Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Vreme je da se podsetimo ovog baje.. Na Avali prikazju seriju Eleventh Hour (Poslednji čas) sa njim u glavnoj ulozi...

Rufus Sewell

34dhfn4.jpg

2z5kkf6.jpg

Vreme je da se podsetimo ovog baje.. Na Avali prikazju seriju Eleventh Hour (Poslednji čas) sa njim u glavnoj ulozi...

Rufus Sewell

34dhfn4.jpg

2z5kkf6.jpg

Dobar glumac :ok: ! A nekako prva asocijacija kad ga vidim mi je ( zbog nekog filma iz devedesteih gde on igra zesceg narkomana ,a koji je repriziran ranije zilion puta na nasim televizijama ) ...

med_patsy-kensit-1.jpg
patsy-kensit-cellulite.jpg

Ovde jos moze da prodje kao prirodna i simpaticna ...posle je sve s*ebala plastika-elastika :confused: !

Patsy Kensit

Poslednja izmena:
Dobar glumac :ok: ! A nekako prva asocijacija kad ga vidim mi je ( zbog nekog filma iz devedesteih gde on igra zesceg narkomana ,a koji je repriziran ranije zilion puta na nasim televizijama ) ...

med_patsy-kensit-1.jpg
patsy-kensit-cellulite.jpg

Ovde jos moze da prodje kao prirodna i simpaticna ...posle je sve s*ebala plastika-elastika :confused: !

Patsy Kensit

Gledao sam Patsy Kensit u nekom dokumentarcu gde engleski glumci track-uju svoje predake...svoje porodicno stablo...i uopste mi nije izgledala plasticno,bas naprotiv...ima onaj stas i personu ocuvane matorke...a svi znamo da nema nista lepse od ocuvane matorke...

u potpisu MILF Hunter

Bilo mi malo dosadno,pa rek'o da izvedem jedan Brando/Stifler stunt move...da zabavim malo ucesnike...

...& tako na trenutak pretvaram ovu temu u Pevacice koje smatrate atraktivnim...

...mrtav ladan kacim slike ove tri pevaljke -

alicia-keys.jpg

Alicia Keys

http://1.***************/_uif459T1Vbo/SqSMGl_4H0I/AAAAAAAABwQ/wrzc-seR21M/s400/severina.jpg
Severina

natasa-bekvalac-humana.jpg

Lepa Nata

...bilo koja od ove tri moze da igra ili ulogu Pepeljuge,ili ulogu Kleopatre(u zavisnosti od karaktera)

---------------------------------

...i zatim kacim slike tri umetnice 2 posta nize -

maja-nikolic.jpg

...ovog buljavog paranoika...

http://4.***************/_BX9dR1-QH_k/TNKaIequRYI/AAAAAAAABfk/QPQr-f9B5ic/S668/milena+ceranic.jpg
...ove seljanchure...

seka-aleksic3.jpg

...ovog govecheta...

-------------------------------------------------

...i sad neko krece da me napada- "Alo ujseru,nesto ti tu opasno ne shtima?!"...kako mozes da kacis sliku Lepe Nate(Branda) i dva posta nize Ceranicke(Stiflera) ...a ja odgovaram-"O cemu bre bulaznis...meni je ona lepa,zar ne vidis da odise karakterom,kako je sva slatka..."

----------------------------

Naravno pod uslovom da to pise devojka sa lap-topa iz restorana Shumatovac,cekajuci na izbor za Mis Promaje Ere Ojdanica...ne treba reagovati...ali kada vidis da ima potencijala...i da prepoznaje u Brandu pravu vrednost...onda treba reagovati i pomoci devojci da se iskobelja iz Grand mulja ...

...a mozda i ne...mozda treba cekati da nas pored naseg...pojede i americki estetsko/harizmatski Grand mulj...kao i 90 % posto Srbije sto bulji u onu ciganstursku Farmu ...

http://2.***************/_mClM6795eMw/TLE67eth-PI/AAAAAAAAAGE/zdVnhMBBvQU/s400/Robert-DeNiro---Taxi-Driver-Photograph-C12146693.jpg

hehe...sto jes,jes,kad bi izolovao hemiju sa njenog tijela mogo' bi da pocnes omanji bioloski rat.
Ova ide na generalku svakija mjesec dana,ono sto ekstrahuju iz nje stavljaju u burad i bacaju in the middle of the ocean,
posle 3 minuta sve u precniku od 10km je mrtvo,ekocid biblijskih razmjera.Krvari ko Alien.

...hehe...Pajo ...sto je rekao,ja mis'im Wolter,jednom - "Da te nema...trebalo bi te izmisliti!"

:worth:

:hahaha:

Ako nesto necu skapirati za zivota to je: kako moze nekome ono da se svidja.
Nobody, Monika je ono... sto kazes, Kleopatra.
Nije samo lepa, nego je simbol lepote. :)

shi*thole negro...u ovom najboljem svetu od sviju svetova sve je moguce....moze da se svidi ljudima sa dva razreda osnovne skole...recimo levom beku Crvene Zvezde...ili Bg gangsteru sto se sada druzi sa crvima 6 feet under ...

Ala sam nekome zapala za oko... ccc.... :lol:
Vidim da stalno postavljas DeNirove slike... Pogledaj moje ranije postove na ovoj temi, pogotovo prvi post, sa meni najpozeljnijim glumcima. I prekini vise da me napadas, smaras.

Kacim slike Travis Bickle-a ...ali dobro necu vise da te davim,mada mi se ponekad cini da uplacujem internet samo da bi se svadjao,kao u Pajtonovcima ...mada bi opet bilo zabavno gledati kako se nasi ego mehanizmi odbrane rvu u narednih 16 postova ...

Problem je u tome sto se meni sada mnogo svidela ova Brando/Stifler ideja...pa planiram da je copyright-ujem i besomucno eksploatisem(naravno bez ikakvih referenci na tebe)...a kako je ideja ipak tvoja ...evo ja prvo nudim izvinjenje...a onda i novcanu kompenzaciju za copyright...

...imam 2.06 evra na svom moneybookers racunu...ali imam i 15 miliona dolarinja koje je moj stric iz Zimbabwea sklonio na privatni offshore racun pre nego sto je ubijen u drzavnom udaru...

...ti samo ostavi broj svog racuna...pa da obavimo transakciju i mirna Backa...

Greed get's them all in the end. - Revolver

Back