straight--3838.jpg

- - - - - - - - - -

Vise slatka nego atraktivna,ili i jedno i drugo,ali je svakako posebna.

ako je slatka, onda je i atraktivna, ne ide mi u glavu, što ljudi tu prave razliku..
inače imamo sličan ukus, crnke sa plavim očima, su zaista nešto spešl, nema ih mnogo...samo što ih nisam upoznao u životu, ono izuzetno pametnih...ipak, ne možeš sve u životu da imaš, i jare i pare, Bog je to fino uredio..:)))

jbg, ne znam jel prosta u vugla, fizički sigurno nije, ali ono što znam, da fizički jako atraktivne žene, uglavnom nemaju šta da ponude, pa se slažem, ako si na to mislila...mislim, imaju pojedine nešto u glavi, ali nije to ono originalno, i vanserijski, da padneš na dupe, ako me razumješ...
što se tiče njene fizike, sumnjam da bi joj iko oprostio, može neka gejčina...:D

- - - - - - - - - -

nemam pojma ko je ova Rejčel, ali uopšte mi ne djeluje matoro, možda između 35-40, možda čak i manje, jer većina žena djeluje starije u odnosu na godište...a i ja sam malo omatorio, pa ne mogu više da procjenim preciznije, koliko ko ima godina..:)

Rejčel je 70. godište, znači 46, ali ne zam koliko je stara fotka. A takođe je mnogo bogatija od naših glumica, i to je faktor...

Inače ne mislim da su zgodne žene glupe, naprotiv, iskustvo je pokazalo da Bog kad daje, daje više talenata odjednom...
Baš sam mislila na fizički tip, Ena je taj senzualni tip, velika usta itd. takve žene su uglavnom lepše u mladosti, jer su sveže i jedre : )

Od te geeracije yu glumica sam više volela Miru Furlan, ona mi je kao neka naša Žaklin Bize/ Elizabet Harli
na ovoj slici ima 56 godina
hmf479.jpg

Poslednja izmena:
U sto ja volem Miru Furlan..a jos vise iz njenih mladjih dana :) prirodna lepotica.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

nemam pojma ko je ova Rejčel, ali uopšte mi ne djeluje matoro, možda između 35-40, možda čak i manje, jer većina žena djeluje starije u odnosu na godište...a i ja sam malo omatorio, pa ne mogu više da procjenim preciznije, koliko ko ima godina..:)))

- - - - - - - - - -

ako je slatka, onda je i atraktivna, ne ide mi u glavu, što ljudi tu prave razliku..
inače imamo sličan ukus, crnke sa plavim očima, su zaista nešto spešl, nema ih mnogo...samo što ih nisam upoznao u životu, ono izuzetno pametnih...ipak, ne možeš sve u životu da imaš, i jare i pare, Bog je to fino uredio..:)))

Mozda sam se pogresno izrazio,vise je slatka,pa jel i atraktivna nego sto je recimo seksipilna.A zar je to bitno? ova zena je stvarno posebna,bas pre neki dan sam odgledao onaj film 500 dana leta,znaci posle 100 god sam pogledao.Po meni je jos jaca kombinacija,ako je se tako moze reci,crnka sa zelenim okama.Pozz brate po ukusu :ok: Rispekt! ocigledno da znamo nesto jel..

Rejčel je 70. godište, znači 46, ali ne zam koliko je stara fotka. A takođe je mnogo bogatija od naših glumica, i to je faktor...

Inače ne mislim da su zgodne žene glupe, naprotiv, iskustvo je pokazalo da Bog kad daje, daje više talenata odjednom...
Baš sam mislila na fizički tip, Ena je taj senzualni tip, velika usta itd. takve žene su uglavnom lepše u mladosti, jer su sveže i jedre : )

Od te geeracije yu glumica sam više volela Miru Furlan, ona mi je kao neka naša Žaklin Bize/ Elizabet Harli
na ovoj slici ima 56 godina
hmf479.jpg

nisam ni tvrdio da su glupe, mada ima i glupih svakako, ali su u nabjolju ruku prosječne, mislim na te vrhunske, atraktivne zgodnice...evo demantuj me, i navedi mi jednu veliku ženu u muzici, slikarstvu, nauci, da je izuzetno talentovana, i istovremeno i prelijepa fizički...pogledaj recimo Olju Ivanjicki, žena je vrhunska slikarka, ali nije fizički atraktivna, dok one ufurane, bez talenta, samozvane umjetnice, što nabacaju šaku boje bukvalno, bez dodatnih poteza kistom,boranija od samozvanih slikara, su u prosjeku ipak ljepše..:))
ovo isto se odnosi generalno na ljude, ne samo na žene...o.k, da ne švrljam, i ne širim temu, raspisah se...uglavnom, mislim da si skužila šta sam htio reći...

- - - - - - - - - -

e da, Mira mi se nikad nije dopadala, nije moj tip, nije mi privlačna...ali mi je gotivna u "Hoču u Medzedze..." :malav:

nisam ni tvrdio da su glupe, mada ima i glupih svakako, ali su u nabjolju ruku prosječne, mislim na te vrhunske, atraktivne zgodnice...evo demantuj me, i navedi mi jednu veliku ženu u muzici, slikarstvu, nauci, da je izuzetno talentovana, i istovremeno i prelijepa fizički...

To je već za drugu temu, ali recimo Hedi Lamar je bila lepa,pronalazač, prva se skinula gola na filmu, i još je bila duhovita

facf2c76062518973454c382ba0044f7.jpg

:D

Filmausschnitt-Ekstase.jpg

(obratiti pažnju na izraz LOOK stupid. Potcenjuje se činjenica da dosta žena glumi glupost, onda mogu da vas vozaju kako hoće :malav: )

Evo sad zadatak za tebe: navedi mi jednog velikog muškarca u muzici, slikarstvu, nauci, da je izuzetno talentovan, i istovremeno i prelijep fizički

Poslednja izmena:
To je već za drugu temu, ali recimo Hedi Lamar je bila lepa,pronalazač, prva se skinula gola na filmu, i još je bila duhovita

facf2c76062518973454c382ba0044f7.jpg

:D

Filmausschnitt-Ekstase.jpg

(obratiti pažnju na izraz LOOK stupid. Potcenjuje se činjenica da dosta žena glumi glupost, onda mogu da vas vozaju kako hoće :malav: )

Evo sad zadatak za tebe: navedi mi jednog velikog muškarca u muzici, slikarstvu, nauci, da je izuzetno talentovan, i istovremeno i prelijep fizički

ufff, na prvoj je prelijepa...ali na drugoj mi se već ne sviđa, ni u licu, a ni u tijelu...malo je dvije sličice...
ako je prelijepa kao na prvoj, onda teško da je nešto bitno pronašla, možda je izumila šibice? :malav:
ma kakvi, nermam ja tih problema, nije Šime iz te priče...sa glupima, dosadnim se ne bakćem...:D
vozaju žene danas skoro sve, postale su jače ličnosti, manipulišu u brakovima, i uglavnom vode glavnu riječ...sa mnom nikad nisu mogle, zato ostadoh još uvijek neoženjen...:zcepanje:

Back