gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Da, on je divan. Sviđa mi se i u malo starijem i debljem izdanju:
http://www.imdb.com/title/tt0078444/

http://www.imdb.com/title/tt0078444/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Канадска глумица, Сизан Клутије (1923-2003), била је јако лепа, отмена жена. Била је супруга Питера Јустинова (отприлике једина ствар на којој том гаду скидам капу).
Zašto je Piter Justinov gad? Pogledala sam biografiju u Vikipediji, ali ima toliko talenata i nagrada da ne znam na šta tačno misliš : )
Био је ноторни србомрзац и антисемита, преводио је Покрет светских федералиста (One World Government), залагао се за Нови светски поредак, и наводно је оставио скоро сву своју децу, заједно са трећом супругом, Елен, без пребијене паре у тестаменту.
Био је, наравно, уметник, интелектуалац и џентлмен, у оном (не знам колико валидном) контексту у ком те три особине немају везе са моралом и интегритетом.
Kakvo je ovo ovde mlatikurciliste?
Ova Emili Klark, u oluji rođena, je baš lepa bez one nakaradne srebrne kose -
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислиш на мене?
Evo, evo, stiže.
Debra Vinger
Pogledajte prilog 391744
Lizi Kaplan
Pogledajte prilog 391749
isti tip, malo promukli glas, ništa na telu prenaglašeno, osim očiju, i prirodan seksipil.
proslo je finale i ove sezone GOT
![]()
Aidan Gillen
(čovek je objektivno lep, ali ja sam ga prvi put videla u ulozi političara koji zahebe siromašnu decu, tako da nema šanse)
ne znam koliko je objektivno lep, jer sam ga jedino ja pomenula na ovoj temi pre 2 godine
kad sam trazila koje slicice da stavim, otvorila sam jedno 20tak koje su mi bile super pa sam teskom selekcijom dosla do ove tri
i ne cudi me da igra uloge negativca jer ima taj vragolasti osmeh bad boy-a
Til Švajger - tu se stvarno nema sta zameriti, bas mi se svidja ovaj niz posle Emili![]()
Meni je bio zgodan dok ga nisam videla u ulozi Littlefingera. Ima negativaca koji su seksi, itekako^ Karketi
(čovek je objektivno lep, ali ja sam ga prvi put videla u ulozi političara koji zahebe siromašnu decu, tako da nema šanse)