Exaybachay
Gost
- Poruka
- 4.333
Blago tebi kad imas vremena da se toliko bavis osobama sa kojima nisi imao kontakt... Kulturno te molim, zaobidji me. Nisam te vredjala, niti citala tvoje ranije postove. Neprimetan si mi.
...uglavnom se bavim aktivnostima koje nemaju smisla,kao svaki pravi sha(b)man...tako da vreme nije problem.Pogresno je medjutim misliti da ja napadam tebe,tvoju pravu licnost...vec ja napadam pavijana koji je u tebi...nekada je u nekom drugom,nekada je pavijan u meni ...
Kako znas da je pavijan u tebi?...pa tako sto stavis Branda i Stiflera jednog ispod drugog i ne mozes da das nijedno razlozno obrazlozenje...sem pavijanskog.
...pogresno je medjutim pustiti da pavijan svrati da ovaj pdf. i da ostavi svoj pavijanski izmet,a ne reagovati...pavijanu treba skociti na grbacu i naterati ga da pojede svoj pavijanski izmet dok ne shvati da je pavijan...
...ja cu se sa pavijanima svaki put obracunavati na ovom pdf-u...kada primetim pavijanasenje...a kada mod primeti da sam presao granice normale...evoluirao u pavijana,neka slobodno,kao sto sam vec rekao,rade ban-ovi...
...
Poslednja izmena: