Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Moguća, ali ova slika u crnom trikou me je odmah podsetila na A.M.

Ova jarka narandzasta pozadinska boja je maltene standard u fotografiji na kraju 60' & pocetkom 70' ... pa u tom smislu sve one lice na En Margaret :mrgreen:

Kristin Griffith -

allen-5.jpg

Poslednja izmena:
ti se ne vazis, ti se takodje lozis lozis na retro :zplez:
nemam pojma, ona je jedna od onih glumica, na ciji film kad naletim odmah menjam kanal... ne znam sto, skroz mi je odbojna

Naravno da se ložim na retro - pa i ja sam retro :lol:

Ni ja je nikada nisam gledala u nekoj simpatičnoj ulozi, ali to mi ne smeta. Njen tip lepote mi je zanimljiv zato što se ne vidi iz aviona da je lepa nego tu ima šta da se gleda i traži - čudan nos, nesavršen ten, oči introverta i tako... Prosto mi je zanimljiva.

Naravno da se ložim na retro - pa i ja sam retro :lol:

Ni ja je nikada nisam gledala u nekoj simpatičnoj ulozi, ali to mi ne smeta. Njen tip lepote mi je zanimljiv zato što se ne vidi iz aviona da je lepa nego tu ima šta da se gleda i traži - čudan nos, nesavršen ten, oči introverta i tako... Prosto mi je zanimljiva.

Kako vidis da su oci introverta i sta je to? ...cesto cujem tako neku procenu koja je tacna ali je mom oku promakla, imam utisak da postoji neki tajni iluminatski kurs psihologije :(

Sto se tice glumice nemam komentar osim da me je cyanide.sun bas nasmejala komentarom :klap:

Shay Mitchel je, po mojim kriterijumima za zensko, jako slatka i zgodna (visoka oko 170- 175cm). Da sam musko ili gej ona bi mi se bas svidjala i lepsa mi je od Monike Beluci jer ima super osmeh :cool:

pretty-little-liars-shay-mitchell.jpg
http://2.***************/-M-SHiUeT5qQ/Tj-j-3EbG7I/AAAAAAAAFM8/ip85ubJbAEE/s1600/shay-mitchell-hairstyle-20.jpg
http://4.***************/-5itiLEfiCgY/Tj-j3mwZdLI/AAAAAAAAFMw/HFLUihAq3Fc/s1600/shay-mitchell-hairstyle-16.jpg
shay-mitchell-pic.jpg
Shay-Mitchell-Coca-Cola-s-Malibu-House-Photo-Shoot-pretty-little-liars-tv-show-14298170-333-500.jpg

Back