Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Blago tebi kad imas vremena da se toliko bavis osobama sa kojima nisi imao kontakt... Kulturno te molim, zaobidji me. Nisam te vredjala, niti citala tvoje ranije postove. Neprimetan si mi.

...uglavnom se bavim aktivnostima koje nemaju smisla,kao svaki pravi sha(b)man...tako da vreme nije problem.Pogresno je medjutim misliti da ja napadam tebe,tvoju pravu licnost...vec ja napadam pavijana koji je u tebi...nekada je u nekom drugom,nekada je pavijan u meni ...

Kako znas da je pavijan u tebi?...pa tako sto stavis Branda i Stiflera jednog ispod drugog i ne mozes da das nijedno razlozno obrazlozenje...sem pavijanskog.

...pogresno je medjutim pustiti da pavijan svrati da ovaj pdf. i da ostavi svoj pavijanski izmet,a ne reagovati...pavijanu treba skociti na grbacu i naterati ga da pojede svoj pavijanski izmet dok ne shvati da je pavijan...

...ja cu se sa pavijanima svaki put obracunavati na ovom pdf-u...kada primetim pavijanasenje...a kada mod primeti da sam presao granice normale...evoluirao u pavijana,neka slobodno,kao sto sam vec rekao,rade ban-ovi...

...

Poslednja izmena:
Pobogu čoveče :roll: Skapiraj da su ukusi različiti, lepota je u oku posmatrača, a seksepil još više. Šta se tebe tiče ako se neko koga ni ne poznaješ loži na nekog ko je tebi antipatičan? Nije dosta što se na temi o turniru filmova stalno svađaju i vređaju jedni druge zbog filmskog ukusa, nego još i na ovoj temi, koja bi trebalo da služi da se ljudi lepo zabave i napare oči, počinješ sukob kao da si na Politici. :eek:

...uzivaj...

v6itee.jpg

Sta mislim, to i postavim.
Ako se nekome dopada neko ko meni ne, ili cu precutati, ili cu, kao Kameron, kulturno reci da ne mislim tako... A ne izlagati toliko dugo protiv.

Dobro...DirtyDejana...ti ne volis pavijana u meni...ja ne volim pavijana u tebi...& sta radimo - raskrinkavamo pavijane...

...ali da precutim...ne,ne...nije srpski cutati...

Cak sam i cestitao sam sebi kada sam uspeo na kratko da ucutkam @-nche ...i gle cuda...naprasno je izronio svekoliki bachje Olivier Martinez...aferim za mene.

Idemo jos jednom za sve ...najveca tajna univerzuma iznesena upravo u filmu u kome glumi covek iz Kameronkinog zadnjeg posta -

Avi: The greatest con, that he ever pulled... was making you believe... that he is you.

Ne znam šta pokušavaš da postigneš. Niko neće prestati da se loži na nekog na koga se loži samo zato što ti to ne odobravaš. :lol: Sem što voliš da ismevaš ljude, u čemu je poenta? Sem ako baš želiš da te banuju zbog trolovanja.

...slusaj hanny banny...sve sto radimo odjekuje u vecnosti...ili jos bolje ono Laushevo - "Kakvi budemo danas,bicemo doveka! ...svi smo smrtna bica...prostijim recima,svi cemo da pocrkamo...ali ovaj krstaricin server ce da stoji kao testament ljudskog duha jednog doba...i kada neki student antropologije za 8 hiljada godina bude izucavao ovu nasu kulturu za svoj seminarski ...naci ce da je jedna Srpkinja,novembra leta Gospodnjeg 2010...postavila Stiflera kao primer pozeljnog muskarca,kao primer necega kako muskarac treba da izgleda,kao ekzemplar muske estetike ili harizmaticnosti...pritom nam vredjajuci inteligenciju svima,makar vecini od nas,a meni licno nagonski je krenuo da se prevrce stomak,pa sam prirodno morao da reagujem...

...moji postovi ce da stoje cisto kao neki trag da je postojao pokret otpora ...a sto je jos tuznije ja sam morao da reagujem,a ne devojke,vi koje u stvarnosti u vecini slucajeva vadite oci jedne drugima,a ovde se pravite fine i kulturne ...

...jos jednom...na pavijanski izmet cu uvek da reagujem...markirajuci ga i izbacujuci ga sa ovog pdf-a...svidjalo se to nekom ili ne ...

