Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277

Bojana Gregoric
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, gledala njega u seriji Borgia, igrao je potpunog, stoprocentnog skota, Huana Bordžiju, ali baš, baš zgodan čovek...Stanley Weber
![]()
![]()
![]()
![]()
Taj film sam odavno skinula ali još nisam pogledala... Ne deluje mi nešto zanimljivo, samo sam ga skinula da vidim Majkla Fasbendera kako se maklja.Aha, ok. Mislila sam mi filmofili idemo u bioskop, bokseri na boks...
Da li si video Haywire ?
"Kraljica Targaryen"?!
Aha, a u seriji uopste nisu pomenuli njeno ime, je l tako, a da i ne pominjem to kako je totalno logicno zakljuciti da se njoj svi podredjeni obracaju po imenu. Intimiziranje sa vladarkama i vladarima je, tako, uobicajena stvar. A muz se valjda zvao Kal Drogo, to mu bilo ime i prezime - sta je to sa tim Dotrakijima, bas vole to ime "Kal" - eto, igrom slucaja ona i on imaju tako slicno ime iako su iz potpuno razlicitih naroda i kultura... a i normalno je i uobicajeno obracati se vladaru imenom i prezimenom. Sve je to totalno logicno.inače čitanje Džordža R.R. Martina zahteva ozbiljno čitalačko pregnuće, ma i Uliksa je zahebao, tako da oni što ga ne čitaju automatski konc logor, niža rasa bla bla.
Uostalom, pdf je o filmu i na momente televiziji, o knjigama se ćaska tamo gde su smeštene.
A, gledala njega u seriji Borgia, igrao je potpunog, stoprocentnog skota, Huana Bordžiju, ali baš, baš zgodan čovek...
Čudno inače, glumac koji je igrao Čezarea, Mark Ryder, nije mi bio nešto toliko lep u prvoj sezoni, ali onda se baš prolepšao... možda najviše zbog toga koliko mu se lik promenio i postao samouvereniji i harizmatičniji...
Moram konačno da pogledam tu seriju, toliko svi o njoj pričaju.Ja ga gledao u seriji Outlander... gde igra, pa... potpunog, stoprocentnog skota.![]()
Aha, a u seriji uopste nisu pomenuli njeno ime, je l tako, a da i ne pominjem to kako je totalno logicno zakljuciti da se njoj svi podredjeni obracaju po imenu. Intimiziranje sa vladarkama i vladarima je, tako, uobicajena stvar. A muz se valjda zvao Kal Drogo, to mu bilo ime i prezime - sta je to sa tim Dotrakijima, bas vole to ime "Kal" - eto, igrom slucaja ona i on imaju tako slicno ime iako su iz potpuno razlicitih naroda i kultura... a i normalno je i uobicajeno obracati se vladaru imenom i prezimenom. Sve je to totalno logicno.
Ali bice valjda da je za obracanje paznje i miminalno logiku takodje potrebno ozbiljno misaono pregnuce. Ne daj boze kakvo mi onda pregnuce trebalo za citanje knjige, ili, ne daj boze, Uliksa. Ma bez transplantacije mozga, nista.![]()
Nije mi poznato šta to treba da mi se oprosti, osim ako ti imaš kompleks Boga pa tako povremeno opraštaš ljudima sve što su ikad eventualno grešili u životu... U tom slučaju, OK, ako tako voliš.ako se ti osećaš bolje kad reaguješ na postove kao sotirov, onda samo nastavi... sve ti je oprošteno.
Nije mi poznato šta to treba da mi se oprosti, osim ako ti imaš kompleks Boga pa tako povremeno opraštaš ljudima sve što su ikad eventualno grešili u životu... U tom slučaju, OK, ako tako voliš.
dobra sisaMoram konačno da pogledam tu seriju, toliko svi o njoj pričaju.
Nego da ne komentarišem samo već da okačim neke sličice... Stavljala sam već slike frajera na koje se ložim, pa sad za promenu da pomenem neke lepe (novije) glumice.
Na jednom drugom topiku baš bila pomenuta neka glumica koja je "starinski obla" a ne mršava ko prut, pa mi je odmah pala na pamet Hayley Atwell.
Prirodna lepota, i baš autentična u moru zvezdica koje izgledaju na isti kalup. I jedna od retkih današnjih glumica koja bi bila uverljiva kao zvezda starog Holivuda.
Inače, delimično je Indijanka, sa očeve strane, što nisam u početku pogodila, ali sad kad znam, mislim da to pomalo i vidim u njenim crtama.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
treba da gledam ovaj perfect sense
Moram konačno da pogledam tu seriju, toliko svi o njoj pričaju.
Hayley Atwell
Prirodna lepota, i baš autentična u moru zvezdica koje izgledaju na isti kalup. I jedna od retkih današnjih glumica koja bi bila uverljiva kao zvezda starog Holivuda.
Inače, delimično je Indijanka, sa očeve strane, što nisam u početku pogodila, ali sad kad znam, mislim da to pomalo i vidim u njenim crtama.
![]()
![]()