TimeTravellingBunny
Ističe se
- Poruka
- 2.215
Vreme je da se podsetimo ovog baje.. Na Avali prikazju seriju Eleventh Hour (Poslednji čas) sa njim u glavnoj ulozi...
Rufus Sewell
Rufus Sewell
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vreme je da se podsetimo ovog baje.. Na Avali prikazju seriju Eleventh Hour (Poslednji čas) sa njim u glavnoj ulozi...
Rufus Sewell
![]()
![]()
! A nekako prva asocijacija kad ga vidim mi je ( zbog nekog filma iz devedesteih gde on igra zesceg narkomana ,a koji je repriziran ranije zilion puta na nasim televizijama ) ...
glumac koji mi je apsolutno fizicki savrsen i def moze da parira marlon brandu ( mnogi se mozda nece sloziti noooo jbga
Dobar glumac! A nekako prva asocijacija kad ga vidim mi je ( zbog nekog filma iz devedesteih gde on igra zesceg narkomana ,a koji je repriziran ranije zilion puta na nasim televizijama ) ...
![]()
![]()
Ovde jos moze da prodje kao prirodna i simpaticna ...posle je sve s*ebala plastika-elastika!
Patsy Kensit

Pojzn Ajvi
Poljubis je i zavrsis ka' onaj sto gucne vodu iz pehara u Indijani 3.
hehe...sto jes,jes,kad bi izolovao hemiju sa njenog tijela mogo' bi da pocnes omanji bioloski rat.
Ova ide na generalku svakija mjesec dana,ono sto ekstrahuju iz nje stavljaju u burad i bacaju in the middle of the ocean,
posle 3 minuta sve u precniku od 10km je mrtvo,ekocid biblijskih razmjera.Krvari ko Alien.

Krvari ko Alien.

Ako nesto necu skapirati za zivota to je: kako moze nekome ono da se svidja.
Nobody, Monika je ono... sto kazes, Kleopatra.
Nije samo lepa, nego je simbol lepote.![]()

Ala sam nekome zapala za oko... ccc....
Vidim da stalno postavljas DeNirove slike... Pogledaj moje ranije postove na ovoj temi, pogotovo prvi post, sa meni najpozeljnijim glumcima. I prekini vise da me napadas, smaras.
![]()
James McAvoy
[/IMG]
![]()
James McAvoy
nije loš, kao ni..
http://3.***************/_Edkda_bdBqo/SNfCgKp1K7I/AAAAAAAABOc/x1H_I4qOu3E/s400/takeshikaneshiro8.jpg
Takeshi Kaneshiro
ali moram i njega
![]()
...ovaj lik nije los glumac...znam ga iz onog Dunkerque filma ...