Tag'em and bag'em

Poslednja izmena:
...slusaj hanny banny...sve sto radimo odjekuje u vecnosti...ili jos bolje ono Laushevo - "Kakvi budemo danas,bicemo doveka! ...svi smo smrtna bica...prostijim recima,svi cemo da pocrkamo...ali ovaj krstaricin server ce da stoji kao testament ljudskog duha jednog doba...i kada neki student antropologije za 8 hiljada godina bude izucavao ovu nasu kulturu za svoj seminarski ...naci ce da je jedna Srpkinja,novembra leta Gospodnjeg 2010...postavila Stiflera kao primer pozeljnog muskarca,kao primer necega kako muskarac treba da izgleda,kao ekzemplar muske estetike ili harizmaticnosti...pritom nam vredjajuci inteligenciju svima,makar vecini od nas,a meni licno nagonski je krenuo da se prevrce stomak,pa sam prirodno morao da reagujem...

...moji postovi ce da stoje cisto kao neki trag da je postojao pokret otpora ...a sto je jos tuznije ja sam morao da reagujem,a ne devojke,vi koje u stvarnosti u vecini slucajeva vadite oci jedne drugima,a ovde se pravite fine i kulturne ...

...jos jednom...na pavijanski izmet cu uvek da reagujem...markirajuci ga i izbacujuci ga sa ovog pdf-a...svidjalo se to nekom ili ne ...

Tag'em and bag'em

ne volim u sustini da se mesam,ali brate ala filozofiras..svedi samo na jedan zakljucak NJOJ SE SVIDJA,tebi NE i kraj price.....zajebi i osam hiljada godina kasnije i studente antroplogije itd....to sto ti radis nije otpor,vec bezobrazluk...otpor se bori za nesto u sta veruje,nesto BITNO,ovo tvoje je da izvines puko proseravanje.....i taj isti tvoj student ce za 8000 godina videti pored tvog "otpora" i tvoju netoleranciju za tudj ukus,pa mi se cini da ce mu pre to ( tom XY studentu ) zapasti za oci...Brando je bio prelep covek,onaj drugi lik meni daleko od lepote,ali ti nauci jednom pa zauvek da ono sto TI vidis ne vide SVI...i kraj ;)

• Podržavam
Reactions: DD
Ne svidja mi se ta cica ali nikako ...ima facu k'o neka seoska siparica ,ne znam kako se taj "tip lepote" definise ali meni nikako ne lezi ...mozda ce za 50 godina biti lepa bakica ,mada mi vec sad tako izgleda ,ali samo kao bakica ,ne kao lepa !

PS .
@Exaybachay
E ...idem ja sad ,vidim da imas pametnija posla :mrgreen: ...al' i ovo da znas : ne svidja mi se ova Rachel definitivno ,sad mozda bih je cacnuo na pustom ostrvu al' ovako bas nikad ;) !

Poslednja izmena:
ne volim u sustini da se mesam,ali brate ala filozofiras..svedi samo na jedan zakljucak NJOJ SE SVIDJA,tebi NE i kraj price.....zajebi i osam hiljada godina kasnije i studente antroplogije itd....to sto ti radis nije otpor,vec bezobrazluk...otpor se bori za nesto u sta veruje,nesto BITNO,ovo tvoje je da izvines puko proseravanje.....i taj isti tvoj student ce za 8000 godina videti pored tvog "otpora" i tvoju netoleranciju za tudj ukus,pa mi se cini da ce mu pre to ( tom XY studentu ) zapasti za oci...Brando je bio prelep covek,onaj drugi lik meni daleko od lepote,ali ti nauci jednom pa zauvek da ono sto TI vidis ne vide SVI...i kraj ;)

otpor se bori za nesto u sta veruje,nesto BITNO

...u hebote...ovo k'o da je izgovorio komesar komunisticke partije ...

i taj isti tvoj student ce za 8000 godina videti pored tvog "otpora" i tvoju netoleranciju za tudj ukus

...i treba da vidi moju netoleranciju za tudji neukus...

Ne svidja mi se ta cica ali nikako ...ima facu k'o neka seoska siparica ,ne znam kako se taj "tip lepote" definise ali meni nikako ne lezi ...mozda ce za 50 godina biti lepa bakica ,mada mi vec sad tako izgleda ,ali samo kao bakica ,ne kao lepa !

PS .
@Exaybachay
E ...idem ja sad ,vidim da imas pametnija posla :mrgreen: ...al' i ovo da znas : ne svidja mi se ova Rachel definitivno ,sad mozda bih je cacnuo na pustom ostrvu al' ovako bas nikad ;) !

hehe...primetio sam da ti vise gotivis kada riba ima ostrije crte lica...da ne kazem kurvanjskije :) ...Rachel ima nezniju facu,velike oci i lep osmeh...hbg ja sam je gledao samo u Sherlok Holmsu ...mozda gresim ... tamo mi je bila sva razigrana i zahebantski raspolozena ...mozda je bitch u pravom zivotu...mada ne verujem ...

Back