Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

89a77159bb5a2825ad3208d86d9dfa55.jpg

Julie London 34.jpg

Julie London - Saddle The Wind.jpg

Julie London, ima onu kučkastu, ateističku, kurvanjsku facu, ali majku joj yebbem, bila je lijepa, šta jest jest...:)

- - - - - - - - - -

nemam pojma kako je glumila, ali je više nego solidno pjevala...

Stvarno, boks? Pa možda je vreme za temu o tom plemenitom sportu?
Pogledajte prilog 404181

:malav:

Kik boks... koristim noge i laktove.

Inače taj film sa Barbarom Stresend i Rajanom O Nilom ( Kid Supernatural ), je jedini kršteni bokserski film tj., gde su scene boksa prikazane realno, a ne ko u Rokiju 100 direkata, aperkata i krošea u glavu, a bokser i dalje stoji na nogama...

Kik boks... koristim noge i laktove.

Svaka čast, taj sport mi super izgleda, opak je.

Inače taj film sa Barbarom Stresend i Rajanom O Nilom ( Kid Supernatural ), je jedini kršteni bokserski film tj., gde su scene boksa prikazane realno, a ne ko u Rokiju 100 direkata, aperkata i krošea u glavu, a bokser i dalje stoji na nogama...

Aha, vidiš, toga se najmanje sećam iz filma, ali ja nemam pojma o boksu.
Nego, možda ti znaš, ako treniraš. Gde se u Beogradu ide na boks, ako želiš da vidiš fajt? Pošto su mi i boks i hipodrom ostali kao stvari koje sam videla na filmu (onoliko puta), a nisam bila u rl.

Svaka čast, taj sport mi super izgleda, opak je.

Aha, vidiš, toga se najmanje sećam iz filma, ali ja nemam pojma o boksu.
Nego, možda ti znaš, ako treniraš. Gde se u Beogradu ide na boks, ako želiš da vidiš fajt? Pošto su mi i boks i hipodrom ostali kao stvari koje sam videla na filmu (onoliko puta), a nisam bila u rl.

Nemam pojma...
Treniram kod kuće, imam dzak, tj. kuku o kojoj mi je dzak zakačen u spavaćoj sobi...

A ko hoće, ima u zemunskom Pinkiju boks klub, uz to imaš i bazen i saunu. Još ubaciš bajs i maltene si triatlonac ko Nejt Diaz ...

maxresdefault1-1-640x360.jpg

Back