HighlanderMG
Zainteresovan član
- Poruka
- 500
Jeremija (;
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa da li je ovo Pol Njumen, ili neki fotošop? Čudna fotka.
Dobar je filmu Cool Hand Luke, ako neko nije gledao, preporuka!
Nekako je bio čudan ugao, a osim toga, njega toliko ljudi kopira (kao Brižit Bardo iz najboljih dana), da je nekad teško prepoznati original...

Istina. Sada bi ti postavio moju kopiju, ali neću da se eksponiram...![]()
Aha, zato ti spominješ bradicu, te onaj šmeker što nema veze sa filmom, pa De Niro, pa Raul Hulia : )
aa
Ušao u trening... 7 rundi na džaku svaki dan, pustio bradu evo vec 3 nedelje - I gotta shape up...
![]()

Kik boks... koristim noge i laktove.
Inače taj film sa Barbarom Stresend i Rajanom O Nilom ( Kid Supernatural ), je jedini kršteni bokserski film tj., gde su scene boksa prikazane realno, a ne ko u Rokiju 100 direkata, aperkata i krošea u glavu, a bokser i dalje stoji na nogama...
Svaka čast, taj sport mi super izgleda, opak je.
Aha, vidiš, toga se najmanje sećam iz filma, ali ja nemam pojma o boksu.
Nego, možda ti znaš, ako treniraš. Gde se u Beogradu ide na boks, ako želiš da vidiš fajt? Pošto su mi i boks i hipodrom ostali kao stvari koje sam videla na filmu (onoliko puta), a nisam bila u rl.
Ne. Volim da gledam pravu makljažu, Zato skidam svaki UFC događaj sa piratebay-a. Šta će mi još to da gledam i na filmu... A i posle Born trilogije muka mi je od ovakvih filmova...
)Anna Mouglalis
![]()
Ova mi se sviđa : )
.