Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Da, on je divan. Sviđa mi se i u malo starijem i debljem izdanju:

An-Unmarried-Woman-2.png

http://www.imdb.com/title/tt0078444/

Jovana Lukina

Merima-Jovana-Lukina.jpg

obožavam ovaj prirodni izgled...rijetkost je recimo sresti ovakvo lice na ulici....sve se mažu raznim bojama preko lica...maskiraju se, i kamufliraju, a sve to u cilju, da se što bolje prodaju...
u zadnjih par godina, sreo sam samo par kul cura-žena na ulici...čije lice, ne trpi puder...i ostale pizzdarije...
sretoh jednu nedavno, nema trunku šminke na licu, slušalice u ušima, i pjeva sama sebi, dok hoda....uhhh, neobično, rijetko, izumrlo stvorenje...

- - - - - - - - - -

Hoćemo Merimeeeee, na ulicamaaaa... aaaaaaaaaajjj aj aj

Канадска глумица, Сизан Клутије (1923-2003), била је јако лепа, отмена жена. Била је супруга Питера Јустинова (отприлике једина ствар на којој том гаду скидам капу).

suzanne cloutier 1.jpg

Од наших у мом случају има неколико, али да изводјим, рецимо, Бојану Маљевић и Катарину Гојковић:

maljevic.jpg
gojkovic 1.jpg

Има и она лепа плавуша која је тумачила Ружу Тодорову, прву љубав Вука Караџића у серији "Вук Караџић", Гала Виденовић.

videnovic.jpg

Канадска глумица, Сизан Клутије (1923-2003), била је јако лепа, отмена жена. Била је супруга Питера Јустинова (отприлике једина ствар на којој том гаду скидам капу).

Zašto je Piter Justinov gad? Pogledala sam biografiju u Vikipediji, ali ima toliko talenata i nagrada da ne znam na šta tačno misliš : )

Zašto je Piter Justinov gad? Pogledala sam biografiju u Vikipediji, ali ima toliko talenata i nagrada da ne znam na šta tačno misliš : )

Био је ноторни србомрзац и антисемита, преводио је Покрет светских федералиста (One World Government), залагао се за Нови светски поредак, и наводно је оставио скоро сву своју децу, заједно са трећом супругом, Елен, без пребијене паре у тестаменту.

Био је, наравно, уметник, интелектуалац и џентлмен, у оном (не знам колико валидном) контексту у ком те три особине немају везе са моралом и интегритетом.

Био је ноторни србомрзац и антисемита, преводио је Покрет светских федералиста (One World Government), залагао се за Нови светски поредак, и наводно је оставио скоро сву своју децу, заједно са трећом супругом, Елен, без пребијене паре у тестаменту.

Био је, наравно, уметник, интелектуалац и џентлмен, у оном (не знам колико валидном) контексту у ком те три особине немају везе са моралом и интегритетом.

OK, hvala!

Ova Emili Klark, u oluji rođena, je baš lepa bez one nakaradne srebrne kose -

600full-emilia-clarke.jpg

b4d77a5f.jpg

Emilia-emilia-clarke-33704152-838-1222.jpg

emilia-clarke.jpg

na zadnjoj je medenjak, kolega ja kažem da!

- - - - - - - - - -

Мислиш на мене?

ma ne misli, klipan me prati po forumu, nije jedini, ima ih više, hoće da budu kao Šime, ali im nikako ne polazi za rukom...:)))

- - - - - - - - - -

Evo, evo, stiže.

Debra Vinger
Pogledajte prilog 391744

Lizi Kaplan
Pogledajte prilog 391749

isti tip, malo promukli glas, ništa na telu prenaglašeno, osim očiju, i prirodan seksipil.

ova prva žalosna, kao 99,99% forumašica, tamo na onoj temi na ženama...a ova druga, nije uopšte za baciti...:)))

(čovek je objektivno lep, ali ja sam ga prvi put videla u ulozi političara koji zahebe siromašnu decu, tako da nema šanse)

ne znam koliko je objektivno lep, jer sam ga jedino ja pomenula na ovoj temi pre 2 godine
kad sam trazila koje slicice da stavim, otvorila sam jedno 20tak koje su mi bile super pa sam teskom selekcijom dosla do ove tri
i ne cudi me da igra uloge negativca jer ima taj vragolasti osmeh bad boy-a :lol:

Til Švajger - tu se stvarno nema sta zameriti, bas mi se svidja ovaj niz posle Emili ;)

ne znam koliko je objektivno lep, jer sam ga jedino ja pomenula na ovoj temi pre 2 godine
kad sam trazila koje slicice da stavim, otvorila sam jedno 20tak koje su mi bile super pa sam teskom selekcijom dosla do ove tri
i ne cudi me da igra uloge negativca jer ima taj vragolasti osmeh bad boy-a :lol:

Til Švajger - tu se stvarno nema sta zameriti, bas mi se svidja ovaj niz posle Emili ;)

Ahaha, da, stvarno :)

^ Karketi
(čovek je objektivno lep, ali ja sam ga prvi put videla u ulozi političara koji zahebe siromašnu decu, tako da nema šanse)
Meni je bio zgodan dok ga nisam videla u ulozi Littlefingera. Ima negativaca koji su seksi, itekako ;), ali Littlefinger nije jedan od njih, on je samo ultra-ljigav.

Plus,i u knjigama mi je ljigav i gadan, al je bar interesantan lik i dobar negativac, a u seriji je totalni idiot (kao i većina likova, ali njega su krenuli da upropašćavaju još od prve sezone, dok su većinu upropastili tek kasnije), a Gillenovo preglumljivanje i Batman glas ne pomažu.

Još sexy bad guys

Idris Elba kao Stringer Bell u The Wire

ru0bnl.jpg

2q36su0.jpg

Christopher Meloni kao Chris Keller u seriji Oz

2exvc4m.jpg

(full frontal nudity, i to pred opaticom) :per:

A mada me je Shane u The Walking Dead bio blizu da počne da ne nervira (u smislu da su scenaristi baš razvlačili jednu te istu priču s njim), Jon Bernthal je tako dobar glumac i ima ono nešto (jes' da izgleda malo kao ljakse, ali na seksi način) da mi to i nije smetalo... Super je što sad ima mnogo bolju ulogu kao the Punisher u Marvel serijama. :ok:

somstt.jpg

A ko voli sofisticiranije muškarce, ali mnogo poremećenije i jezivije od svih ovih ostalih pomenutih, Mads Mikkelsen je neprevaziđen kao Hannibal Lecter. Najprivlačniji kanibal, bez sumnje.

s0vpk8.jpg

Ovo su sad ispali sve likovi sa TV-a. Pokušaću da se podsetim i nekih filmskih. (Da li se računaju negativci-protagonisti, tipa Michael Corleone?)

Back